vai aparātus neatslēdz pēc smadzeņu nāves? Principā aparāti uztur māksligi orgānus,bet ja smadzenes mirst cilvēks ir miris.(Tāpēc cilvēku orgānus var izmantot transplantācijā,ja iestājas smadzeņu nāve(tā es es lasiju par ziedošanu)Blablablabla @ 21.06.2024 00:43pirms nonākt pie tāda slēdziena ir diezgan lielas dakteru sapulces un protams tiek veikti visādi testi ,kad pārbauda smadzeņu darbību un citus refleksus!
sandrute @ 21.06.2024 00:39
Ārprāts, es domāju, ka cilvēkam ļauj gulēt komā tik ilgi, kamēr atmostas vai dabiski pats nomirst. Kā var piedāvāt atslēgt, tas jau ir kaa nogalināt cilvēku un izlemt Dieva vietaa. Ja nu tomēr atmostas, bet izdomā atslēgt. Šausmīgi tas viss ir☹️☹️☹️☹️
Nitaris @ 21.06.2024 10:57Dāvis teica, ka viņam pēc tās skalas esot starp 5 un 6. Veselam cilvēkam esot 15, bet vissliktākais ir 3.
Kenty @ 21.06.2024 11:07vai aparātus neatslēdz pēc smadzeņu nāves? Principā aparāti uztur māksligi orgānus,bet ja smadzenes mirst cilvēks ir miris.(Tāpēc cilvēku orgānus var izmantot transplantācijā,ja iestājas smadzeņu nāve(tā es es lasiju par ziedošanu)
pārved uz parasto palātu ar pliku elpināšanas aparātu ,bet Latvijā ar to ir ļoti sarežģītu-jo principa viņam būtu vajadzīga piliativa aprūpe tāda gadījumā ! Bet tur agrak bij ļoti lielas rindas,vai vnk mekle pa visu LV ,kur var ievietot! Bet r to arī prinvipa viss beidzas-pārejas izmaksas un extras jāsedz ģimeneiKenty @ 21.06.2024 11:07vai aparātus neatslēdz pēc smadzeņu nāves? Principā aparāti uztur māksligi orgānus,bet ja smadzenes mirst cilvēks ir miris.(Tāpēc cilvēku orgānus var izmantot transplantācijā,ja iestājas smadzeņu nāve(tā es es lasiju par ziedošanu)
Man arī šķiet, ka tur bija un vēljoprojām ir īsta draudzība, tāpēc pārdzīvojumi ir ļoti lieli un Dāvis nespēj turēt iekšā emocijas.Michich @ 21.06.2024 01:04
\
Nu, beidz.. viņi ir sirdsdraugi un viņi tiešām ir bijuši vienmēr kopā, tas ir kā ģimene ka vistuvakais kad izrauj āra un iet tam visam līdzi, cauri...Viņš tač pats reali sagrauts iekšeji ir. Tur vajag spēku, lai arī dealotu ar to visu situāciju.. nav vienkārsi kaut kāds- ai, klasesbiedrs no sākumskolas, jā, zēl bet nu gadās. Viņi visur kopā...
Cerams, ka nevienam nekad kas saka ko sliktu nebūs jāpārliecinās kā tādā situācijā rīkots jūs paši..
Nav_vispar @ 21.06.2024 11:13Es iepriekš Amunam nesekoju, tapēc radās jautājums - viņi ar Jānis ir pāris, jeb vienkārši labi draugi?
Yes min @ 21.06.2024 15:17Mums rados bija gadījums, kad pēc avārijas un galvas traumas, cilvēks gulēja komā. Pamodās jau kā cits cilvēks, ar zaudētām runas spējām, diemžēl. Palika kopjams un pēc tam nodzīvoja vēl 4 gadus, bet par dzīvi es to vairs nesauktu ne tam cilvēkam, ne kopējiem.
Ļoti, ļoti jūtu līdzi visiem iesaistītajiem. Šis ir smagi. Un man kā izteikti empātiskam cilvēkam pilnīgi nemaz netraucē ne Dāvja emocionalitāte, ne ziedojumi, ne viss cits. Sekoju un jūtu līdzi.?♥
Tak intensívàs terapijas nodała nav paredzèta tikai tiem kuri ir komā, tas ir tāds pirmais pēcoperācijas etaps! Ne jau vienam Jānim ir slikti. Tur pārsvarā ievieto arī cilvēkus pēc smagām operācijām pirmajai aprūpei un uzraudzībai. Tak neatradīsies viņš tur mēnešiem pārvedīs uz citu nodaļu. Viņam tagad plaušas ventilē bet citreiz cilvēkiem sākās problēmas arī ar aknām nierēm tad nepieciešami citi papildus aparāti.sandrute @ 21.06.2024 01:35
Bet parastajā nodalā guļ tikai tie, kam nevajag tos aparātus, kas komas slimniekiem. Kā komas pacientu var pārvest uz parasto nodaļu, ja tur nav vajadzīgie aparāti?
Mc.Queen @ 21.06.2024 09:49Dāvis vēl joprojām tik par tiem ziedojumiem un mudina ziedot vēl, jo ja atgūsies, būs nepieciešama ļoti liela nauda rehabilitācijai. Un ko tad darīsi ar LIELO saziedoto naudu, ja atmodīsies no komas?
Šīs te 5 balles komas skalā ir ļoti maz...
Man jau liekas,ka ziedotāji šobrīd sponsorē pašu Dāvi un takšus uz slimnīcu, jo viņš taču nevar pastrādāt tagad lielā šoka dēļ. Skaidrs,ka grūti, bet es zinu cilvēkus, kam nomirst dzīvesbiedrs, paliek aprūpējami kopīgie bērni. Tādi cilvēki nevis ņuņņā instagram, bet iet un strādā, lai varētu uzturēt bērnus un visu pārējo.
Kā var vākt naudu, ja nav zināms kāda summa nepieciešama un vai VISPĀR būs nepieciešama?
Un nejautàjiet, cik saziedots un kam izlietots tiks 😁Lyncha @ 21.06.2024 16:39
Man likās amizanti, ka viņš prasa ziedot, bet uz ielas nedrīkst viņam iet klāt, nedrīkst ar viņu runāt. Bet ziedojat. Lol.
Lyncha @ 21.06.2024 16:39
Man likās amizanti, ka viņš prasa ziedot, bet uz ielas nedrīkst viņam iet klāt, nedrīkst ar viņu runāt. Bet ziedojat. Lol.