Vietējie vai ārzemnieki?

Reitings 105
Reģ: 22.05.2024
Ar kolēģi pusdienas izveidojas diskusija, kurā viņš teica ka latviešu sievietes labprat izvēlās vīriešus no ārzemem nekā vietējos.
Pats arī zinu gadījumu kad mātes bijusī kolēģe uzskatīja ka latviešu vīrieši ir nožēlojami bomži un viņai vajag "eksotiskos". Lai gan tagad viņa ir 40+ vientuļā māte un vīriešu nīdeja jo redz grieķis viņai uztaisīja bērnu un pameta, arābiskās izcelsmes musulmanis viņu normāli piekāva, pēdējais turks ar ko kopā bija viņai apzaga dzīvokli un aizmuka. Bet nu tas tā.
Kādas ir jūsu, pašu sieviešu domas un viedokļi? Izvelaties vietējos latviešus, vai labāk priekšroka arzemniekiem un tumšādainajiem?
27.06.2024 10:18 |

Patīk
Reitings 3463
Reģ: 03.11.2023
Min91 @ 29.06.2024 20:32
Man parasti saka ka es nedrīkstu savu viedokli izteikt par attiecībām jo man pašam tādas nav, bet nu pēc tava komentāra spriežot šeit vaina ir sievietēs. tas nav Latvijā bet vispār gan krievijā, gan ASV, ka vairums sievietes, kā tu aprasktiji, neizrāda pašas nekādu effortu bet grib lai vīrietis visu laiku tākā ods viņai lidinās apkārt, visu laiku velta tikai tai sievietei, lai viņam nav nekādu hobiju, tikai 24/7 prātā tā sieviete, kamēr sieviete pati pret vīrieti izturās vēsi un vienaldzīgi. Zinu pat vairākus pārus, kur vīrietis ir tas kas vienmēr pirmais zvana vai raksta sievietei, vīrietis ir tas kas kautkā pievērš viņai uzmanību lai tā neiazmirst ka viņš vēl dzīvs un eksistē. Tas viss nav pareizi, Es uzskatu ka jābūt vienlīdzībai. Un tai uzmanības pievēršanai un aktivitātei no abām pusēm. Jums sievietēm gabals nenokritis ja arī jūs kādreiz vīrietim uzrakstītu vai uzzvanītu un paprasītu kā sokās. Es nezinu kas jums ir ieborējis tās idejas galvā ka sievietei ir vienkārši smuki jaizskatas un vairak nekas nav jādara, viss pārejais ir vīrieša pienākumos.
Un protams tie "čornažopņiki" to aplidošanu dara, jo visu mūžu sapņojuši par baltu blonīni, atlien uz svešu valsti un ir gatavi darīt visu lai piepildītu savu dzīves sapni - tikt eiropietes biksītēs. Neko aizliegt nevaru, bet nu uzmanaties, var gadīties tā ka velme pēc eksotiskā vīrieša beidzās ar to ka būs zila acs, mixētu rasu bērns rokās un hidžābs galvā...

nav taču visas vienādas, bet nu labi, laikam tiešām esi smagi apvainojies
29.06.2024 22:36 |

Reitings 105
Džinga @ 29.06.2024 22:36

nav taču visas vienādas, bet nu labi, laikam tiešām esi smagi apvainojies
Nerunāju par visām bet par to daļu kuras tādas ir.
29.06.2024 22:40 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
Man parasti saka ka es nedrīkstu savu viedokli izteikt par attiecībām jo man pašam tādas nav, bet nu pēc tava komentāra spriežot šeit vaina ir sievietēs. tas nav Latvijā bet vispār gan krievijā, gan ASV, ka vairums sievietes, kā tu aprasktiji, neizrāda pašas nekādu effortu bet grib lai vīrietis visu laiku tākā ods viņai lidinās apkārt, visu laiku velta tikai tai sievietei, lai viņam nav nekādu hobiju, tikai 24/7 prātā tā sieviete, kamēr sieviete pati pret vīrieti izturās vēsi un vienaldzīgi. Zinu pat vairākus pārus, kur vīrietis ir tas kas vienmēr pirmais zvana vai raksta sievietei, vīrietis ir tas kas kautkā pievērš viņai uzmanību lai tā neiazmirst ka viņš vēl dzīvs un eksistē. Tas viss nav pareizi, Es uzskatu ka jābūt vienlīdzībai. Un tai uzmanības pievēršanai un aktivitātei no abām pusēm. Jums sievietēm gabals nenokritis ja arī jūs kādreiz vīrietim uzrakstītu vai uzzvanītu un paprasītu kā sokās. Es nezinu kas jums ir ieborējis tās idejas galvā ka sievietei ir vienkārši smuki jaizskatas un vairak nekas nav jādara, viss pārejais ir vīrieša pienākumos.
Un protams tie "čornažopņiki" to aplidošanu dara, jo visu mūžu sapņojuši par baltu blonīni, atlien uz svešu valsti un ir gatavi darīt visu lai piepildītu savu dzīves sapni - tikt eiropietes biksītēs. Neko aizliegt nevaru, bet nu uzmanaties, var gadīties tā ka velme pēc eksotiskā vīrieša beidzās ar to ka būs zila acs, mixētu rasu bērns rokās un hidžābs galvā...

Varēji jau no sākta gala pieteikt tēmu, ka ārzemnieki grauj tavas izredzes jelkad tikt pie dzīvas petenes.
Tava gaušanās jau paliek garlaicīga. Kā tev pašam neapnīk?
Ja indietis var atbraukt uz šejieni ar pliku pakaļu un nocopēt sev meiču, KAS TIEŠI tev traucē 🤦‍♂️
Ā, jā, tev šī deja esot vienaldzīga…lai gan turpini par to īdēt n-tās reizes no n-tajiem profiliem.
29.06.2024 22:58 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019

Es nepiekrītu. Nevis jāvaino sievietes, jo man liekas, ka latvietes ir diezgan atvērtas komunikācijai, bet latvieši ir vēsi. Es neesmu lesbian, bet man ir tāda sajūta, ka latviešu sievietes ir karstasinīgākas nekā latviešu vīrieši. Vīrieši nestāv klāt mentalitātei, viņi ir atrauti no realitātes, viņus uzaudzināja sievietes, kuras padeva šķīvīti, visu izdarīja viņu vietā, izlutināja, viņi domā ka visa pasaule ir parādā viņiem, tikai tāpēc ka par vīrieti piedzima. Ne man, ne citām sievietēm nav grūti uzrakstīt pirmajām vīriešiem, ļoti vienkārši, un uzturēt ilgstošus sakarus. Vīrietim ir jābūt vīrietim nevis memļakam. Sievietēm apnīk vīrieši bez potenciāla, kurš baidās izskatīties nedaudz 'vārgs' jo viņš aplido, nes ziedus, dara romantiskas lietas. Tēlot cietsirdīgus akmeņus latviešiem ļoti labi sanāk, tāpēc arī dažas labāk saies ar ārzemnieku no trešās valsts, ne tik bagāts, bet vismaz viņa attiecībās jūtas beidzot kā sieviete
30.06.2024 00:14 |

Reitings 1156
Reģ: 19.08.2023
Biezlape @ 28.06.2024 01:45

Jā, tā ir viena un tā pati persona. Viņam te ir daudz tēmas tieši attiecību un seksa sadaļā, bet, lai kā viņš censtos katru reizi izdomāt jaunu lietotājvārdu un dažādus stāstus, tas viņa specifiskais rokraksts un tā lielā sāpe visu laiku izlien ārā. To nekādi nevar noslēpt.

Jap, tas pats nevainīgais Dobeles metinātājs.
Viņam tie profili te bijuši kādi desmit vismaz. Vienu brīdi bija šeit sācis likt pat savu "desu" 😄😄
30.06.2024 10:05 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
sla @ 30.06.2024 00:14

Es nepiekrītu. Nevis jāvaino sievietes, jo man liekas, ka latvietes ir diezgan atvērtas komunikācijai, bet latvieši ir vēsi. Es neesmu lesbian, bet man ir tāda sajūta, ka latviešu sievietes ir karstasinīgākas nekā latviešu vīrieši. Vīrieši nestāv klāt mentalitātei, viņi ir atrauti no realitātes, viņus uzaudzināja sievietes, kuras padeva šķīvīti, visu izdarīja viņu vietā, izlutināja, viņi domā ka visa pasaule ir parādā viņiem, tikai tāpēc ka par vīrieti piedzima. Ne man, ne citām sievietēm nav grūti uzrakstīt pirmajām vīriešiem, ļoti vienkārši, un uzturēt ilgstošus sakarus. Vīrietim ir jābūt vīrietim nevis memļakam. Sievietēm apnīk vīrieši bez potenciāla, kurš baidās izskatīties nedaudz 'vārgs' jo viņš aplido, nes ziedus, dara romantiskas lietas. Tēlot cietsirdīgus akmeņus latviešiem ļoti labi sanāk, tāpēc arī dažas labāk saies ar ārzemnieku no trešās valsts, ne tik bagāts, bet vismaz viņa attiecībās jūtas beidzot kā sieviete

Ļoti individuāli. Saki ka sievietes veci appuišo jo piedzimis par vīrieti. Ar ko tad sievietes labākas, īpašākas un kapēc vīrietim jāizpildās būtu, tik tapēc ka petene starp kājām? 😀
Realitātē ir tā, ka vīrietis ir vīrietis. Man slikti paliktu ja man vecis neļautu elpot visu laiku prasot ko man vel vajag, aplidojot nezin kā. Bet tas ir tikai mans viedoklis un vajadzības. Ja citām vajag restūzi un 101 rozi tad man vajag plauktiņu pie sienas taisnu - respektīvi vīrieti ar zināšanām vīriešu lietās un romantiku vakaram. Tapēc katrai savs tipāžs.
30.06.2024 11:06 |

Reitings 105
SarmaD @ 30.06.2024 11:06

Ļoti individuāli. Saki ka sievietes veci appuišo jo piedzimis par vīrieti. Ar ko tad sievietes labākas, īpašākas un kapēc vīrietim jāizpildās būtu, tik tapēc ka petene starp kājām? ?
Realitātē ir tā, ka vīrietis ir vīrietis. Man slikti paliktu ja man vecis neļautu elpot visu laiku prasot ko man vel vajag, aplidojot nezin kā. Bet tas ir tikai mans viedoklis un vajadzības. Ja citām vajag restūzi un 101 rozi tad man vajag plauktiņu pie sienas taisnu - respektīvi vīrieti ar zināšanām vīriešu lietās un romantiku vakaram. Tapēc katrai savs tipāžs.
"Ar ko tad sievietes labākas, īpašākas un kapēc vīrietim jāizpildās būtu, tik tapēc ka petene starp kājām? ?"
vienreiz tinderī redzēju profilu, kur bija rakstīts "Ja tev ir mocis, izmanto izdevību mani pavizināt" Tā meiča pasniedza to tā, itkā čalis laimētu loterijā un tāda iespēja pavizināt to sievieti ir kā kautkas vienreizējs un ekskluzīvs. Bet nu kā jau minēju, Latvijā vīrieši ir vairāk par sievietēm, tapēc laikam jau tā arī sanāk ka sieviete šeit ir ekskluzīva lieta, tāpēc arī sievietees var šefot jo viņām petene starp kājām.
30.06.2024 15:32 |

Reitings 105
Diabolus @ 29.06.2024 22:58

Varēji jau no sākta gala pieteikt tēmu, ka ārzemnieki grauj tavas izredzes jelkad tikt pie dzīvas petenes.
Tava gaušanās jau paliek garlaicīga. Kā tev pašam neapnīk?
Ja indietis var atbraukt uz šejieni ar pliku pakaļu un nocopēt sev meiču, KAS TIEŠI tev traucē ?‍♂️
Ā, jā, tev šī deja esot vienaldzīga…lai gan turpini par to īdēt n-tās reizes no n-tajiem profiliem.
Es neīdu. Nepatika pret cittautiešiem ir īdēšana? Latvija kļūst kā Vācija, kur ja esi mūlti kulturālists drīksti to lepni bļaut, bet ja esi nacionālists, tad vajag sēdēt klusu? Jā es personīgi arī neatbalstu to miksēto rasu tautību pārus, bet nu neko jau neizmainīsi, galvenais savu mūžu nodzīvot tā lai man kaimiņos dzīvo baltie, nevis pusnēģeri un islāmisti.
30.06.2024 15:42 |

Reitings 105
kitijaarmazok @ 30.06.2024 10:05

Viņam tie profili te bijuši kādi desmit vismaz. Vienu brīdi bija šeit sācis likt pat savu "desu" ??
Man ir viens profils, nēesmu no dobeles.
30.06.2024 15:42 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
kitijaarmazok @ 30.06.2024 10:05

Viņam tie profili te bijuši kādi desmit vismaz. Vienu brīdi bija šeit sācis likt pat savu "desu" ??
Nē, tas tak bija nūdistenes fanāts Aldis, kurš olas uz svariem bija nosvēris 😁😁😁 Lai gan tikpat labi iespējams, ka viņa plātīšanās ar daudzajām mīļākajām bija iztēles auglis un tas ir tas pats cilvēks ☺
30.06.2024 16:25 |

Patīk
Reitings 3463
Reģ: 03.11.2023
Min91 @ 30.06.2024 15:32
"Ar ko tad sievietes labākas, īpašākas un kapēc vīrietim jāizpildās būtu, tik tapēc ka petene starp kājām? ?"
vienreiz tinderī redzēju profilu, kur bija rakstīts "Ja tev ir mocis, izmanto izdevību mani pavizināt" Tā meiča pasniedza to tā, itkā čalis laimētu loterijā un tāda iespēja pavizināt to sievieti ir kā kautkas vienreizējs un ekskluzīvs. Bet nu kā jau minēju, Latvijā vīrieši ir vairāk par sievietēm, tapēc laikam jau tā arī sanāk ka sieviete šeit ir ekskluzīva lieta, tāpēc arī sievietees var šefot jo viņām petene starp kājām.

Tu ļoooti uz visu skaties caur savu aizvainojumu
30.06.2024 20:40 |

10 gadi
Reitings 652
Reģ: 27.08.2009
Divus gadus pēc 10 gadus ilgām attiecībām ar arzmemnieku, runāju to, ka gribu atrast sev ritigi foršu latviešu vīrieti. Meklēju visādi, tinderos sēdēju, caur paziņām iepazinos, gāju uz randiņiem, bet visu laiku aplauziens. Dzīves vērtības galīgi nesakrīt, aizspriedumi pret visu pēc kārtas, attieicbas bez saaistībām meklējot, plus vēl pirksti gaisā… līdz mani atrada cits ārzemnieks, ilgi aplidoja, es ilgi neļāvos, jo latvieti taču vajag. Līdz padevos, aiz garlaicības, jo tak forši aiziet uz restorānu, nevis iedzer cirkuļa kafiju mašīnā vai iziet bezjēdzīgā pastaigā. Otrajā randiņā teica, ka grib lai esam oficiāli pāris un no tā brīža pateica, ka mani bērni ir arī viņa bērni. Labāku lēmumu dzīvē pieņemt nevarēju. Dzīvoju mierīgu dzīvi- apčubināta, atpūtusies.
30.06.2024 21:05 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
Ja tas ir Aldis, tad jāatceras, ka viņš te forumā ir deklarējis, ka viņam sievieti vajag tikai seksam, nekādas citas attiecības viņš negrib, turklāt viņam mēdz būt sekss arī ar vīriešiem.
Vienīgā viņa kvalitāte, ar ko viņš mēdz piesaistīt sievietes, kā viņš te pats ir rakstījis, ir augums virs 190 cm.
Ja salīdzinājumam apskatos uz daudzajiem foršajiem man apkārtējiem latviešu vīriešiem, Aldis noteikti nav tipisks latviešu vīrietis.
30.06.2024 21:41 |

Reitings 2189
Maija4 @ 30.06.2024 21:05
Divus gadus pēc 10 gadus ilgām attiecībām ar arzmemnieku, runāju to, ka gribu atrast sev ritigi foršu latviešu vīrieti. Meklēju visādi, tinderos sēdēju, caur paziņām iepazinos, gāju uz randiņiem, bet visu laiku aplauziens. Dzīves vērtības galīgi nesakrīt, aizspriedumi pret visu pēc kārtas, attieicbas bez saaistībām meklējot, plus vēl pirksti gaisā… līdz mani atrada cits ārzemnieks, ilgi aplidoja, es ilgi neļāvos, jo latvieti taču vajag. Līdz padevos, aiz garlaicības, jo tak forši aiziet uz restorānu, nevis iedzer cirkuļa kafiju mašīnā vai iziet bezjēdzīgā pastaigā. Otrajā randiņā teica, ka grib lai esam oficiāli pāris un no tā brīža pateica, ka mani bērni ir arī viņa bērni. Labāku lēmumu dzīvē pieņemt nevarēju. Dzīvoju mierīgu dzīvi- apčubināta, atpūtusies.

Forši. Ir dzirdēts, ka ārzemnieki labāk pieņem sievieti ar bērnu nekā vietējie
30.06.2024 21:47 |

Reitings 105
Džinga @ 30.06.2024 20:40

Tu ļoooti uz visu skaties caur savu aizvainojumu
kāds sakars? Man drīzāk liekās ja es pasaku kautko negatīvu par sievietēm, tu vienkārši centies to nepieņemt un tam neticēt. piemēram vienreiz arī tinderī redzēju sievietei bio: " Your happiness is not my responsibility" Te arī es pie tā vainīgs esmu?
30.06.2024 22:07 |

Reitings 105
Nu jā jums tad vajag visām arzemniekus, es personīgi randiņā uz restorānu nekad neietu :D Arī bez randiņiem restorānus neapmeklēju jo viņu ēdieni man liekās negaršīgi.
30.06.2024 22:11 |

Reitings 105
Es pilnīgi saprotu kādēļ latvieši negrib svešus bērnus audzināt, ne arī savus, Katrs latviešu puika ir sapņojis par moci, mašīnu, jaudīgu spēļu datoru vai tadam lietām. Nezinu vai tā ir trauma no tā ka PSRS laikos nekā nevienam nebija vai kas, bet latviešu vīrieši ir materiālisti kas savu mantu vai tās iegūšanu vienmēr liks pirmajā vietā. Un protams ja tev ir uzstādīti mērķi savus līdzekļus tērēt tām materiālajām lietām ko tu visu mūžu esi vēlējies, tev nebus papildus ienākumi tagad audzināt svešus bērnus, vai domāt vēl par savējo radīšanu.
Savkārt rietumeiropiešiem atkal ir nospļauties uz mantu, viņiem atkal cilvēki svarīgāki. Rietumeirpoietis labprat brauks ar autobusu vai riteni bet veltīs visu bērniem un sievai. Latvietim ja būs jābrauc ar riteni vai autobusu - kauns pa visu ģīmi, tak vajag visur un vienmēr ar personīgo auto! ( jāatdzīst esmu viens no tiem, labāk nodedzinu 50eiro degvielā Rīgas satiksmē, nekā braucu autobusā kopā ar citiem)
30.06.2024 22:21 |

10 gadi
Reitings 652
Reģ: 27.08.2009
Min91 @ 30.06.2024 22:11
Nu jā jums tad vajag visām arzemniekus, es personīgi randiņā uz restorānu nekad neietu :D Arī bez randiņiem restorānus neapmeklēju jo viņu ēdieni man liekās negaršīgi.

Pirmais randiņš daudz par vīrieti var pastāstīt. Ja vīrietis gatavs sievieti aizvest uz labu restorānu, aizbraukt pakaļ, aizvest mājās, nemēģinot ievilkt gultā, tas jau parāda, ka vīrietis sievieti ciena.. ir visādi izņēmumi, bet nu pa lielam, realitāte ir tāda
30.06.2024 22:30 |

Reitings 2189
Min91 @ 30.06.2024 22:21
Es pilnīgi saprotu kādēļ latvieši negrib svešus bērnus audzināt, ne arī savus, Katrs latviešu puika ir sapņojis par moci, mašīnu, jaudīgu spēļu datoru vai tadam lietām. Nezinu vai tā ir trauma no tā ka PSRS laikos nekā nevienam nebija vai kas, bet latviešu vīrieši ir materiālisti kas savu mantu vai tās iegūšanu vienmēr liks pirmajā vietā. Un protams ja tev ir uzstādīti mērķi savus līdzekļus tērēt tām materiālajām lietām ko tu visu mūžu esi vēlējies, tev nebus papildus ienākumi tagad audzināt svešus bērnus, vai domāt vēl par savējo radīšanu.
Savkārt rietumeiropiešiem atkal ir nospļauties uz mantu, viņiem atkal cilvēki svarīgāki. Rietumeirpoietis labprat brauks ar autobusu vai riteni bet veltīs visu bērniem un sievai. Latvietim ja būs jābrauc ar riteni vai autobusu - kauns pa visu ģīmi, tak vajag visur un vienmēr ar personīgo auto! ( jāatdzīst esmu viens no tiem, labāk nodedzinu 50eiro degvielā Rīgas satiksmē, nekā braucu autobusā kopā ar citiem)

Katrai tautai savas vērtības. Materiālisms ilgtermiņā neatbalvosies. Kur nu pieņemt svešu bērnu, kad viena daļa pat negrib savu miesīgo bērnu audzināt. Tad nav jāraud, ka ir Latvijā vīriešiem ir augstāki depresijas rādītāji un ka uz vecumdienām vieni paši mirst. Es labāk izvēlētos vīrieti, kas brauc ar sabiedrisko, bet velta uzmanību sievai un bērniem, un strādā vienkāršu darbu, nekā vīrieti kam ir BMW, Boss t krekls un hipotekārais, un uzskata, ka viņš ir pats krutākais un sauc sievietes par kucēm draugu-vīriešu kompānijās
30.06.2024 22:35 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
Ak jā, atcerējos, ka Aldim arī nav bērnu un viņš tos negrib.
Salīdzinājumam- no man apkārtējiem daudzajiem latviešu vīriešiem gandrīz jebkurš grib bērnus un tie, kuriem bērni jau ir, ir lieliski tēvi saviem bērniem. Turklāt no savu bērnu mātēm manā apkārtnē absolūts vairums nešķiras.
Pēdējie komentāri arvien vairāk rada aizdomas, ka tēmas autors ir tas pats mums zināmais Aldis.
30.06.2024 23:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits