AMUNA DĀVIS UN ZIEDOJUMI JANĪNEI

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
ZIEDOJUMI AP JANĪNI UN DĀVI.
20.06.2024 19:11 |

Reitings 3131
Reģ: 15.09.2023
ciparnīca @ 31.08.2024 00:16
Nevajag pārspîlēt ar to uzturu. Jā , nav jāēd rosols, nageti katru dienu. Bet cik no jums ēd mega pareizi un nekad mutē neieliek rosolu? Vaitad tiek atrādīta katra ēdienreize, katrā ēdienreizē ir neveselīga pārtika? Nē, es neaizstāvu viņu, vnk nesaprotu ko cilvēki no nekā izdomā problēmu.

Nedomāju, ka pārspīlē. Cik redzams no tā ko rāda Dāvis, viņš Jāni baro ar ļoti neveselīgu ēdienu: cepti nageti, desu maizes ar baltmaizi, rasols, krabju salāti, kuri ir no veikala (nav tas labākais sastāvs), visādas Coca Cola, tomātu zupa ar saldo krējumu, utt. Jānis ļoti strauji zaudēja 20 kg, guļot slimnīcā. Šādi ēdot, viņam svars nāks atpakaļ dubultā. Turklāt, pareizs ēdiens, Jānim palīdzētu ne tikai fiziski, bet arī mentāli. Dāvis pats ir ļoti uzbarojies pēc savas tauku atsūkšanas, tātad pats ikdienā neēd ļoti pareizi, šobrīd velk līdzi tam visam Jāni. Jānim vajag daudz olbaltumvielu un šķiedrvielu, desu maizēs un nagetos to nebūs.
31.08.2024 21:21 |

Reitings 40
Reģ: 03.09.2023
Mashka Kakashka @ 31.08.2024 21:21

Nedomāju, ka pārspīlē. Cik redzams no tā ko rāda Dāvis, viņš Jāni baro ar ļoti neveselīgu ēdienu: cepti nageti, desu maizes ar baltmaizi, rasols, krabju salāti, kuri ir no veikala (nav tas labākais sastāvs), visādas Coca Cola, tomātu zupa ar saldo krējumu, utt. Jānis ļoti strauji zaudēja 20 kg, guļot slimnīcā. Šādi ēdot, viņam svars nāks atpakaļ dubultā. Turklāt, pareizs ēdiens, Jānim palīdzētu ne tikai fiziski, bet arī mentāli. Dāvis pats ir ļoti uzbarojies pēc savas tauku atsūkšanas, tātad pats ikdienā neēd ļoti pareizi, šobrīd velk līdzi tam visam Jāni. Jānim vajag daudz olbaltumvielu un šķiedrvielu, desu maizēs un nagetos to nebūs.
Pa lielam nav jēga pat šo skaidrot… To es sapratu, jo redzēju kādi cilvēki pārsvarā aizstāv Dāvi, jo rakstīja Man komentārus…😀 Tie cilvēki 95% ir ar lieko svaru un viņiem uzturs pats par sevi ir - nekas svarīgs.
31.08.2024 22:10 |

10 gadi
Reitings 264
Reģ: 29.10.2009
Es tik sīki nezinu , ne par Dāvi, ne par Jāni. Nesekoju viņu dzīvèm tā līdz. Vairāk paskatījos kopš negadījuma. Varbūt man nav pilnā “aina” redzama, bet reāli kāds ir kopis citu, ka var tā atļauties braukt virsū. Un vēljoprojām , nesaskatu neko tik briesmīgu. Tomātu zupai ar saldo krējumu nav ne vainas. Domājat, ka neviena zaļuma nav, neviena graudaugu produkta, normāla gaļa? Cik no jums tik prātîgi ēd? Lai arī es ēdu daudz maz veselīgi, rosolu uz svētkiem arī ēdu, tomātu zupas ar saldo krējumu arī un kas tur vēl bija.
01.09.2024 20:21 |

Reitings 1306
Reģ: 11.08.2022
Jānis NAV kopjams. Tas, ka Dàvis to tā pasniedz, tas ir cits jautàjums.
01.09.2024 22:05 |

Reitings 2668
Reģ: 20.09.2022
Jānis izskatās gandrīz vesels, man liels prieks par to! Es tikai domāju, vai viņam dos vispār kautkādu invaliditātes grupu, ja viss tik labi. Dāvis par šo iepriekš runāja, ka ģim.ārste teica, ka nevajag viņam grupu. Bet labi, ka mainīs ģimenes ārsti, lai vismaz ir Rīgā, nevis Aucē, vai kas tā par pilsētu, būs arī cits skatījums, vajag vai nevajag viņam to kārtot.
02.09.2024 10:04 |

Reitings 1074
Reģ: 13.05.2022
Nitaris @ 02.09.2024 10:04
Jānis izskatās gandrīz vesels, man liels prieks par to! Es tikai domāju, vai viņam dos vispār kautkādu invaliditātes grupu, ja viss tik labi. Dāvis par šo iepriekš runāja, ka ģim.ārste teica, ka nevajag viņam grupu. Bet labi, ka mainīs ģimenes ārsti, lai vismaz ir Rīgā, nevis Aucē, vai kas tā par pilsētu, būs arī cits skatījums, vajag vai nevajag viņam to kārtot.
XpalmaX @ 30.08.2024 22:22

Man ir žēl tevis,ka tevi tas viss tik ļoti uztrauc,ka nespēj likties mierā un nevari tikt pāri tam,ka tevi pasūtīja,ka pilnīgi pat tiktokā jāveido fake profils,lai ieliktu to saraksti??
neko nepareizu viņa nepateica, bet pēc tik ilgas slimošanas, gultas režīma un medikamentiem, parasti organismā ir daudzu vielu deficīts, speciāla diēta pēc tam ir norma, un to pārtiku var nopirkt, jā viņa nav lēta, bet efektīvi palīdz atgriezt organismu normālā stāvoklī
02.09.2024 10:25 |

Reitings 3131

Jānis šobrīd nemaz nevar pieteikties invaliditātes grupai. Lai pieteiktos un komisija izskatītu viņa pieteikumu, viņam būtu jāārstējas 6 mēnešus, pirms ģimenes ārsts viņu nosūta uz visām nepieciešajām ekspertīzēm, kuras nepieciešamas komisijai. Uzreiz var pieteikties tikai tad, ja personai ir ļoti smagi veselības traucējumi un ārsts nedod nekādas cerības uz atveseļošanos. Jānim šobrīd norit rehabilitācija, viņš var saņemt slimības pabalstu, tas arī viss. Ja pēc pusgada nav nekādu uzlabojumu, tad ģimenes ārsts var nosūtīt veikt visas nepieciešamās ekspertīzes, lai pretendētu uz invaliditātes dokumentiem un pabalstiem. Dāvim jābeidz meklēties kur izcelt naudu, lai tikai nebūtu jāiet strādāt. Pat bails domāt, cik liela summa ir saziedota, ja viņš var tupi dirnēt gultā visu dienu un nestrādāt. Dzīvo uz muļķa ziedotāju rēķina.
02.09.2024 10:26 |

Reitings 1074
Reģ: 13.05.2022
ir noteikti kritētiji, kad ģimenes ārsts vai speciālists izsniedz dokumentus VDEAK, ja nav, tad grupa nav nepieciešama
02.09.2024 10:27 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023

Ja es salīdzinu ar savu paziņu, kurš cieta avārijā. Viņam bija viena lieta klāt, kas nav Jānim. Un viņš dabūja to visvieglāko grupu uz kaut kādu neilgu laiku. Pamatojums bija tieši tā lieta. Tā ka šaubos, ka Jānim iedos.
02.09.2024 12:51 |

10 gadi
Reitings 9275
Reģ: 17.09.2009
Veselību Jānim ! Bet Amunu es neatbalstīšu kamēr viņš nerunās un necels gaismā par to KA IR JĀLIETO ĶIVERES !!!!!!!!!!!
02.09.2024 15:49 |

Reitings 828
Reģ: 28.01.2023
ciparnīca @ 01.09.2024 20:21
Es tik sīki nezinu , ne par Dāvi, ne par Jāni. Nesekoju viņu dzīvèm tā līdz. Vairāk paskatījos kopš negadījuma. Varbūt man nav pilnā “aina” redzama, bet reāli kāds ir kopis citu, ka var tā atļauties braukt virsū. Un vēljoprojām , nesaskatu neko tik briesmīgu. Tomātu zupai ar saldo krējumu nav ne vainas. Domājat, ka neviena zaļuma nav, neviena graudaugu produkta, normāla gaļa? Cik no jums tik prātîgi ēd? Lai arī es ēdu daudz maz veselīgi, rosolu uz svētkiem arī ēdu, tomātu zupas ar saldo krējumu arī un kas tur vēl bija.
nu rosols ir svētki un krabju salāti arī ir svētki. Uzturs ir ļoti slikts, neveselīgs un nesabalansēts. Pusfabrikāti un desmaizes. Saldais krējums ikdienā arī nav ok. Godīgi sakot, tas ir briesmīgi, ja cilvēkiem desmaizes un saldais krējums ikdienā skaitās OK.
Šajā gadījumā jāiekļauj pilngraudu produkti, olbaltumvielas, labie tauki- avokado,zivis,rieksti, labs dzelzs avots- aknas, spināti, zemenes. Protams augļi samērā dienas pirmajā pusē, ūdens,zāļu tējas, nevis kolas un nageti. Jānim speciālists paskaidrotu,ka pēc stacionāra ir ļoti zaudējis svaru un tagad pakāpeniski tas jāuzņem un pareizi.
Būtu sazinājušies ar uztura speciālistu ja neprot saprast ko var ēst un ko nē. Dāvis rij visu kas pagadās, un velk tam līdzi cilvēku, kas tikko no slimnîcas iznācis. Tā nav nekāda kopšana bet fufelis. Pagatavot labu ēdienu var jebkurs, viss ir gribēšanā
02.09.2024 22:36 |

Reitings 828
Reģ: 28.01.2023
Tagad uz ziedotāju rēķina var nestrādāt, Jāni pataisa slimāku nekā ir un klubos var kratīt savus dzimumorgānus ietērptus sieviešu tērpos😂 😂 sviests, slimi vienkārši
02.09.2024 22:42 |

10 gadi
Reitings 9275
Ariete @ 02.09.2024 15:49
Veselību Jānim ! Bet Amunu es neatbalstīšu kamēr viņš nerunās un necels gaismā par to KA IR JĀLIETO ĶIVERES !!!!!!!!!!!
Interesanti kas par cilvēkiem kas šeit liek mīnusus. Jūs uzskatat, ka ķiveres nav vajadzīgas? Ja tā, tad jums nemaz nav smadzeņu un tāpēc laikam ķiveri nevajag.
05.09.2024 23:09 |

Patīk
Reitings 3022
Reģ: 03.11.2023
Ariete @ 05.09.2024 23:09
Interesanti kas par cilvēkiem kas šeit liek mīnusus. Jūs uzskatat, ka ķiveres nav vajadzīgas? Ja tā, tad jums nemaz nav smadzeņu un tāpēc laikam ķiveri nevajag.

Ķiveri vajag, bet pēkšņi, randomā kliegt caps lockā par ķiverēm ir rēcīgi. :D
05.09.2024 23:12 |

10 gadi
Reitings 9275
Džinga @ 05.09.2024 23:12

Ķiveri vajag, bet pēkšņi, randomā kliegt caps lockā par ķiverēm ir rēcīgi. :D
Tur jāķērc ir lai nenotiktu šādas nelaimes. Tu laikam nezini cik daudz galvas traumu notiek dēļ tiem stulbajiem skūteriem.
05.09.2024 23:27 |

Patīk
Reitings 3022
Reģ: 03.11.2023
Ariete @ 05.09.2024 23:27
Tur jāķērc ir lai nenotiktu šādas nelaimes. Tu laikam nezini cik daudz galvas traumu notiek dēļ tiem stulbajiem skūteriem.

Nu bet ej ķērc uz ielas vai ziņu portālos, ja gribi kaut ko mainīt.
Protams, ka ķiveres jāvelk un par to jārunā.
05.09.2024 23:55 |

10 gadi
Reitings 9275
Džinga @ 05.09.2024 23:55

Nu bet ej ķērc uz ielas vai ziņu portālos, ja gribi kaut ko mainīt.
Protams, ka ķiveres jāvelk un par to jārunā.
Kāpēc es nevaru te ķērkt? Man nav tādi sekotāji kā Dāvim, bet viņš var plašāk palaist šo tēmu.
06.09.2024 07:39 |

Reitings 135
Reģ: 21.06.2017
Izskatās, ka amunai tiešām interesē tikai paika vai kāds cits labums ko var dabūt no citiem, viņa nekad neatbild kad tiek rakstīts privāti, ieteikumu formā par Jāni (piemēram, par galvas reiboņiem,kas viņam bija kādu laiku atpakaļ u.c. ar veselību saistītām lietām), bet reklamē mazpazīstamus ēdinātājus, kas nu tiešām, nav aktuāli. Labāk būtu stāstījis kā iet ar izmeklēšanu, kā ar reālo Jāņa atmiņu. Kad Jānis bija slimnīcā, bija nozīmīgāka informācija ar ko dalījās amuna, tagad kautkā ne par ko neinformē. Kā tik par bezmaksas paiku un dāvanām.
10.09.2024 19:53 |

Reitings 51
Reģ: 03.09.2024
Lasu šo tēmu kādu laiku, un, ja godīgi, jūs esat ku-ku. Ir notikusi traģēdija, kurā iesaistīti divi tuvākie cilvēki - šajā gadījumā draugi, bet attiecību statuss nav svarīgs. Tuvākie. Protams, ka Dāvis ir noguris. Jūs kādreiz esat kopuši tāda tipa slimnieku? Pat ja tas ir "vieglais" slimnieks, bet ar kuru mērķtiecīgi, neatlaidīgi jāstrādā katru dienu? Tas ir ļoti, ļoti grūti.
Kam viņiem jūsu padomi par veselību un to, kas darāms? Jānim ir sava ārstu komanda, kas labāk par jums zina, kas viņam nepieciešams.
Viņš padara Jāni slimāku, nekā viņš ir? Nesmīdiniet. Jānis nekad nebūs tāds, kā agrāk. Jūs tak nesaprotat, ka galvas trauma nav klepus, kas pāriet. Tiem, kas nezina, kāda ir dzīve pēc un lasat angliski - palasiet reddit forumā pieredzes pēc TBI jeb traumatic brain injury. Sekas ir uz mūžu. Nevar strādāt, iegaumēt lietas, mainās raksturs (!!!!), mainās personība, cilvēks ceļa vidū var aizmirst, kur atrodas, mūžīgas galvassāpes, redzes problēmas. Halooooo.
Dāvis jūs neinformē par lietām, kas jūs interesē? A viņš jums neko nav parādā. Arī atskaiti par ziedojumiem. Viņš nav fonds, kam jātaisa atskaites. Pat ja viņš krāpnieciski rīkojas ar līdzekļiem, šai gadījumā privātpersona neko jums nav parādā. Liecies mierā, Kāren, tev par taviem 5 euro tagad neklās sarkanu palagu ar paskaidrojumiem.Tādi pasaules centri, sniedz tik info, izdabā, uzvedies perfekti.
Es neesmu nekāda Amunas aizstāve. Patiesībā, esmu diezgan liela heitere influenceriem. Bet esmu kopusi slimnieku, lai zinātu un redzētu, cik jūs ar savām pretenzijām esat pretīgi.
Beidzot izrunājos!
10.09.2024 21:03 |

Reitings 3131
Lindusiks @ 10.09.2024 21:03
Lasu šo tēmu kādu laiku, un, ja godīgi, jūs esat ku-ku. Ir notikusi traģēdija, kurā iesaistīti divi tuvākie cilvēki - šajā gadījumā draugi, bet attiecību statuss nav svarīgs. Tuvākie. Protams, ka Dāvis ir noguris. Jūs kādreiz esat kopuši tāda tipa slimnieku? Pat ja tas ir "vieglais" slimnieks, bet ar kuru mērķtiecīgi, neatlaidīgi jāstrādā katru dienu? Tas ir ļoti, ļoti grūti.
Kam viņiem jūsu padomi par veselību un to, kas darāms? Jānim ir sava ārstu komanda, kas labāk par jums zina, kas viņam nepieciešams.
Viņš padara Jāni slimāku, nekā viņš ir? Nesmīdiniet. Jānis nekad nebūs tāds, kā agrāk. Jūs tak nesaprotat, ka galvas trauma nav klepus, kas pāriet. Tiem, kas nezina, kāda ir dzīve pēc un lasat angliski - palasiet reddit forumā pieredzes pēc TBI jeb traumatic brain injury. Sekas ir uz mūžu. Nevar strādāt, iegaumēt lietas, mainās raksturs (!!!!), mainās personība, cilvēks ceļa vidū var aizmirst, kur atrodas, mūžīgas galvassāpes, redzes problēmas. Halooooo.
Dāvis jūs neinformē par lietām, kas jūs interesē? A viņš jums neko nav parādā. Arī atskaiti par ziedojumiem. Viņš nav fonds, kam jātaisa atskaites. Pat ja viņš krāpnieciski rīkojas ar līdzekļiem, šai gadījumā privātpersona neko jums nav parādā. Liecies mierā, Kāren, tev par taviem 5 euro tagad neklās sarkanu palagu ar paskaidrojumiem.Tādi pasaules centri, sniedz tik info, izdabā, uzvedies perfekti.
Es neesmu nekāda Amunas aizstāve. Patiesībā, esmu diezgan liela heitere influenceriem. Bet esmu kopusi slimnieku, lai zinātu un redzētu, cik jūs ar savām pretenzijām esat pretīgi.
Beidzot izrunājos!

Esi Jāņa ārstējošais ārsts un pārzini viņa medicīnas vēsturi, ja apgalvo, ka Jānis nekad nebūs tāds kā agrāk?! Varbūt tomēr nevajag izmantot google, reddit, bet, lai tas paliek ārstu ziņā?!
11.09.2024 09:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!