AMUNA DĀVIS UN ZIEDOJUMI JANĪNEI

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
ZIEDOJUMI AP JANĪNI UN DĀVI.
20.06.2024 19:11 |

Reitings 40
Reģ: 03.09.2023
Lindusiks @ 10.09.2024 21:03
Lasu šo tēmu kādu laiku, un, ja godīgi, jūs esat ku-ku. Ir notikusi traģēdija, kurā iesaistīti divi tuvākie cilvēki - šajā gadījumā draugi, bet attiecību statuss nav svarīgs. Tuvākie. Protams, ka Dāvis ir noguris. Jūs kādreiz esat kopuši tāda tipa slimnieku? Pat ja tas ir "vieglais" slimnieks, bet ar kuru mērķtiecīgi, neatlaidīgi jāstrādā katru dienu? Tas ir ļoti, ļoti grūti.
Kam viņiem jūsu padomi par veselību un to, kas darāms? Jānim ir sava ārstu komanda, kas labāk par jums zina, kas viņam nepieciešams.
Viņš padara Jāni slimāku, nekā viņš ir? Nesmīdiniet. Jānis nekad nebūs tāds, kā agrāk. Jūs tak nesaprotat, ka galvas trauma nav klepus, kas pāriet. Tiem, kas nezina, kāda ir dzīve pēc un lasat angliski - palasiet reddit forumā pieredzes pēc TBI jeb traumatic brain injury. Sekas ir uz mūžu. Nevar strādāt, iegaumēt lietas, mainās raksturs (!!!!), mainās personība, cilvēks ceļa vidū var aizmirst, kur atrodas, mūžīgas galvassāpes, redzes problēmas. Halooooo.
Dāvis jūs neinformē par lietām, kas jūs interesē? A viņš jums neko nav parādā. Arī atskaiti par ziedojumiem. Viņš nav fonds, kam jātaisa atskaites. Pat ja viņš krāpnieciski rīkojas ar līdzekļiem, šai gadījumā privātpersona neko jums nav parādā. Liecies mierā, Kāren, tev par taviem 5 euro tagad neklās sarkanu palagu ar paskaidrojumiem.Tādi pasaules centri, sniedz tik info, izdabā, uzvedies perfekti.
Es neesmu nekāda Amunas aizstāve. Patiesībā, esmu diezgan liela heitere influenceriem. Bet esmu kopusi slimnieku, lai zinātu un redzētu, cik jūs ar savām pretenzijām esat pretīgi.
Beidzot izrunājos!

Man ğimenē Tuvs cilvēks, vairāk kā 10 gadus atpakaļ, ārzemēs ar mašīnu noripoja no klints… Galvas kauss tika “ stellets “ atpakaļ un viņa uz Latviju tika transporteta ar privāto reisu, pēc pus gada, jo viņu nedrīkstēja proncipā kustināt!
Un Vai zini? Viņa ir normāls, strādājoša cilvēks! Protams runa ir nedaudz lēnāka kā agrāk, domāšana arī, bet tie kas nepazina viņu iepriekš to nemaz nepateiks!
Nav cilvēks jānoraksta, jo arī pēc smagākām traumām cilvēki atgūstas!!!
Iespējams viņa tik veiksmīgi atveseļojās, jo ğimene pieskatīja, lai norit Visa barības vielu un minerālvielu uzņemšana, Nevis sūdu grūšana ķermenī! Iespējams tas bija tāpēc, ka kaut Vai guļošu, bet viņu vedām KATRU dienu svaigā gaisā….Iespējams tapēc, ka nodrošinājām ķermeņa aktivitātes KATRU dienu, lidz ko tas bija atļauts, nevis tikai no dīvāna līdz ledusskapim un tualetei. :)
Kā ja teicu - nenoraksti cilvēku, jo tas šobrīd nav nepieciešams!
11.09.2024 18:34 |

Reitings 2513
Reģ: 05.07.2024
Lindusiks @ 10.09.2024 21:03
Lasu šo tēmu kādu laiku, un, ja godīgi, jūs esat ku-ku. Ir notikusi traģēdija, kurā iesaistīti divi tuvākie cilvēki - šajā gadījumā draugi, bet attiecību statuss nav svarīgs. Tuvākie. Protams, ka Dāvis ir noguris. Jūs kādreiz esat kopuši tāda tipa slimnieku? Pat ja tas ir "vieglais" slimnieks, bet ar kuru mērķtiecīgi, neatlaidīgi jāstrādā katru dienu? Tas ir ļoti, ļoti grūti.
Kam viņiem jūsu padomi par veselību un to, kas darāms? Jānim ir sava ārstu komanda, kas labāk par jums zina, kas viņam nepieciešams.
Viņš padara Jāni slimāku, nekā viņš ir? Nesmīdiniet. Jānis nekad nebūs tāds, kā agrāk. Jūs tak nesaprotat, ka galvas trauma nav klepus, kas pāriet. Tiem, kas nezina, kāda ir dzīve pēc un lasat angliski - palasiet reddit forumā pieredzes pēc TBI jeb traumatic brain injury. Sekas ir uz mūžu. Nevar strādāt, iegaumēt lietas, mainās raksturs (!!!!), mainās personība, cilvēks ceļa vidū var aizmirst, kur atrodas, mūžīgas galvassāpes, redzes problēmas. Halooooo.
Dāvis jūs neinformē par lietām, kas jūs interesē? A viņš jums neko nav parādā. Arī atskaiti par ziedojumiem. Viņš nav fonds, kam jātaisa atskaites. Pat ja viņš krāpnieciski rīkojas ar līdzekļiem, šai gadījumā privātpersona neko jums nav parādā. Liecies mierā, Kāren, tev par taviem 5 euro tagad neklās sarkanu palagu ar paskaidrojumiem.Tādi pasaules centri, sniedz tik info, izdabā, uzvedies perfekti.
Es neesmu nekāda Amunas aizstāve. Patiesībā, esmu diezgan liela heitere influenceriem. Bet esmu kopusi slimnieku, lai zinātu un redzētu, cik jūs ar savām pretenzijām esat pretīgi.
Beidzot izrunājos!
Beidzot! Piekrītu katram vārdam. Nesaprotu no kurienes tik daudz mīnusi par tīru patiesību. Te visas laikam vienradžu zemē dzīvo un domā, ka galvas traumas ar plāksteri izārstē.
11.09.2024 21:18 |

Reitings 2513
Reģ: 05.07.2024
Mashka Kakashka @ 11.09.2024 09:42

Esi Jāņa ārstējošais ārsts un pārzini viņa medicīnas vēsturi, ja apgalvo, ka Jānis nekad nebūs tāds kā agrāk?! Varbūt tomēr nevajag izmantot google, reddit, bet, lai tas paliek ārstu ziņā?!
un kas Tu Dāvim esi, lai zinātu, ka viņš katru dienu dirn gultā? Istabas biedrene? Vai tāpati Jāņa situācija par invaliditāti, Tu zini visu veselības info, lai spriestu par to, kad un kāpēc viņš varēs vai nevarēs pieteikties invaliditāte?
11.09.2024 21:22 |

Reitings 51
Reģ: 03.09.2024
Mashka Kakashka @ 11.09.2024 09:42

Esi Jāņa ārstējošais ārsts un pārzini viņa medicīnas vēsturi, ja apgalvo, ka Jānis nekad nebūs tāds kā agrāk?! Varbūt tomēr nevajag izmantot google, reddit, bet, lai tas paliek ārstu ziņā?!

Izklausās, ka tu pārprati manis teikto. Es tieši uzrakstīju, ka jāuzticas ārstējošam ārstam, nevis pašam jādara secinājumi, jo pieredzes ir dažādas un ir visas iespējas šīs dažādas pieredzes izlasīt.
Savukārt frāzi "Jānis nekad nebūs tāds, kā agrāk" Dāvim teica ārsti. Tomēr jāseko līdzi rupīgāk viņu saturam, ja gribas izteikt spriedumus.
12.09.2024 10:29 |

Reitings 51
Bingo777 @ 11.09.2024 18:34

Man ğimenē Tuvs cilvēks, vairāk kā 10 gadus atpakaļ, ārzemēs ar mašīnu noripoja no klints… Galvas kauss tika “ stellets “ atpakaļ un viņa uz Latviju tika transporteta ar privāto reisu, pēc pus gada, jo viņu nedrīkstēja proncipā kustināt!
Un Vai zini? Viņa ir normāls, strādājoša cilvēks! Protams runa ir nedaudz lēnāka kā agrāk, domāšana arī, bet tie kas nepazina viņu iepriekš to nemaz nepateiks!
Nav cilvēks jānoraksta, jo arī pēc smagākām traumām cilvēki atgūstas!!!
Iespējams viņa tik veiksmīgi atveseļojās, jo ğimene pieskatīja, lai norit Visa barības vielu un minerālvielu uzņemšana, Nevis sūdu grūšana ķermenī! Iespējams tas bija tāpēc, ka kaut Vai guļošu, bet viņu vedām KATRU dienu svaigā gaisā….Iespējams tapēc, ka nodrošinājām ķermeņa aktivitātes KATRU dienu, lidz ko tas bija atļauts, nevis tikai no dīvāna līdz ledusskapim un tualetei. :)
Kā ja teicu - nenoraksti cilvēku, jo tas šobrīd nav nepieciešams!

Es teicu, ka pēc galvas traumām cilvēki nekad nav tādi, kādi bija agrāk. Tu saki, ka tā nav taisnība. Tai pašā laikā raksti, citēju:
"Protams runa ir nedaudz lēnāka kā agrāk, domāšana arī, bet tie kas nepazina viņu iepriekš to nemaz nepateiks!"
Tu tak apstiprināji manis teikto. Starp citu, frāzi, ka Jānis nekad nebūs kā agrāk, Dāvim teica ārsts. Nevis es to izdomāju.
12.09.2024 10:31 |

Reitings 5407
Reģ: 19.09.2016
Kas ir ar Jāņa tuviniekiem? Viņi vispār iesaistās?
12.09.2024 10:42 |

Reitings 135
Reģ: 21.06.2017
Nav_vispar @ 12.09.2024 10:42
Kas ir ar Jāņa tuviniekiem? Viņi vispār iesaistās?

Izskatās, ka nē. Ja iesaistītos, tad katru nedēļu brauktu apraudzīt. Manuprāt, viņi no viņa atteicās tad, kad saprata, ka Jānis nebūs klasisks vīrietis. Bet tās ir tikai manas domas, varu kļūdīties.
12.09.2024 13:33 |

Reitings 40
Lindusiks @ 12.09.2024 10:31

Es teicu, ka pēc galvas traumām cilvēki nekad nav tādi, kādi bija agrāk. Tu saki, ka tā nav taisnība. Tai pašā laikā raksti, citēju:
"Protams runa ir nedaudz lēnāka kā agrāk, domāšana arī, bet tie kas nepazina viņu iepriekš to nemaz nepateiks!"
Tu tak apstiprināji manis teikto. Starp citu, frāzi, ka Jānis nekad nebūs kā agrāk, Dāvim teica ārsts. Nevis es to izdomāju.

Es teicu, lai nenoraksti cilvēku, nevis “ TEV NAV TAISNĪBA”..
14.09.2024 21:15 |

Reitings 51
Bingo777 @ 14.09.2024 21:15

Es teicu, lai nenoraksti cilvēku, nevis “ TEV NAV TAISNĪBA”..

Un kur, tavuprāt, es kādu norakstīju?
15.09.2024 14:03 |

Reitings 3131
Reģ: 15.09.2023
Vai Dāvis savus sekotājus jau gatavo nākamajam ziedošanas maratonam?
23.09.2024 14:12 |

10 gadi
Reitings 4194
Reģ: 29.01.2009
Mashka Kakashka @ 23.09.2024 14:12

Viņam vnk jābeidz rīt tā neveselīgā pārtika, visu atsūkto atkal uzrijis ar saviem nagetiem un cīsiņiem. Un neredzu, ka sportotu, vismaz mājās elementārus muguras stiprināšanas vingrinājumus būtu taisījis. tas nabaga skelets, protams, ka nevar tādu masu noturēt, turklāt, kentaura dirsa arī pilnībā izmaina muguras izliekumu, asinsriti, pozu sēdus. Galvenais neko nedarīt un pačīkstēt.
23.09.2024 14:23 |

Reitings 388
Reģ: 03.11.2023

Dāvis man atgādina tādu dēli/asinssūcēju. Arī viss tas haips par Jāni, nu sorry, nekad neticēšu, ka viņš visu tikai aiz labās sirsniņas, gan sekotaji kă traki nāca klāt, gan uzmanība viņam bija anormāla. Dzemdēja tos video vienu pēc otra non stop, vēl 10x šēro storijos, lai tikai būtu vairāk skatījumu. Tagad nestrādā, dzīvo uz saziedotās naudas, un drīz diedelēs atkal.
23.09.2024 16:26 |

Reitings 695
Reģ: 04.09.2024
Ar Jāni notika nelaime, cilvēki palīdzēja. Neticu, ka Dāvja muguras operācija būs tik pat populāra. Vesels, strādatspējīgs vīrietis, kam labāk par veselīgu dzīvesveidu un diētu liekas tauku atsūkšana, pakaļas tjūnēšana utml.
23.09.2024 19:15 |

Reitings 695
Reģ: 04.09.2024
Tagad, kad Jānis mājās un ikdiena paiet vienveidīgi mācoties un ēdot drazu, nav vairs ko rādīt un par ko runāt.
23.09.2024 19:16 |

Reitings 24762
Reģ: 16.04.2023
Pilnīgi noteikti muguras sāpes ir no tās kentaura pakaļas! Ja nav naudas, lai paņem kredītu! Jau pieradis slinkot un dzīvot no ziedojumiem.
23.09.2024 19:23 |

Reitings 1089
Reģ: 13.07.2024
Pūce Pūcīgā @ 23.09.2024 19:15
Ar Jāni notika nelaime, cilvēki palīdzēja. Neticu, ka Dāvja muguras operācija būs tik pat populāra. Vesels, strādatspējīgs vīrietis, kam labāk par veselīgu dzīvesveidu un diētu liekas tauku atsūkšana, pakaļas tjūnēšana utml.

Vienai muguras operācijai jau priekš viņa saziedoja sekotāji
23.09.2024 20:41 |

Reitings 40
Te vairāk izskatās, ka VID jāziņo un scenārijs būs līdzīgs kā riepu Austrim…
23.09.2024 21:10 |

Patīk
Reitings 3022
Reģ: 03.11.2023
Labi sūds ar jūsu paniku par ziedojumiem, bet kā tas iespējams, ka viņi tikai tagad pirmoreiz iet uz Jāņa dzvokli? Tak iepriekš tur regulāri nesa svaigas puķes, tīrija. Abi bijuši 2x uz pasākumiem, bet ne uz viņa dzīvokli?
25.09.2024 12:17 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023
Džinga @ 25.09.2024 12:17
Labi sūds ar jūsu paniku par ziedojumiem, bet kā tas iespējams, ka viņi tikai tagad pirmoreiz iet uz Jāņa dzvokli? Tak iepriekš tur regulāri nesa svaigas puķes, tīrija. Abi bijuši 2x uz pasākumiem, bet ne uz viņa dzīvokli?

Nu jāiet tieši tad, kad sāp mugura tā ka nevar paiet. Vispār nožēlojami, ka jau uzreiz pēc op. Dāvis zināja ka mugura nav kārtībā. Bet taisīja kaut kādas dibena operācijas. Idiņš, tiešām.
25.09.2024 15:59 |

Reitings 828
Reģ: 28.01.2023
Tik brīnumaini patiesībā, ka cilvēks spēj novelt visas savas veselības problēmas uz x lietām, nevis uz to, ka viņam ir liekais svars un neveslīgs uzturs, kas slikti ietekmē stāju, un tādam uzturam protams arī seko problēmas ar kuņģa zarnu traktu, bet tas tak brīnums ir, ka redz sāp mugura un vēders, dzīvesveids maksimāli labākais. Ne sports, ne uzturs, ne dziļie muskuļi tiek attīstīti. Taisni vai brīnums
26.09.2024 07:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!