MonikaZīle @ 30.08.2024 15:15Viņš padara Jāni slimāku kā viņš ir.
Es neredzu iemeslu,kāpēc viņš nevarētu strādāt?Jānis pats ēd, pats iet dušā, pats iet uz toleti. Atstāj viņam ēst un ej darboties. Vingrot Jānis arī pats vingro. Sarakstīt dienas uzdevumus? Tas tāpat ir copy paste
Ieva12345 @ 22.08.2024 18:14
Visus 8 mēnešu bezdarbnieku pabalsts nebūs pilnā apmērā. Ar katru mēnesi pabalsts tiek samazināts. Bezdarbnieku pabalsts noteikti nav tas uz kuru es paļautos.
MonikaZīle @ 30.08.2024 17:26Es ļoti ceru, ka Jāņa vecāki vai radinieki padomās par Jāni un ņems aprupē viņu, šobrīd viņu uztaisa slimāku kā ir.
Bingo777 @ 30.08.2024 17:48Atbildēju Dāvim uz storiju, ka ļoti neveselīgs ēdiens, ka nu lai veselīgi atveseļotos IR jāēd kaut mazliet veselīgāk… pateica, ka Man problēmas un - pašol gudriniece. :)
Ziedojumus gan mīļi pieņēma! Tagad mani blokā iemeta…
Bingo777 @ 30.08.2024 18:35Tu kaut nedaudz par uzturu esi painteresejusies!? Kad ziedojumus jāvāc, tad ir gatavs pieņemt, bet kad viņam kāds ar reālām lietām par uzturu var palīdzēt, paliek agresīvs! Tavuprāt baltmaize, nageti Un rasols ir okey??
Tik pat labi - arī es tavu viedokli neprasiju. ? @mokabezpiena
tad jau neredzēj́i, ka viņš storijos tieši šo ziņu apsprieda. Es viņu atbalstu visā, gan ziedojumos, gan tas, ko dara, ne par ko nepārmetu, kaut arī te daudzas par katru soli pārmet. Bet šim es Tev pilnībā piekrītu, jo te ir par Jāņa veselību, par ko arī visi ziedo un cer, lai veselība uzlabojas! Bet Dāvis viņu baro ar baltmaizi, nagetiem un rosolu.Bingo777 @ 30.08.2024 17:48Atbildēju Dāvim uz storiju, ka ļoti neveselīgs ēdiens, ka nu lai veselīgi atveseļotos IR jāēd kaut mazliet veselīgāk… pateica, ka Man problēmas un - pašol gudriniece. :)
Ziedojumus gan mīļi pieņēma! Tagad mani blokā iemeta…
Es redzēju, man nosūtīja. Viņš tiešām ir ļoti agresīvs un Man ir žēl Jāņa… tagad viņam uzņemt svaru ( taukus) ir ļooti viegli, ko pēc tam nebūs tik viegli dabūt nost! Un ēdiens tomēr neietekmējas tikai uz ķermeni vien, bet gan arī uz smadzenēm. Mani pilnīgi neaizskar tas, ka viņš mani šobrīd publiski apspriež, eś neko nepareizi nepateicu - ļaunu arī nevēlēju.Nitaris @ 30.08.2024 20:50tad jau neredzēj́i, ka viņš storijos tieši šo ziņu apsprieda. Es viņu atbalstu visā, gan ziedojumos, gan tas, ko dara, ne par ko nepārmetu, kaut arī te daudzas par katru soli pārmet. Bet šim es Tev pilnībā piekrītu, jo te ir par Jāņa veselību, par ko arī visi ziedo un cer, lai veselība uzlabojas! Bet Dāvis viņu baro ar baltmaizi, nagetiem un rosolu.
Bingo777 @ 30.08.2024 21:21Es redzēju, man nosūtīja. Viņš tiešām ir ļoti agresīvs un Man ir žēl Jāņa… tagad viņam uzņemt svaru ( taukus) ir ļooti viegli, ko pēc tam nebūs tik viegli dabūt nost! Un ēdiens tomēr neietekmējas tikai uz ķermeni vien, bet gan arī uz smadzenēm. Mani pilnīgi neaizskar tas, ka viņš mani šobrīd publiski apspriež, eś neko nepareizi nepateicu - ļaunu arī nevēlēju.
Lai Tu Un citi redz kāds “ eņğelis” viņš ir. 😘🫶🏻XpalmaX @ 30.08.2024 22:22
Man ir žēl tevis,ka tevi tas viss tik ļoti uztrauc,ka nespēj likties mierā un nevari tikt pāri tam,ka tevi pasūtīja,ka pilnīgi pat tiktokā jāveido fake profils,lai ieliktu to saraksti??