Anna.Boleina @ 17.08.2024 08:49konīte bija domāts kā - konfekte. Bet kas kuram tuvāks, tas uzreiz par to padomā?♀️
Un neviens jau arī nepārdzīvo, ja ari konfektes nedabuj, dara tik un tā savu darbu.
Pilnībā piekrītu. Nevajag pataisīt arī slimnīcas personālu par ubagiem, kuri to vien dara, kā pēc savām 24h dežūrām gaida, kad ienāks kāds ar kliņģeri vai Maximas konču kasti. Pati esmu attiecībās ar reanimācijas darbinieku, kurš šādu apdāvināšanas praksi vispār neatbalsta.Knita @ 17.08.2024 10:58Kad biju slimnīcā uz op. pirmajā komunikācijā galvenais ārsts pateica, lai nekādas pateicības uz slimnīcu nenes - ne naudu, ne dāvanas. Tas esot pretlikumīgi. Nekur arī nemanīju konfekšu kastes vai ziedu pušķus. Vieņiem galīgi nevajag to kliņģeri un pēc tam problēmas ar KNAB.
Bet zinu, ka Stradiņos vēl nesen ņēma pretī kukuli un turpat skapī ielika pie pārējām pudelēm.
Patīkami ir pēc dežūras apzināties, ka esi kādam palīdzējis un vari doties mājās. Tici man, Tavas “konītes” nevienam tur neko nemaina un neuzlabo.Anna.Boleina @ 17.08.2024 06:07Nedomāju ka šokolādīte ir dižais kukulis, darbiņu tik un tā visi izdara ar vai bez tās. Bet iedomājoties par intensīvas terapijas personālu, kur smagi strādā 24 h lai glābtu dzīvības, patīkami pēc dežūras ieiet atpūtas telpā un pie kafijas uzkost kādu konītu, tā lai enerģiju zaudēto atgūtu. Un es nesaprotu tos tekstus - viņi izvēlējās tādu profesiju, lai nestrādā, ja nepatīk. Ja visi tā domās, neviens vairs neies strādāt to darbu medicīnā, nebūtu kas glābj Jāni. Tamdēļ Paldies ka ir mediķi un ka viņi izvēlas tādu profesiju, pat ja tā tiek nenovērtēta un nicināta.
Jukooo @ 16.08.2024 19:32Jā.. jā.. Dāvis tā domā par Jāni un viņa labklājību, kad pat nevarēja iedomāties slimnīcas ārstējošajiem ārstiem kaut kūciņj nopirkt pēdējā izrakstīšanās dienā. Balonu virtuves , kas paredzētas 3 gadnieka prātam, var iedomāties sanest mājās ( protams, par ziedojuma naudām ) , bet , personālam, kas rūpējās par Jāni FIZSIKI , pat končas vai kūciņu nevarēja atnest… tā ir pieņemts izrādīt kaut nelielu pateicību.. bet Dāvis nav tiktāl ka izglītots un tikai zin kā pamperdibenu kratīt
Džinga @ 16.08.2024 23:35Tad kā tur palika, paprasīja kāda kur viņš to naudu izlieto? Bet nu tā normāli, nevis caur naidīgiem zemtekstiem.
susla @ 17.08.2024 11:51
Viņam nav jāatskaitas par katru centu. Tie ir privātie ziedojumi. Negribi, neziedo. Viss ir arī redzams. Slimnīcas rēķini ir mežonīgi, pārtika, kādu veda Jānim, dārga. Apmaksā arī Jāņa dzīvokļa īri, komunālos. Jūs tiešām domājat, ka ir saziedoti entie tūkstoši, lai tagad Dāvis nodarbotos ar krāpniecību? Pēc sevis spriežat, ka neuzticaties? Esat kādreiz apmaksājušas ilgstošu uzturēšanos slimnīcā? Neviens no Jāņa radiniekiem nespētu apmaksāt ārstēšanās izdevumus ilglaicīgi, par pašu Jāni nerunājot. Tāpēc, paldies dievam, ka ir tāds Dāvis, kurš nekautrējas lūgt palīdzību un palīdz tie, kuri zina, cik tas viss maksā un ko tas nozīmē finansiāli.
Džinga @ 17.08.2024 12:15
Es vispār ne par ko no tā nestrīdos. Gribu zināt vai tās, kas saka, ka viņš nestāsa kur nauda aizier ir vispār pajautājušas.
kūkas, ogas, augļi, piečuks, desmitnieks… par jebko priecīgas:)Zandinaja @ 17.08.2024 17:39strādāju arī ārstniecības iestādē, kur visi darbinieki esam priecīgi pie kafijas apēst kādu saldumiņu, ko piederīgie atnes. Citreiz tās ir kūkas, pat augļi un ogas. Sīkums, bet patīkami. Un neesam mēs padomju tantes, bet dažāda vecuma.
brunettte @ 17.08.2024 18:34kūkas, ogas, augļi, piečuks, desmitnieks… par jebko priecīgas:)
tāda sajūta , ka tev skaustu 🤣 pārāk sacepusies, bet vari neuztraukties naudu mums nenes :)brunettte @ 17.08.2024 18:34kūkas, ogas, augļi, piečuks, desmitnieks… par jebko priecīgas:)
Aizspogulia @ 17.08.2024 19:03Vispār interesanti. Masiņai, sanitāriem PĒC padarīta darba nevar aiznest zemeņu bļodu un pateikt paldies. Bet viesmīļi skatās uz tevi šķībi, ja neesi viņiem atstājis 2€ par atnestu kolu un picu.
Aizspogulia @ 17.08.2024 19:03Vispār interesanti. Masiņai, sanitāriem PĒC padarīta darba nevar aiznest zemeņu bļodu un pateikt paldies. Bet viesmīļi skatās uz tevi šķībi, ja neesi viņiem atstājis 2€ par atnestu kolu un picu.
Galīgi nav bēda:) Bet nevajag to uztaisīt par pasaules galu, ja kāds nedod Dievs neaiznes ārstiem neko, tāda vai tad nebija arī tēma, jo Dāvis neko itkā nav aiznesis?*Cap @ 17.08.2024 19:05brunettte kurš Tevi ir sāpinājis? ? ka tik liela bēda, ja nedod Dievs, sanitārs vai māsa maiņas laikā tiks pie kādas konfektes
Kur tieši es esmu sacepusies?:) Man neskauž, vienkārši pati esmu medicīnas darbinieks un zinu, ko runāju. Neviens neaizliedz kaut ko nest, bet sen jau tiek runāts par to, ka NEVAJAG! Ne tāpēc, ka man būtu žēl vai skaustu, bet tāpēc, ka tas tiešām pēc likuma var sarežģīt dzīvi mums, ne jums!Zandinaja @ 17.08.2024 19:27tāda sajūta , ka tev skaustu ? pārāk sacepusies, bet vari neuztraukties naudu mums nenes :)