Tur jau ta lieta ka tie krāsainie jau neko nemaksā. Pilna Rīga ar visādiem pakistāniešu indiešu un nēģeru bolt wolt kurjeriem, visi nodokļu parādos. Sūta viņiem draudu vēstules bet viņiem pie kājas - lasīt nemāku tātad uz mani neattiecās.Diabolus @ 27.06.2024 15:02Man personīgi bernu nav un nebūs, takā es tajā latviskuma uzturēšanā nepiedalos.
Nu ja, visiem pārējiem tu tagad noteiksi, kādu genofondu veidot, bet, kad pašam jāpieliek sava artava, tad čuššš. ?
Vai tev nav gluži vienalga, vai par tavu uzturēšanos pansionātā maksās baltādains vai pusmelns nodokļu maksātājs?
Nu tā ir vienkārši sieviešu izvēlība un augstie standarti, kāpēc nevar atrast sev vīrieti Latvijā. Kopumā vecumā no 18 - 45 latvijā vīrieši ir vairāk nekā sievietes. Tākā vīrieši šeit pietiek visām un vēl pāri paliek. Tikai tur sākās - Tam deguns pa garu, tam alga pa mazu, šitam māja nav, tam mašīna pa vecu...SALOMEJA @ 27.06.2024 14:38Neesmu dzirdējusi, ka latvietes masveidā meklē ārzemniekus. Parasti tādus tekstus var dzirdēt no sievietēm, kas ir ļoti vīlušies attiecībās vai kam ir grūtības atrast partneri, parasti vecuma grupā virs 40. Tas ir fakts, ka šajā vecumā grupā var būt grūtības atrast brīvu, pieklājīgu, koptu vīrieti, tīri statistisku iemeslu dēļ. Nereti sievietei jau ir bērni, sāpīga attiecibu pieredze, liekais svars un citi "mīnusi", ko ne visi ir gatavi to pieņemt. Ja ir vaļā visa pasaule, ir lielākas iespējas atrast īsto cilvēku, kam šie faktori ir mazsvarīgi :) Manā ieskatā katrs ir pelnījis mīlestību, un ja tiešām nesanāk to atrast latvietī, kāpēc nedomāt plašāk.
Tāpat daudz jaukto pāru rodas tieši tā iemesla dēļ, ka robežas ir vaļā un cilvēki ceļo, ir atvērti citām kultūrām. Ja diviem cilvēkiem sapas, neredzu nekādu problēmu. Manā paziņu lokā ir gan laimīgi, gan ne pārāk apmierināti jauktie pāri, bet ja godīgi-to pašu var teikt arī par tīriem latviešu pāriem.
Min91 @ 27.06.2024 15:45Nu tā ir vienkārši sieviešu izvēlība un augstie standarti, kāpēc nevar atrast sev vīrieti Latvijā. Kopumā vecumā no 18 - 45 latvijā vīrieši ir vairāk nekā sievietes. Tākā vīrieši šeit pietiek visām un vēl pāri paliek. Tikai tur sākās - Tam deguns pa garu, tam alga pa mazu, šitam māja nav, tam mašīna pa vecu...
Kurš tev liek izvēlēties alkoholiķus? Nu jā cik dzirdēju jaunām sievietēm tie čaļi kas netusējās apkārt un nedzer liekās garlaicīgi, tapēc jau saietās ar tiem "bad boys" un domā ka pārraudzinās viņus.ronnie @ 27.06.2024 16:06
"Sieviešu izvēlība un augstie standarti"... Jā, paldies Dievam, ka mūsdienās tiešām robežas ir vaļā un sievietēm ir iespējas izvēlēties, nevis, tā kā agrāk, ņemt to, kas pagadās un pēc tam samierināties ar to, kas ir. Savas dzīves laikā esmu tikusies ar latvju bāleliņiem, kuriem bijusi atkarība no alkohola līdz tādai pakāpei, ka pudele svarīgāka par spēju aiziet uz darbu. Arī ar tādiem, kuriem prasības pret sievieti ir vienkārši kosmosā un kuri gaida, ka sieviete ne tikai maksās pusi no visiem maksājumiem par dzīvesvietu, bet paralēli tam vēl pildīs savus "sieviešu pienākumus" un mazgās, gatavos, dzmedēs un pēc tam vāks bērnus, un pie reizes arī salasīs veču netīrās, zem pagultes nomestās zeķes. Ļoti daudzi, arī gados jauni, vīrieši ir nekopti un neseko līdzi savam izskatam, taču grib sev blakus redzēt uztjūnētas Bārbijas. Tāpat daudzi vispār nenovērtē savu sievieti un uzskata, ka sievietei nevajag ne dāvanas, ne kādu puķu pušķi, ne komplimentu, jo viņām bez maz vai jābūt pateicīgām par to vien, ka konkrētais bāleliņš ir izvēlējies tieši viņu. Tā ka tas ir vienkārši brīnišķīgi, ka mūsdienu sievietēm ir šie augstie standarti un daudzas vairs negrasās samierināties ar tādu attieksmi, kādu ļoti bieži saņem no latviešu vīriešiem. Bet protams, pēc tam tādi latviešu aizvainotie vīrieši sēž sieviešu forumos un raud par sliktajām sievietēm ar augstajiem standartiem.
Min91 @ 27.06.2024 17:10Kurš tev liek izvēlēties alkoholiķus? Nu jā cik dzirdēju jaunām sievietēm tie čaļi kas netusējās apkārt un nedzer liekās garlaicīgi, tapēc jau saietās ar tiem "bad boys" un domā ka pārraudzinās viņus.
Lai gan es dzirdēju vēlvienu versiju, tie "bad boys" vienmēr saiet kopā ar sievieti, jo vienkārši izrauj aliņu drosmei, un koļī visas pēc kārtas, bez kauna un bez liekas domāšanas, kamēr normāls čalis izdomā galvā scenārijus: "A ja nu es viņai nepatikšu? ja nu viņa negribēs ar mani runāt? Aj labi, nav jēgas mēģināt"
Bet nu jā pēc tevis aprakstitā te nav latviešu vīrieši pie vainas bet gan tava izvēle vīriešos.
Nu tā ir vienkārši sieviešu izvēlība un augstie standarti, kāpēc nevar atrast sev vīrieti Latvijā. Kopumā vecumā no 18 - 45 latvijā vīrieši ir vairāk nekā sievietes. Tākā vīrieši šeit pietiek visām un vēl pāri paliek. Tikai tur sākās - Tam deguns pa garu, tam alga pa mazu, šitam māja nav, tam mašīna pa vecu...
Nu vot, tie alkāni arī iet un sporta pēc flirtē. Parasti jau kur tās flirtēšanas notiek? Bāros vai klubos. Normāli cilvēki tādās vietās neapgrozās.Diabolus @ 27.06.2024 17:47
Nevis “normāls čalis” tā domā, bet gan tādi memļaki kā tu. Mani kā sievieti galīgi nesaistītu vīrieši, kuri nevar par sporta pēc pienākt klāt un paflirtēt, nav pat jāaizdomājas līdz kaut kādām attiecībām.
Un vēl man šķiet smieklīgi, ka prasi sieviešu viedokli, bet tad strīdies pretī. ?
law7 @ 27.06.2024 21:21Man ir iespaids, ka autors ir liels troļļotājs.
SALOMEJA @ 27.06.2024 19:57
Sievietes negrib tikai pliku vīrieti. Lielākoties vēlas partneri, ar ko veidot stabilu kopdzīvi un mājvietu, kāzas, bērnus. Tu pats to nevari un negribi piedāvāt, līdz ar to nav ko sašust, ja kāds cits vīrietis (varbūt pat ārzemnieks) var sievietei to piedāvāt.
Turklāt Latvijas vīriešiem arī ir augsti standarti un stingras prasības sievietes komplektācijai. Cik bieži sievietēm ir jāklausās nelūgti vīriešu komentāri par izskatu?
Min91 @ 27.06.2024 21:06Nu vot, tie alkāni arī iet un sporta pēc flirtē. Parasti jau kur tās flirtēšanas notiek? Bāros vai klubos. Normāli cilvēki tādās vietās neapgrozās.
Nu man tas ir istenībā nepieņemami ja es stāvu rindā veikalā, vai slimnīcā gaidu ārstu un svešs cilvēks sāktu man kautko piesieties. tāpēc šeit ir princips - nedari citam to ko pats negribētu.Diabolus @ 27.06.2024 21:56
Ja tava izpratne par iešanu pie meitenes paflirtēt aprobežojas ar pāļainu “ei mazā, negribi pasūkties manā bmw”, tad jā ?
Citādi paflirtēt var arī rindā veikalā, kafejnīcā, slimnīcā, sporta zālē, parkā vai da jebkur citur, bet tur vajag nedaudz drosmes, kas, kā mēs jau noskaidrojām, nav tev raksturīga īpašība.
Un tur, protams, vainīgi alkaši un indieši. ?
Min91 @ 27.06.2024 22:00Nu man tas ir istenībā nepieņemami ja es stāvu rindā veikalā, vai slimnīcā gaidu ārstu un svešs cilvēks sāktu man kautko piesieties. tāpēc šeit ir princips - nedari citam to ko pats negribētu.
Min91 @ 27.06.2024 17:10Kurš tev liek izvēlēties alkoholiķus? Nu jā cik dzirdēju jaunām sievietēm tie čaļi kas netusējās apkārt un nedzer liekās garlaicīgi, tapēc jau saietās ar tiem "bad boys" un domā ka pārraudzinās viņus.
Lai gan es dzirdēju vēlvienu versiju, tie "bad boys" vienmēr saiet kopā ar sievieti, jo vienkārši izrauj aliņu drosmei, un koļī visas pēc kārtas, bez kauna un bez liekas domāšanas, kamēr normāls čalis izdomā galvā scenārijus: "A ja nu es viņai nepatikšu? ja nu viņa negribēs ar mani runāt? Aj labi, nav jēgas mēģināt"
Bet nu jā pēc tevis aprakstitā te nav latviešu vīrieši pie vainas bet gan tava izvēle vīriešos.
tajā alkoholiķu skaitā ir arī daudz sievietes. Un kas ir skumji, gados jaunas. 18 - 20 gadigas un dzer kā lopi. Drausmīgs skats.ronnie @ 27.06.2024 22:33
Latvijā ir augstākais alkohola patēriņš attīstīto valstu vidū. Tāpat Latvijā ir vairāk kā 40 tūkstoši uzturlīdzekļu nemaksātāju. Latvijā ļoti izplatīta ir vardarbība ģimenē, vardarbība pret sievietēm, bērniem. Vai vēl ko piebilst? Vai tiešām sievietes ir tās, kuras sastāda augstāko procentu alkoholiķu, varmāku un alimentu nemaksātāju vidū vai tie tomēr ir vīrieši? Beigsim noliegt, ka Latvijā dzīvojošajiem vīriešiem nav problēmas ar atkarībām, nav tieksme uz vardarbību (padomju laiku mantojums no sērijas "ja sit, tad mīl") un nav tieksme pamest savu ģimeni un nelikties ne zinis par saviem bērniem. Protams, protams, varam pie visa vainot sievietes, kuras, muļķes tādas, pašas sapinās ar tādiem, kā Tu raksti, "bad boys", taču neticēsi, cik bieži sievietes iepazīstas ar pilnīgi normāliem vīriešiem un tikai pēc tam ārā sāk līst tādas lietas, ka mati ceļas stāvus. Tāpat ir ļoti daudz "pareizo" ģimeņu, kuras ir paraugs citiem un par kurām citi sajūsminās un skatās uz tām ar skaudību, taču tajā pašā laikā aiz aizvērtām durvīm vīrs klapē sievu un bērnus. Ja Latvijas sabiedrībā nebūtu tik ļoti izplatīts vīriešu alkoholisms, vardarbība un visatļautība, pametot savu ģimeni un neliekoties ne zinis par saviem bērniem, tad arī nebūtu tik daudz sieviešu ar salauztiem likteņiem, kuras, mēģinādamas atrast laimi un mīlestību, savā dzīves ceļā uzskrējušas virsū tādiem "vīriešiem".