neviens neko nemelo, tikai pirmaja dienā kautkas nebija pareizi saprasts, pārprasts par komas veidudebestinaa @ 23.06.2024 13:16atvainojiet, bet jūs esat ļoti naiva. Jūs pat nezinat kā un kāpēc cilvēki melo vai nesaka patiesību vai atstāj faktus citiem neziņā savu x iemeslu dēļ.
Pieņemt faktu ka ir tā un tā, bet aizstāvēt kāda teikto vispār šeit nav jēgas, jūs neesat bijusi klāt un nezinat neko.
Lai dievs stav klāt cilvēciņam un visiem jauka Līgo diena
kādēļ būtu jānolaižas uz zemes un jādomā negatīvi? Kamēr vēl nekas nav skaidrs, jādomā pozitīvi un tā arī būs!Pata @ 23.06.2024 14:08
Protams, ka gribas pozitīvāk domāt. Pa cik bijusi pieredze ar cilvēku, kurš smagi traumēja galvu un pie tam 5-6 mēnešus nogulēja komā.
Gribas, lai Amuna drusku nolaižas uz zemes. Tā būs vieglāk pieņemt dzīves realitāti un mazāk sāpīgi pašam.
Es no sirds novēlu Jānim atveseļoties. Viņu ļoti labi atceros no SBF. Man no tās trijotnes viņš vislabāk patika ar savu cilvēcību, vienkāršumu un patiesumu.
kādēļ gan nevarētu montēt video, kur maina puķes? Sekotāja noziedoja šiem ziediem 100 Eur, es domāju, ka viņa ir pelnījusi šādu emocionālu video, kur redz, ka reāli tas tiek izdarīts!garsigs_persiks @ 23.06.2024 14:24Man kaut kā līdz galam nav saprotams, kā uz šādas situācijas rēķina var gribēt celt savu popularitāti un vākt sekotājus. Ja visi tie Dāvja video būtu tikai, lai informētu sekotājus, viņš nemontētu 2min garus reelus, ar to, kā maina puķītes Jāņa dzīvoklī, ko vēl arī TikTokā liek.
Un par skūteriem atliek vien piekrist, ka diemžēl tieši to vadītāji visbiežāk arī ir vainīgi pie negadījumiem. Ne reizi vien ir redzēts, kā uz gājēju pārejas pēkšņi iznesas priekšā mašīnām, nemaz neskatoties, un tādā situācijā tur vairs nav iespējams nobremzēt. Nesaku, ka tā tas bija arī Jāņa gadījumā, bet lieku reizi piebremzēt un pārliecināties par drošību pirms ielas šķērsošanas par sliktu nevienam nenāktu. Tās būtu tikai pāris iztērētas sekundes, kas var izglābt dzīvību. Var jau būt, ka auto šoferis brauca par ātru vai sēdēja telefonā, taču, ja tā nebija, tad šādas nelaimīgas apstākļu sakritības deļ īsti nevar viņu saukt par 100% vainīgu.
Vispr jau reaģē ,tāpēc pastāv skala,pēc kuras nosaka,cik dziļa koma pacients atrodas! Uz doto brīdi no dakteriem bij zināms,ka Jānis īsti nereaģē ! Bet tieši šis Jāņa kustības ir ļoti tipiskas dabīgajām komas-tas ir spazmas! Bet iespējams arī tā vins reaģē uz tuvākajiem cilvēkiem!debestinaa @ 23.06.2024 12:17ja ir koma, tad nekādas kustības nav. Cilvēks nereaģē uz ārejiem kairinātājiem.
Es tur īsti neiedziļinājos, bet ja tur ir bijusi galvas trauma, tad viennozīmīgi tur ir mākslīgi izraisīta koma, lai izbēgtu no smadzeņu tūskas un ļautu organismam atveseļoties.
Nitaris @ 23.06.2024 15:09kādēļ gan nevarētu montēt video, kur maina puķes? Sekotāja noziedoja šiem ziediem 100 Eur, es domāju, ka viņa ir pelnījusi šādu emocionālu video, kur redz, ka reāli tas tiek izdarīts!
Nitaris @ 23.06.2024 15:02jūs laikam neredzējāt storiju, kur Dāvis stastīja, ka citā dienā ārsts viņu pasauca kabinetā un sīkāk izstāstīja, ka tā NAV mākslīgi izraisīta koma, arī ģimene bija pārsteigta un šo nezināja, sākumā viņi saņēma (bet varbūt pārprata) nepareizu info.
sandrute @ 23.06.2024 17:06
Lasīt nemākat? Es vairākkart tieši uzsvēru, ka nav mākslīgi izraisitā komā. Kā tikai kaut ko gudru ietakstīt, nelasot, ko rakstīju.
tā ir tikai tava fantāzija, ka kabatā. Spried pēc sevis droši vien.Ambulance @ 23.06.2024 16:05
tie 3 gb liliju kāti nemaksā 100 eur , bet ne vairāk kā 15 eur !
starpība Dāvim kabātā palika
Līgo svētkus varēs ar vērienu ,,viņs,, nosvinēt
Nitaris @ 23.06.2024 15:09kādēļ gan nevarētu montēt video, kur maina puķes? Sekotāja noziedoja šiem ziediem 100 Eur, es domāju, ka viņa ir pelnījusi šādu emocionālu video, kur redz, ka reāli tas tiek izdarīts!
palīdz, jo cilvēki jūt līdzi, palīdz noturēt emocionālo saiti, cilvēki vairāk piedomās par Jāni.garsigs_persiks @ 23.06.2024 18:10
Tas video bija vēl pirms minētā puķu ziedojuma. Tagad tādi atkārtojas katru otro dienu. Es te runāju tikai par to, kā šādā situācijā var vispār gribēties sevi no malas ntajos rakursos filmēt, to visu vēl montēt kopā un vairākās platformās publicēt. Kā tieši tas palīdz Jānim?
Diabolus @ 23.06.2024 15:48Tak lieciet mieru tam cilvēkam, absolūti neko jūs nezināt par šo situāciju, priekš kam te spekulēt, domāt kkādus n-tos scenārijus, atsaukties uz google, “paziņu pieredzi”, nez kur padzirdētiem stāstiem? ?? Laiks rādīs, kā būs un nebūs. Jums te visām nedaudz jānomierinās vai jāiet nolaist tvaiku tēmās, kur jūs esat kompetentākas, piemēram, kiviču diskusijā ?
Cik noziedoji ?Biete @ 24.06.2024 14:16Kāds pamatojums ir ziedojumu vākšanai? Kam tagad tiek vākta nauda?
L.. @ 24.06.2024 19:58Šajā visā situācijā mani vairāk pārsteidz, cik draņķīga ir mūsu sistēma. Cilvēks ir kritiskā stāvoklī, bet par to neviens netiek apziņots. Tad kāda jēga kaut kur vadīt datus par kontaktpersonām ārkārtas situācijās? Ja Dāvim nebūtu no viņa darba sākuši rakstīt, tad par Jāni kad būtu uzzināts? Jā, varbūt ne pirmajās minūtēs to var izdarīt, jo cilvēka dzīvības glābšana ir svarīgākā tajā brīdī. Bet bija jau pagājušas 3 stundas, bet nekādu ziņu nevienam. Briesmīga sistēma, ja tiešām apziņošana notiek tikai pie sliktākā scenārija.
Biete @ 24.06.2024 14:16Kāds pamatojums ir ziedojumu vākšanai? Kam tagad tiek vākta nauda?
Nu un cik tad izmaksà?susla @ 24.06.2024 20:16
Painteresējies, cik izmaksā viena diennakts slimnīcā komā esošam cilvēkam un šādu jautājumu tev vairs nebūs.
Viņš taču neārstējas privātklīnikā 😒susla @ 24.06.2024 20:16
Painteresējies, cik izmaksā viena diennakts slimnīcā komā esošam cilvēkam un šādu jautājumu tev vairs nebūs.
Tieši tà! Pacienta līdzmaksàjums ir 10eur dienà. Un 90% darba vietu ir veselības apdrošinàšana, kas sedz visus līdzmaksàjumus.Claire @ 24.06.2024 21:20Viņš taču neārstējas privātklīnikā ?
Pacienta līdzmaksājums nepārsniegs 570 EUR un tas ir sīkums cilvēkam, kuram ir bijis darbs, kuram ir ģimene un draugi.