Lindusiks @ 10.09.2024 21:03Lasu šo tēmu kādu laiku, un, ja godīgi, jūs esat ku-ku. Ir notikusi traģēdija, kurā iesaistīti divi tuvākie cilvēki - šajā gadījumā draugi, bet attiecību statuss nav svarīgs. Tuvākie. Protams, ka Dāvis ir noguris. Jūs kādreiz esat kopuši tāda tipa slimnieku? Pat ja tas ir "vieglais" slimnieks, bet ar kuru mērķtiecīgi, neatlaidīgi jāstrādā katru dienu? Tas ir ļoti, ļoti grūti.
Kam viņiem jūsu padomi par veselību un to, kas darāms? Jānim ir sava ārstu komanda, kas labāk par jums zina, kas viņam nepieciešams.
Viņš padara Jāni slimāku, nekā viņš ir? Nesmīdiniet. Jānis nekad nebūs tāds, kā agrāk. Jūs tak nesaprotat, ka galvas trauma nav klepus, kas pāriet. Tiem, kas nezina, kāda ir dzīve pēc un lasat angliski - palasiet reddit forumā pieredzes pēc TBI jeb traumatic brain injury. Sekas ir uz mūžu. Nevar strādāt, iegaumēt lietas, mainās raksturs (!!!!), mainās personība, cilvēks ceļa vidū var aizmirst, kur atrodas, mūžīgas galvassāpes, redzes problēmas. Halooooo.
Dāvis jūs neinformē par lietām, kas jūs interesē? A viņš jums neko nav parādā. Arī atskaiti par ziedojumiem. Viņš nav fonds, kam jātaisa atskaites. Pat ja viņš krāpnieciski rīkojas ar līdzekļiem, šai gadījumā privātpersona neko jums nav parādā. Liecies mierā, Kāren, tev par taviem 5 euro tagad neklās sarkanu palagu ar paskaidrojumiem.Tādi pasaules centri, sniedz tik info, izdabā, uzvedies perfekti.
Es neesmu nekāda Amunas aizstāve. Patiesībā, esmu diezgan liela heitere influenceriem. Bet esmu kopusi slimnieku, lai zinātu un redzētu, cik jūs ar savām pretenzijām esat pretīgi.
Beidzot izrunājos!
Beidzot! Piekrītu katram vārdam. Nesaprotu no kurienes tik daudz mīnusi par tīru patiesību. Te visas laikam vienradžu zemē dzīvo un domā, ka galvas traumas ar plāksteri izārstē.Lindusiks @ 10.09.2024 21:03Lasu šo tēmu kādu laiku, un, ja godīgi, jūs esat ku-ku. Ir notikusi traģēdija, kurā iesaistīti divi tuvākie cilvēki - šajā gadījumā draugi, bet attiecību statuss nav svarīgs. Tuvākie. Protams, ka Dāvis ir noguris. Jūs kādreiz esat kopuši tāda tipa slimnieku? Pat ja tas ir "vieglais" slimnieks, bet ar kuru mērķtiecīgi, neatlaidīgi jāstrādā katru dienu? Tas ir ļoti, ļoti grūti.
Kam viņiem jūsu padomi par veselību un to, kas darāms? Jānim ir sava ārstu komanda, kas labāk par jums zina, kas viņam nepieciešams.
Viņš padara Jāni slimāku, nekā viņš ir? Nesmīdiniet. Jānis nekad nebūs tāds, kā agrāk. Jūs tak nesaprotat, ka galvas trauma nav klepus, kas pāriet. Tiem, kas nezina, kāda ir dzīve pēc un lasat angliski - palasiet reddit forumā pieredzes pēc TBI jeb traumatic brain injury. Sekas ir uz mūžu. Nevar strādāt, iegaumēt lietas, mainās raksturs (!!!!), mainās personība, cilvēks ceļa vidū var aizmirst, kur atrodas, mūžīgas galvassāpes, redzes problēmas. Halooooo.
Dāvis jūs neinformē par lietām, kas jūs interesē? A viņš jums neko nav parādā. Arī atskaiti par ziedojumiem. Viņš nav fonds, kam jātaisa atskaites. Pat ja viņš krāpnieciski rīkojas ar līdzekļiem, šai gadījumā privātpersona neko jums nav parādā. Liecies mierā, Kāren, tev par taviem 5 euro tagad neklās sarkanu palagu ar paskaidrojumiem.Tādi pasaules centri, sniedz tik info, izdabā, uzvedies perfekti.
Es neesmu nekāda Amunas aizstāve. Patiesībā, esmu diezgan liela heitere influenceriem. Bet esmu kopusi slimnieku, lai zinātu un redzētu, cik jūs ar savām pretenzijām esat pretīgi.
Beidzot izrunājos!
un kas Tu Dāvim esi, lai zinātu, ka viņš katru dienu dirn gultā? Istabas biedrene? Vai tāpati Jāņa situācija par invaliditāti, Tu zini visu veselības info, lai spriestu par to, kad un kāpēc viņš varēs vai nevarēs pieteikties invaliditāte?Mashka Kakashka @ 11.09.2024 09:42
Esi Jāņa ārstējošais ārsts un pārzini viņa medicīnas vēsturi, ja apgalvo, ka Jānis nekad nebūs tāds kā agrāk?! Varbūt tomēr nevajag izmantot google, reddit, bet, lai tas paliek ārstu ziņā?!
Mashka Kakashka @ 11.09.2024 09:42
Esi Jāņa ārstējošais ārsts un pārzini viņa medicīnas vēsturi, ja apgalvo, ka Jānis nekad nebūs tāds kā agrāk?! Varbūt tomēr nevajag izmantot google, reddit, bet, lai tas paliek ārstu ziņā?!
Bingo777 @ 11.09.2024 18:34
Man ğimenē Tuvs cilvēks, vairāk kā 10 gadus atpakaļ, ārzemēs ar mašīnu noripoja no klints… Galvas kauss tika “ stellets “ atpakaļ un viņa uz Latviju tika transporteta ar privāto reisu, pēc pus gada, jo viņu nedrīkstēja proncipā kustināt!
Un Vai zini? Viņa ir normāls, strādājoša cilvēks! Protams runa ir nedaudz lēnāka kā agrāk, domāšana arī, bet tie kas nepazina viņu iepriekš to nemaz nepateiks!
Nav cilvēks jānoraksta, jo arī pēc smagākām traumām cilvēki atgūstas!!!
Iespējams viņa tik veiksmīgi atveseļojās, jo ğimene pieskatīja, lai norit Visa barības vielu un minerālvielu uzņemšana, Nevis sūdu grūšana ķermenī! Iespējams tas bija tāpēc, ka kaut Vai guļošu, bet viņu vedām KATRU dienu svaigā gaisā….Iespējams tapēc, ka nodrošinājām ķermeņa aktivitātes KATRU dienu, lidz ko tas bija atļauts, nevis tikai no dīvāna līdz ledusskapim un tualetei. :)
Kā ja teicu - nenoraksti cilvēku, jo tas šobrīd nav nepieciešams!
Nav_vispar @ 12.09.2024 10:42Kas ir ar Jāņa tuviniekiem? Viņi vispār iesaistās?
Lindusiks @ 12.09.2024 10:31
Es teicu, ka pēc galvas traumām cilvēki nekad nav tādi, kādi bija agrāk. Tu saki, ka tā nav taisnība. Tai pašā laikā raksti, citēju:
"Protams runa ir nedaudz lēnāka kā agrāk, domāšana arī, bet tie kas nepazina viņu iepriekš to nemaz nepateiks!"
Tu tak apstiprināji manis teikto. Starp citu, frāzi, ka Jānis nekad nebūs kā agrāk, Dāvim teica ārsts. Nevis es to izdomāju.
Bingo777 @ 14.09.2024 21:15
Es teicu, lai nenoraksti cilvēku, nevis “ TEV NAV TAISNĪBA”..
Mashka Kakashka @ 23.09.2024 14:12Vai Dāvis savus sekotājus jau gatavo nākamajam ziedošanas maratonam?
Mashka Kakashka @ 23.09.2024 14:12Vai Dāvis savus sekotājus jau gatavo nākamajam ziedošanas maratonam?
Pūce Pūcīgā @ 23.09.2024 19:15Ar Jāni notika nelaime, cilvēki palīdzēja. Neticu, ka Dāvja muguras operācija būs tik pat populāra. Vesels, strādatspējīgs vīrietis, kam labāk par veselīgu dzīvesveidu un diētu liekas tauku atsūkšana, pakaļas tjūnēšana utml.
Te vairāk izskatās, ka VID jāziņo un scenārijs būs līdzīgs kā riepu Austrim…Mashka Kakashka @ 23.09.2024 14:12Vai Dāvis savus sekotājus jau gatavo nākamajam ziedošanas maratonam?
Džinga @ 25.09.2024 12:17Labi sūds ar jūsu paniku par ziedojumiem, bet kā tas iespējams, ka viņi tikai tagad pirmoreiz iet uz Jāņa dzvokli? Tak iepriekš tur regulāri nesa svaigas puķes, tīrija. Abi bijuši 2x uz pasākumiem, bet ne uz viņa dzīvokli?