tas par ko viņš cepās ir nav par to, ka latviešu sievietes izvēlas arzemniekus, bet viņu nē. Ja nu kas.law7 @ 27.06.2024 11:041. Tas ir labi, ka ir izvēles iespējas.
2. Latvieši nav pat 0,1% no šīs pasaules cilvēkiem, t.sk., latviešu vīrieši no pasaules vīriešiem. Tomēr vairums latviešu sieviešu izvēlas tieši latviešu vīriešus, tātad kolēģis kļūdaini vispārina.
3. Pasaulē ir maz valstu, kurās ir tik liels % izskatīgu cilvēku kā Latvijā. Tādēļ Latvijā gluži vienkārši ir lielākas iespējas izvēlēties pievilcīgu partneri, ar kuru turklāt kulturāli, vērtību ziņā, būs salīdzinoši daudz kas kopīgs.
4. Katram apkārt ir tāda sabiedrība, kādu viņš, viņa, izvēlas. Ja kādam apkārt ir bomži, tas liecina, ka vai nu viņš pats ir viens no viņiem, vai arī viņam ir kaut kāda neadekvāti negatīva attieksme pret apkārtējiem.
Min91 @ 27.06.2024 11:17tas par ko viņš cepās ir nav par to, ka latviešu sievietes izvēlas arzemniekus, bet viņu nē. Ja nu kas.
Viņš cepās par to ka viņš ir tāds, par tradicionālām un nacionālām vērtībām, un tas ka latviešu sievietes izvelas tos "eksotiskos" un protams ir sekss, ir bērni kas nav no latvieša. Beigas noved pie tā ka latvieši kā tauta izmirst. paaudzi nevis latviešu bērnus bet gan visādus. Tādā ziņā es viņam piekrītu. Bet ko padarīsi. Man vecākā māsica arī jau 17 gadus dzīvo anglijā. Jau ir bērni no angļa. Tie jau vairs nav latvieši. Pases anglijas, pat latviešu valodu nemaz nezin.
nevajag jau meklēt, ārzemnieki paši atbrauc. Esi dzirdējusi par sextūrismu vecrīgā? Jaunas latviešu meičas izdzird bārā angļu valodu un apakšbikses pašas nokrīt. Man viens draugs mēdz būt par šoferi tusētājiem. Visādus brīnumus esmu dzirdējis no viņa, kā vietējās latvietes tur pat uz ielas aiz miskastem ar angļu, vācu tūristiem nodarbojās ar seksu, orālos sniedz...Džinga @ 27.06.2024 11:07Jebkurā gadījumā tas nav kā restorānā pasūtīt ēdienu no menu. Nedomāju, ka ir daudz tādu sieviešu, kas apzināt nolemj - meklēšu džeku konkrēti tajā valstī, tas vienkārši izklausās muļķīgi.
Min91 @ 27.06.2024 11:31nevajag jau meklēt, ārzemnieki paši atbrauc. Esi dzirdējusi par sextūrismu vecrīgā? Jaunas latviešu meičas izdzird bārā angļu valodu un apakšbikses pašas nokrīt. Man viens draugs mēdz būt par šoferi tusētājiem. Visādus brīnumus esmu dzirdējis no viņa, kā vietējās latvietes tur pat uz ielas aiz miskastem ar angļu, vācu tūristiem nodarbojās ar seksu, orālos sniedz...
es velos dzirdēt katras personīgo viedokli, kam jūs labāk dodat priekšroku kopdzīvei attiecibam, kaut vienas nakts sakaram. Latvietim vai cittautietim?Diabolus @ 27.06.2024 11:35
Nu un kādu atbildi tu gribi dzirdēt?
Tu konstatēji faktu, ka arī Latvijā ir nabadzīgas un neizglītotas palaistuves. Šī jau ir pilnīgi cita tēma.
Min91 @ 27.06.2024 11:50es velos dzirdēt katras personīgo viedokli, kam jūs labāk dodat priekšroku kopdzīvei attiecibam, kaut vienas nakts sakaram. Latvietim vai cittautietim?
Savādāk te jau sāk tāka politiķi runāt visparīgi un teorētiski nesniedzot tiešu atbildi uz jautājumu ?
no tām statistikām nav jēgas. Nevajag salīdzināt mazo Latviju ar valstīm kur ir 30 40 miljoni iedzīvotāju. Uz mūsu mazo cilvēku skaitu ari 10 imigranti kas vairojās ir jau kā drauds Latvijas pastāvēšanai. Cik tad mēs īsti latvieši sajā zemē esam? Ja kopā ar imigrantiem šobrīd ir 1,87 miljoni. Atņem vēl krievus kas šeit dzivo no paaudzes paaudzē. Tad tīri latvieši noteikti esam zem miljona.law7 @ 27.06.2024 11:26
Gandrīz visas Eiropas pamattautas "izmirst".
Interesanti, ka Latvija, līdzīgi kā Igaunija, ir viena no nedaudzajām Eiropas valstīm, kurās pamattautai ir augstāks dzimstības līmenis nekā imigrantiem un viņu pēctečiem. Tā ka latvieši salīdzinājumā ar citām Eiropas pamattautām nebūt nav tie izmirstošākie.
Min91 @ 27.06.2024 11:50es velos dzirdēt katras personīgo viedokli, kam jūs labāk dodat priekšroku kopdzīvei attiecibam, kaut vienas nakts sakaram. Latvietim vai cittautietim?
Savādāk te jau sāk tāka politiķi runāt visparīgi un teorētiski nesniedzot tiešu atbildi uz jautājumu ?
law7 @ 27.06.2024 11:26
Gandrīz visas Eiropas pamattautas "izmirst".
Interesanti, ka Latvija, līdzīgi kā Igaunija, ir viena no nedaudzajām Eiropas valstīm, kurās pamattautai ir augstāks dzimstības līmenis nekā imigrantiem un viņu pēctečiem. Tā ka latvieši salīdzinājumā ar citām Eiropas pamattautām nebūt nav tie izmirstošākie.
Beigas noved pie tā ka latvieši kā tauta izmirst.
Min91 @ 27.06.2024 11:31nevajag jau meklēt, ārzemnieki paši atbrauc. Esi dzirdējusi par sextūrismu vecrīgā? Jaunas latviešu meičas izdzird bārā angļu valodu un apakšbikses pašas nokrīt. Man viens draugs mēdz būt par šoferi tusētājiem. Visādus brīnumus esmu dzirdējis no viņa, kā vietējās latvietes tur pat uz ielas aiz miskastem ar angļu, vācu tūristiem nodarbojās ar seksu, orālos sniedz...
Džinga @ 27.06.2024 13:17
Es jau teicu, neviena taču nepamostās ar domu, ka vot man vajag konkrēti vācieti un uz latviešiem vispār vairs neskatīšos. :D
Es attiecībām izvēlos foršu cilvēku. Un nerunā te par politiķu atbildēm, tā vienkārši ir realitāte, ka sievietes nerunā savā starpā par labāko tautību vīriešu salīdzinājumiem un algoritmiem kā sev tādu atrast. :D Kaut kādā nenopietnā līmenī varbūt.
Golddigeres ir cita suga, par to es neko daudz nezinu, bet ganjau Monako ir lielāka iespēja satikt miljonāru kā Latvijā.
kapec zemās domās? Tās nav iedomas, tā ir realitāte ka nejau visi pāri šeit Latvija ir latvietis + latviete. Man personīgi bernu nav un nebūs, takā es tajā latviskuma uzturēšanā nepiedalos. Bet tapat nebūtu patīkami ka vecumdienas pieeju pie loga un pa pagalmu skraida mazi pusnēģeri vai kautkādi musulmaņi.Džinga @ 27.06.2024 13:20
izklausās, ka pats esi zemās domās par latviešu sievietēm un tad brīnies, kāpēc viņas tavā vietā izvēlas kādu ārzemnieku :)