Min91 @ 27.06.2024 22:44tajā alkoholiķu skaitā ir arī daudz sievietes. Un kas ir skumji, gados jaunas. 18 - 20 gadigas un dzer kā lopi. Drausmīgs skats.
Min91 @ 27.06.2024 22:44tajā alkoholiķu skaitā ir arī daudz sievietes. Un kas ir skumji, gados jaunas. 18 - 20 gadigas un dzer kā lopi. Drausmīgs skats.
law7 @ 27.06.2024 21:21Man ir iespaids, ka autors ir liels troļļotājs.
Tu laikam neesi redzējusi, kā UK jaunietes dzer...lopā, pisplikas vārtās pa ielu. Latvijā neko tādu neesmu redzējusi.Min91 @ 27.06.2024 22:44tajā alkoholiķu skaitā ir arī daudz sievietes. Un kas ir skumji, gados jaunas. 18 - 20 gadigas un dzer kā lopi. Drausmīgs skats.
LuckyStrike @ 28.06.2024 10:21Tu laikam neesi redzējusi, kā UK jaunietes dzer...lopā, pisplikas vārtās pa ielu. Latvijā neko tādu neesmu redzējusi.
sla @ 28.06.2024 22:41Nenosodu latviešu vīriešus, bet šitie iebraucēji no eksotiskajām valstīm tā aplido latviešu sievietes. Viņi ir karstasinīgi, no viņiem ir daudz action, es uz ielas redzu kā latvietei mirdz acis no indieša, viņš viņu sauc par visskaistāko sievieti, nes uz rokām. Cik daudz tādu ir latviešu? Kad es biju attiecībās ar latviešiem, viņiem pat kauns bija atzīties jūtās, tādi baigi vēsi pret meitenēm. Vai nu latvieši ir izlutināti, ka nevar saņemties nēsāt sievietes uz rokām un būt super romantiski, jo viņi uzskata, ka viņi ir 'pārāk labi' vai arī vienkārši kaut kādi kompleksi, ka baidās būt romantiski, mīlīgi vīrieši. Sievietei jājūt sevi kā dievieti blakus vīrietim, jābūt uzmanības aplidotai
sla @ 28.06.2024 22:41Nenosodu latviešu vīriešus, bet šitie iebraucēji no eksotiskajām valstīm tā aplido latviešu sievietes. Viņi ir karstasinīgi, no viņiem ir daudz action, es uz ielas redzu kā latvietei mirdz acis no indieša, viņš viņu sauc par visskaistāko sievieti, nes uz rokām. Cik daudz tādu ir latviešu? Kad es biju attiecībās ar latviešiem, viņiem pat kauns bija atzīties jūtās, tādi baigi vēsi pret meitenēm. Vai nu latvieši ir izlutināti, ka nevar saņemties nēsāt sievietes uz rokām un būt super romantiski, jo viņi uzskata, ka viņi ir 'pārāk labi' vai arī vienkārši kaut kādi kompleksi, ka baidās būt romantiski, mīlīgi vīrieši. Sievietei jājūt sevi kā dievieti blakus vīrietim, jābūt uzmanības aplidotai
Džinga @ 29.06.2024 08:32
Tiešām kādai patīk indieši? ? Viņi taču maziņi visi, savās komūnās dzīvo.
Foršs latviešu puisis simtreiz labāks
Džinga @ 29.06.2024 08:32
Tiešām kādai patīk indieši? ? Viņi taču maziņi visi, savās komūnās dzīvo.
Foršs latviešu puisis simtreiz labāks
sla @ 29.06.2024 11:06
Ieraudzīju pārīti bolt kurjeru un latvieti. Man personīgi viņi nepatīk, bet es redzēju desmitiem pāru, kur ir blonda latviete un induss
akul12 @ 29.06.2024 09:45
Salīdzināji, bolt kurjeru, kurš dzīvo hostelī un foršo latviešu vīrieti (diez vai domāji, palīgstrādnieku celtniecībā, kurš dzīvo vagoniņā objektā, kopā ar vēl 5 kolēģiem)
Džinga @ 29.06.2024 12:04
Interesanti, ka desmitiem, jo es neesmu redzējusi nevienu ?
Džinga @ 29.06.2024 12:05
Es nesaprotu, ko tu gribi ar to pateikt ?
sla teksts @ 29.06.2024 12:31
Tāds dirsējs
akul12 @ 29.06.2024 13:06
Laikam neko ?
Piedāvāja arī precēt, jeb piebraukāt?
Man parasti saka ka es nedrīkstu savu viedokli izteikt par attiecībām jo man pašam tādas nav, bet nu pēc tava komentāra spriežot šeit vaina ir sievietēs. tas nav Latvijā bet vispār gan krievijā, gan ASV, ka vairums sievietes, kā tu aprasktiji, neizrāda pašas nekādu effortu bet grib lai vīrietis visu laiku tākā ods viņai lidinās apkārt, visu laiku velta tikai tai sievietei, lai viņam nav nekādu hobiju, tikai 24/7 prātā tā sieviete, kamēr sieviete pati pret vīrieti izturās vēsi un vienaldzīgi. Zinu pat vairākus pārus, kur vīrietis ir tas kas vienmēr pirmais zvana vai raksta sievietei, vīrietis ir tas kas kautkā pievērš viņai uzmanību lai tā neiazmirst ka viņš vēl dzīvs un eksistē. Tas viss nav pareizi, Es uzskatu ka jābūt vienlīdzībai. Un tai uzmanības pievēršanai un aktivitātei no abām pusēm. Jums sievietēm gabals nenokritis ja arī jūs kādreiz vīrietim uzrakstītu vai uzzvanītu un paprasītu kā sokās. Es nezinu kas jums ir ieborējis tās idejas galvā ka sievietei ir vienkārši smuki jaizskatas un vairak nekas nav jādara, viss pārejais ir vīrieša pienākumos.sla @ 28.06.2024 22:41Nenosodu latviešu vīriešus, bet šitie iebraucēji no eksotiskajām valstīm tā aplido latviešu sievietes. Viņi ir karstasinīgi, no viņiem ir daudz action, es uz ielas redzu kā latvietei mirdz acis no indieša, viņš viņu sauc par visskaistāko sievieti, nes uz rokām. Cik daudz tādu ir latviešu? Kad es biju attiecībās ar latviešiem, viņiem pat kauns bija atzīties jūtās, tādi baigi vēsi pret meitenēm. Vai nu latvieši ir izlutināti, ka nevar saņemties nēsāt sievietes uz rokām un būt super romantiski, jo viņi uzskata, ka viņi ir 'pārāk labi' vai arī vienkārši kaut kādi kompleksi, ka baidās būt romantiski, mīlīgi vīrieši. Sievietei jājūt sevi kā dievieti blakus vīrietim, jābūt uzmanības aplidotai