ciparnīca @ 31.08.2024 00:16Nevajag pārspîlēt ar to uzturu. Jā , nav jāēd rosols, nageti katru dienu. Bet cik no jums ēd mega pareizi un nekad mutē neieliek rosolu? Vaitad tiek atrādīta katra ēdienreize, katrā ēdienreizē ir neveselīga pārtika? Nē, es neaizstāvu viņu, vnk nesaprotu ko cilvēki no nekā izdomā problēmu.
Pa lielam nav jēga pat šo skaidrot… To es sapratu, jo redzēju kādi cilvēki pārsvarā aizstāv Dāvi, jo rakstīja Man komentārus…😀 Tie cilvēki 95% ir ar lieko svaru un viņiem uzturs pats par sevi ir - nekas svarīgs.Mashka Kakashka @ 31.08.2024 21:21
Nedomāju, ka pārspīlē. Cik redzams no tā ko rāda Dāvis, viņš Jāni baro ar ļoti neveselīgu ēdienu: cepti nageti, desu maizes ar baltmaizi, rasols, krabju salāti, kuri ir no veikala (nav tas labākais sastāvs), visādas Coca Cola, tomātu zupa ar saldo krējumu, utt. Jānis ļoti strauji zaudēja 20 kg, guļot slimnīcā. Šādi ēdot, viņam svars nāks atpakaļ dubultā. Turklāt, pareizs ēdiens, Jānim palīdzētu ne tikai fiziski, bet arī mentāli. Dāvis pats ir ļoti uzbarojies pēc savas tauku atsūkšanas, tātad pats ikdienā neēd ļoti pareizi, šobrīd velk līdzi tam visam Jāni. Jānim vajag daudz olbaltumvielu un šķiedrvielu, desu maizēs un nagetos to nebūs.
Nitaris @ 02.09.2024 10:04Jānis izskatās gandrīz vesels, man liels prieks par to! Es tikai domāju, vai viņam dos vispār kautkādu invaliditātes grupu, ja viss tik labi. Dāvis par šo iepriekš runāja, ka ģim.ārste teica, ka nevajag viņam grupu. Bet labi, ka mainīs ģimenes ārsti, lai vismaz ir Rīgā, nevis Aucē, vai kas tā par pilsētu, būs arī cits skatījums, vajag vai nevajag viņam to kārtot.
neko nepareizu viņa nepateica, bet pēc tik ilgas slimošanas, gultas režīma un medikamentiem, parasti organismā ir daudzu vielu deficīts, speciāla diēta pēc tam ir norma, un to pārtiku var nopirkt, jā viņa nav lēta, bet efektīvi palīdz atgriezt organismu normālā stāvoklīXpalmaX @ 30.08.2024 22:22
Man ir žēl tevis,ka tevi tas viss tik ļoti uztrauc,ka nespēj likties mierā un nevari tikt pāri tam,ka tevi pasūtīja,ka pilnīgi pat tiktokā jāveido fake profils,lai ieliktu to saraksti??
Nitaris @ 02.09.2024 10:04Jānis izskatās gandrīz vesels, man liels prieks par to! Es tikai domāju, vai viņam dos vispār kautkādu invaliditātes grupu, ja viss tik labi. Dāvis par šo iepriekš runāja, ka ģim.ārste teica, ka nevajag viņam grupu. Bet labi, ka mainīs ģimenes ārsti, lai vismaz ir Rīgā, nevis Aucē, vai kas tā par pilsētu, būs arī cits skatījums, vajag vai nevajag viņam to kārtot.
ir noteikti kritētiji, kad ģimenes ārsts vai speciālists izsniedz dokumentus VDEAK, ja nav, tad grupa nav nepieciešamaNitaris @ 02.09.2024 10:04Jānis izskatās gandrīz vesels, man liels prieks par to! Es tikai domāju, vai viņam dos vispār kautkādu invaliditātes grupu, ja viss tik labi. Dāvis par šo iepriekš runāja, ka ģim.ārste teica, ka nevajag viņam grupu. Bet labi, ka mainīs ģimenes ārsti, lai vismaz ir Rīgā, nevis Aucē, vai kas tā par pilsētu, būs arī cits skatījums, vajag vai nevajag viņam to kārtot.
nu rosols ir svētki un krabju salāti arī ir svētki. Uzturs ir ļoti slikts, neveselīgs un nesabalansēts. Pusfabrikāti un desmaizes. Saldais krējums ikdienā arī nav ok. Godīgi sakot, tas ir briesmīgi, ja cilvēkiem desmaizes un saldais krējums ikdienā skaitās OK.ciparnīca @ 01.09.2024 20:21Es tik sīki nezinu , ne par Dāvi, ne par Jāni. Nesekoju viņu dzīvèm tā līdz. Vairāk paskatījos kopš negadījuma. Varbūt man nav pilnā “aina” redzama, bet reāli kāds ir kopis citu, ka var tā atļauties braukt virsū. Un vēljoprojām , nesaskatu neko tik briesmīgu. Tomātu zupai ar saldo krējumu nav ne vainas. Domājat, ka neviena zaļuma nav, neviena graudaugu produkta, normāla gaļa? Cik no jums tik prātîgi ēd? Lai arī es ēdu daudz maz veselīgi, rosolu uz svētkiem arī ēdu, tomātu zupas ar saldo krējumu arī un kas tur vēl bija.
Interesanti kas par cilvēkiem kas šeit liek mīnusus. Jūs uzskatat, ka ķiveres nav vajadzīgas? Ja tā, tad jums nemaz nav smadzeņu un tāpēc laikam ķiveri nevajag.Ariete @ 02.09.2024 15:49Veselību Jānim ! Bet Amunu es neatbalstīšu kamēr viņš nerunās un necels gaismā par to KA IR JĀLIETO ĶIVERES !!!!!!!!!!!
Ariete @ 05.09.2024 23:09Interesanti kas par cilvēkiem kas šeit liek mīnusus. Jūs uzskatat, ka ķiveres nav vajadzīgas? Ja tā, tad jums nemaz nav smadzeņu un tāpēc laikam ķiveri nevajag.
Tur jāķērc ir lai nenotiktu šādas nelaimes. Tu laikam nezini cik daudz galvas traumu notiek dēļ tiem stulbajiem skūteriem.Džinga @ 05.09.2024 23:12
Ķiveri vajag, bet pēkšņi, randomā kliegt caps lockā par ķiverēm ir rēcīgi. :D
Ariete @ 05.09.2024 23:27Tur jāķērc ir lai nenotiktu šādas nelaimes. Tu laikam nezini cik daudz galvas traumu notiek dēļ tiem stulbajiem skūteriem.
Kāpēc es nevaru te ķērkt? Man nav tādi sekotāji kā Dāvim, bet viņš var plašāk palaist šo tēmu.Džinga @ 05.09.2024 23:55
Nu bet ej ķērc uz ielas vai ziņu portālos, ja gribi kaut ko mainīt.
Protams, ka ķiveres jāvelk un par to jārunā.
Lindusiks @ 10.09.2024 21:03Lasu šo tēmu kādu laiku, un, ja godīgi, jūs esat ku-ku. Ir notikusi traģēdija, kurā iesaistīti divi tuvākie cilvēki - šajā gadījumā draugi, bet attiecību statuss nav svarīgs. Tuvākie. Protams, ka Dāvis ir noguris. Jūs kādreiz esat kopuši tāda tipa slimnieku? Pat ja tas ir "vieglais" slimnieks, bet ar kuru mērķtiecīgi, neatlaidīgi jāstrādā katru dienu? Tas ir ļoti, ļoti grūti.
Kam viņiem jūsu padomi par veselību un to, kas darāms? Jānim ir sava ārstu komanda, kas labāk par jums zina, kas viņam nepieciešams.
Viņš padara Jāni slimāku, nekā viņš ir? Nesmīdiniet. Jānis nekad nebūs tāds, kā agrāk. Jūs tak nesaprotat, ka galvas trauma nav klepus, kas pāriet. Tiem, kas nezina, kāda ir dzīve pēc un lasat angliski - palasiet reddit forumā pieredzes pēc TBI jeb traumatic brain injury. Sekas ir uz mūžu. Nevar strādāt, iegaumēt lietas, mainās raksturs (!!!!), mainās personība, cilvēks ceļa vidū var aizmirst, kur atrodas, mūžīgas galvassāpes, redzes problēmas. Halooooo.
Dāvis jūs neinformē par lietām, kas jūs interesē? A viņš jums neko nav parādā. Arī atskaiti par ziedojumiem. Viņš nav fonds, kam jātaisa atskaites. Pat ja viņš krāpnieciski rīkojas ar līdzekļiem, šai gadījumā privātpersona neko jums nav parādā. Liecies mierā, Kāren, tev par taviem 5 euro tagad neklās sarkanu palagu ar paskaidrojumiem.Tādi pasaules centri, sniedz tik info, izdabā, uzvedies perfekti.
Es neesmu nekāda Amunas aizstāve. Patiesībā, esmu diezgan liela heitere influenceriem. Bet esmu kopusi slimnieku, lai zinātu un redzētu, cik jūs ar savām pretenzijām esat pretīgi.
Beidzot izrunājos!