AMUNA DĀVIS UN ZIEDOJUMI JANĪNEI

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
ZIEDOJUMI AP JANĪNI UN DĀVI.
20.06.2024 19:11 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023
Dvīne1 @ 21.06.2024 18:52

Vajadzētu tos skūterus vispār aizliegt! Kā var ļaut ar transportu, kurš var sasniegt 25km/h nesties pa gājēju ietvēm? Neviens turklāt nekontrolē, ka cilvēki ar tiem pārvietojas alkohola reibumā… vai divatā utt. Un nomesti arī ietves vidū, kad ar neviens netiek garām. ?

Par to nomešanu ielas vidū. Viņiem ir kaut kāda stulba sistēma. Es vienreiz parkoju un man atļauj atstāt tikai ļoti šaurā joslā un tieši ielas vidū, visiem pa kājām. Kā nolieku vismaz ielas malā vai zālē, tā rādās ka tur nedrīkst parkot. Padomāju, nu ok pēc tam pārnesīšu nostāk. Bet viņš jau gaudo kā pakustina aizslēgtu.
22.06.2024 06:47 |

Patīk
Reitings 3912
Reģ: 09.08.2016
Nav jau runa par līšanu cita makā. Katrs var prasīt ziedojumus cik uziet. Bet ir runa par šīs ziedojumu kampaņas “Jāņa veselībai” caurspīdīgumu, kas tiek veikts uz privātpersonas kontu.
Ne atskaites, cik saziedots.
Ne nosaukta nepieciešamā summa.
Nav pat zināms vai vispār būs vajadzīga!
Tā ir ziedojumu vākšana no aitām un Dāvis tikai turpina cirpt tādas aitas ļoti veiksmīgi.
22.06.2024 07:06 |

Reitings 802
Reģ: 16.11.2023
Kenty @ 22.06.2024 00:46
Bet vai tadtādas summas privātajā kontā nepiesaista VID.?arī zem mērķa ziedojumi?tie jau nav simti.

Nodoklis VID ir jāmaksā tikai tad, ja no vienas personas saņem vairāk kā 1425€. Un ja gadā ir vairāk par 10’’000 EUR,, tad to summu norāda deklarācijā kā neapliekamu un arī neko nemaksā. Labs bizness tā ziedojumu vākšana!
22.06.2024 07:37 |

Reitings 2772
Reģ: 09.06.2024
Skūteriem un velosipēdiem vajadzētu nebraukt pāri gājēju pārejām, bet pārstumt savu braucamrīku. Jo bieži vien izskatās, ka viņi neapdomīgi lido pāri īpaši tie kuri nesaprot satiksmes noteikumus. Auto jau nespēj momentā apstāties. Pašiem uzmanīgākiem vajadzētu būt uz gājēju pārejām neregulējamām un regulējamām īpaši tādām kur auto drīkst veikt pagriezienu uz gājēju pārejas pie zaļās gaismas. Nu nedrīkst neuzmanīgi skriet pāti.
22.06.2024 08:33 |

Reitings 1251
Reģ: 13.12.2023
Lyncha @ 21.06.2024 17:56

Nē. Bet vismaz sasveicināties ar cilvēkiem, kas viņu atbalsta, var.

Kas notiek šajā diskusijā 🤦‍♂️
Ja tu izdomā ziedot, tad tas jādara tāpēc, ka tu gribi palīdzēt, nevis ar domu, ka tagad tas lūdzējs ir tev kaut kādu pateicību vai sarunu parādā. Man tiešām nav saprotama šī attieksme. Negribi - neziedo, paklusē. Gribi - ziedo, bet ar to arī tava iesaiste beidzas un neviens tev nav parādā ne kaut kādu atskaiti, ne sarunu, ne dziesmiņu, ne pateicības video.
22.06.2024 08:56 |

Nepatīk
Reitings 980
Reģ: 17.06.2022
Diabolus @ 22.06.2024 08:56

Kas notiek šajā diskusijā ?‍♂️
Ja tu izdomā ziedot, tad tas jādara tāpēc, ka tu gribi palīdzēt, nevis ar domu, ka tagad tas lūdzējs ir tev kaut kādu pateicību vai sarunu parādā. Man tiešām nav saprotama šī attieksme. Negribi - neziedo, paklusē. Gribi - ziedo, bet ar to arī tava iesaiste beidzas un neviens tev nav parādā ne kaut kādu atskaiti, ne sarunu, ne dziesmiņu, ne pateicības video.
Piekrītu.
Šajā diskusijā es saprotu, ka katrs spriež pēc sevis.
Daudzām šķiet ka Dāvis tagad tik uzdzīvos, man personīgi tādas domas pat prātā neienāca, jo es pati neesmu tāds cilvēks.
Ziedot nav obligāta prasība. Katrs rīkojas pēc savas sirdsapziņas. Ziedotāji pēc savas, ziedojot un cerot ka kaut kā palīdzēs, Dāvis pēc savas. Karma tāpat visu saliks pa vietām.
Tas ir tāpat kā bezpajumtniekam noziedot, tu nekad nezini, kam viņš tiešām tērēs to naudu, tādēļ tā ir paša izvēle- ziedot vai nē.
Nevis “tagad es noziedoju tev 5€, lūdzu bučo kājas, runā ar mani, dziedi, atskaities utt.”, tad vnk neziedo.
Bet protams šo visu apspriež tieši cilvēki, kuri neko nav ziedojuši.
22.06.2024 09:28 |

Reitings 2668
Reģ: 20.09.2022
Zuzuu10 @ 22.06.2024 09:28
Piekrītu.
Daudzām šķiet ka Dāvis tagad tik uzdzīvos, man personīgi tādas domas pat prātā neienāca, jo es pati neesmu tāds cilvēks.
Ziedot nav obligāta prasība. Katrs rīkojas pēc savas sirdsapziņas. Ziedotāji pēc savas, ziedojot un cerot ka kaut kā palīdzēs, Dāvis pēc savas. Karma tāpat visu saliks pa vietām.
Tas ir tāpat kā bezpajumtniekam noziedot, tu nekad nezini, kam viņš tiešām tērēs to naudu, tādēļ tā ir paša izvēle- ziedot vai nē.
Nevis “tagad es noziedoju tev 5€, lūdzu bučo kājas, runā ar mani, dziedi, atskaities utt.”, tad vnk neziedo.
tieši tā, spriež pēc sevis.
22.06.2024 09:58 |

Reitings 3345
Reģ: 11.04.2023
Ziedot nav spiesta lieta, diskusija galīgi nevietā.
P.S Pats esmu visai skeptisks pret jebkādiem ziedojumu lūdzējiem ar retiem izņēmumiem.
22.06.2024 10:21 |

10 gadi
Reitings 1108
Reģ: 21.10.2009
Njā… traki.. bet vēlreiz un vēlreiz katram pašam sev jāatgādina: “Sargi sevi, un Dievs Tevi sargās”. 😟
Patiesībā ļoti žēl arī šoferi, dažreiz šie skūteristi satiksmē uzrodas no zila gaisa. Vienreiz braucu ar taksi, tas griezās pa labi (lēni, ne ātri) pāri velo joslai, un šāds skūterists knapi pabrauca garām milzīgā ātrumā. Cik tur būtu, un arī būtu frontāli taksim sānā un lidojis. Daži Cilvēki domā, ka ir nemirstīgi. 😩
22.06.2024 10:42 |

Reitings 6943
Reģ: 23.08.2022
hanney @ 22.06.2024 10:42
Njā… traki.. bet vēlreiz un vēlreiz katram pašam sev jāatgādina: “Sargi sevi, un Dievs Tevi sargās”. ?
Patiesībā ļoti žēl arī šoferi, dažreiz šie skūteristi satiksmē uzrodas no zila gaisa. Vienreiz braucu ar taksi, tas griezās pa labi (lēni, ne ātri) pāri velo joslai, un šāds skūterists knapi pabrauca garām milzīgā ātrumā. Cik tur būtu, un arī būtu frontāli taksim sānā un lidojis. Daži Cilvēki domā, ka ir nemirstīgi. ?

es arī gribētu apgalvot, ka lielākais procents CSN, kuros iesaistīti skūteri un auto ir tieši skūteru dēļ.
pāris dienas atpakaļ braucu pa čaka ielu, tur visā garumā veloceliņš, zinu, ka jāpievērš uzmanība veicot jebkādus manevrus. redzu, ka viens indietis ar wolt somu drāžas tādā ātrumā pa !ietvi! ar skūteri (tieši blakus ir veloceliņš), man vajadzēja nogriezties pa labi uz matīsa ielu, redzot viņu jau piebrembzēju, lai viņš var nesties pāri pārejai, a ko šis? izdomā man gar pašu auto kapotu raut nost no ietves uz veloceliņu. ja es nebūtu jau stāvējusi, tad arī būtu bēdīgs iznākums. vispār, vienubrīd iezagās doma, ka viņš speciāli gribēja izraisīt CSN :D
22.06.2024 10:56 |

10 gadi
Reitings 3101
Reģ: 26.03.2010
Zuzuu10 @ 22.06.2024 09:28
Piekrītu.

Jā, katrs spriež pēc sevis, tas ir, ja prasītu es ziedojumus, es paskaidrotu kādam tieši mērķim ir ziedojumi, noskaidrotu, cik nepieciešams un paziņotu, ja būtu summa X un vajadzētu beigās mazāk, tad pateiktu, kur atlikušo summa tiktu novirzīta. Kā arī pateiktu, cik liela ir saziedotā summa uz šo brīdi. Personīgi man būtu ļoti svarīgi tieši šīs lietas, lai nerastos nekādas šaubas nevienam.
Otrs, protams, par ziediem no kopīgā ziedojuma nepirktu, bet, ja kāds ziedotājs tam norādītu kā mērķi, tad tā arī noteikti izdarītu.
Tā būtu manā izpratnē darīt pēc labākās sirdsapziņas pret Jāni un ziedotājiem, jā tas ir kā es spriežu PĒC SEVIS.
22.06.2024 11:57 |

Reitings 74
Reģ: 20.06.2024
Tas tac kurs gribēs uzvārīties noradīs kaut 2k mazāk, ka saziedots utt., ko var ņemties..
22.06.2024 12:00 |

Reitings 581
Reģ: 03.08.2022
Šāda tipa ziedojumu lūgumu ir nenormāli daudz. No sērijas nodega māja, palīdziet, un ielikts privātais konts. Nekad neesmu redzējusi, ka kāds sniegtu atskaiti par iztērēto. Debīlākais, ko esmu redzējusi, ka influenceri savā dzimšanas dienā publicē savu kontu, ar norādi , ka var apsveikt iemaksājot.
22.06.2024 12:17 |

Reitings 402
Reģ: 18.03.2023
Inna86 @ 22.06.2024 12:17
Šāda tipa ziedojumu lūgumu ir nenormāli daudz. No sērijas nodega māja, palīdziet, un ielikts privātais konts. Nekad neesmu redzējusi, ka kāds sniegtu atskaiti par iztērēto. Debīlākais, ko esmu redzējusi, ka influenceri savā dzimšanas dienā publicē savu kontu, ar norādi , ka var apsveikt iemaksājot.
Ne jau tikai influenceri, Twitterī pat jebkurš random čivinātājs šo piekopj un pat nekautrējas. Protams, ja vēl iepin kko par mentālo veselību vai maziem bērniem, ziedojumi garantēti.
22.06.2024 13:15 |

Reitings 2668
Reģ: 20.09.2022
man ļoti patīk Dāvja video, kur parāda, kā Jānis kustās, tie ir tik emocionāli! Kaut viņš ātrāk atmostos!
22.06.2024 14:50 |

Reitings 323
Reģ: 21.01.2024
Dāvja video par Jāni tiktokā ir 220k skatījumu 😮
22.06.2024 14:51 |

Reitings 323
Reģ: 21.01.2024
Aniia @ 22.06.2024 13:15
Ne jau tikai influenceri, Twitterī pat jebkurš random čivinātājs šo piekopj un pat nekautrējas. Protams, ja vēl iepin kko par mentālo veselību vai maziem bērniem, ziedojumi garantēti.

Runājot par twitteri, Ance T ziedojumus vāca gan bariatrijas, gan vēdera plastikas operācijai vai tikai vēdera plastikai?
22.06.2024 14:53 |

Reitings 5947
Reģ: 06.08.2014
Nitaris @ 22.06.2024 14:50
man ļoti patīk Dāvja video, kur parāda, kā Jānis kustās, tie ir tik emocionāli! Kaut viņš ātrāk atmostos!

Es tik gribētu zināt, kā ir ar šādām kustībām komā?Tās tiešām nozīmē kaut ko labu vai tie ir vienkārši refleksi?Nevar saprast, vai tās kustības kaut ko nozīmē. Kurš gudrāks šinī jautājumā?:)
22.06.2024 15:11 |

Nepatīk
Reitings 980
Reģ: 17.06.2022
sidzha @ 22.06.2024 11:57

Jā, katrs spriež pēc sevis, tas ir, ja prasītu es ziedojumus, es paskaidrotu kādam tieši mērķim ir ziedojumi, noskaidrotu, cik nepieciešams un paziņotu, ja būtu summa X un vajadzētu beigās mazāk, tad pateiktu, kur atlikušo summa tiktu novirzīta. Kā arī pateiktu, cik liela ir saziedotā summa uz šo brīdi. Personīgi man būtu ļoti svarīgi tieši šīs lietas, lai nerastos nekādas šaubas nevienam.
Otrs, protams, par ziediem no kopīgā ziedojuma nepirktu, bet, ja kāds ziedotājs tam norādītu kā mērķi, tad tā arī noteikti izdarītu.
Tā būtu manā izpratnē darīt pēc labākās sirdsapziņas pret Jāni un ziedotājiem, jā tas ir kā es spriežu PĒC SEVIS.
un Jūs tā droši varat darīt, bet ziedojums nav nodoklis, kurš tiek “atņemts” no ienākumiem un tad ir jābūt uzrādītam, kur tā Jūsu nauda aiziet.
Ja man tagad katra tantiņa nāktu ar atskaitēm, kur viņa izlietojusi naudu ko devu, tad jau man vesela brīvdiena būtu jāņem atskaitēm.
Ziedojums ir brīva izvēle, es, kad kādam ziedoju, iedodu utt. naudu, es vnk no sevis norakstu jau to summu un nelieku nevienam atskaitīties, kur lika manu naudu. Tā vairs nav mana, es pati izdarīju izvēli dot kādam citam to summu. Neviens ar varu nevilka ārā.
Ja ir bažaa, nevēlēšanās vai neticība, tak vienkārši nedod.
Bet protams ir cilvēki, kuri paši neziedo, bet interesē cik noziedots, kur liks utt. Lien svešos maciņos.
Vai tad jums (daudziem) personīgi Dāvis naudu ir atņēmis, ka tāds stress, kur viņš tagad tērēs?
22.06.2024 15:44 |

Reitings 337
Reģ: 29.07.2020
Ja īrē dzīvokļus visbiežāk maksā 2 īres mēnešu apmērā par pirmo un pēdējo mēnesi. Citreiz vēl prasa trešo summu īres apmērā kā drošības naudu, ja kāds sabojā mēbeles, ledusskapi, dzīvokļa sienas. Ko arī sev dzīvokļa saimnieki atstāj, ja nemaksā kāds par īri.
Tātad tāpat vismaz 1 mēnesis uz priekšu gan jau ir nomaksāts.
22.06.2024 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!