mrthkjj @ 16.08.2024 15:30Es, laikam, vienkārši nesaprotu, kāpēc nevar iemest līdzekļu izlietojumu, ja jau vbiss ir tik tīri. Kur problēma?
Cilvēkam, kuram nav ko slēpt, nevajadzētu būt problēmai uzrādīt ne ienākošos maksājumus, ne izdevumus. Šis jautājums visām pusēm atrisinātos pāris minūšu laikā un iespējams, ja līdzekļi tiešām tiek izlietoti godprātīgi, palīdzētu ar jaunu ziedotāju iesaisti. ?
brunettte @ 16.08.2024 15:36Tad neseko nevienam influencerim, ja katra kustība jākomentē. Kā Tu zini, ka tēloju??
Turpini minēt 😀Kurmisss @ 16.08.2024 15:38Vairāk sliecos domāt,ka šeit drukā stefa?,dāvja storijos vienmēr ierakusies telefonā.
Kā Tu zini, ka tēloju?
brunettte @ 16.08.2024 15:41Turpini minēt ?
Bet ja Tev tik ļoti nepatīk viņa dibens, kā viņš matus aiztiek, kur naudu tērē, ko Tu skaties?Lola Lō @ 16.08.2024 15:40
Tam tie influenceri domāti, lai viņus skatītos un komentētu. To viņi grib, tam viņi gorās diendienā pie telefoniem. Tu laikam īsti nesaproti internetu vēl, bērns. ?
brunettte @ 16.08.2024 14:27Šīs epizodes ar iešanu ir cik nesen parādījušās? Pirmās nedēļas viņš bija piesiets pie gultas ar čuru katetru. Nezinu, jūs varbūt vakar sākāt skatīties Dāvja storijus laikam.
un ko Dāvis tur darīja? Personāls ar Jāni runāja, rādīja bildes, atbalstīja?Ambulance @ 16.08.2024 15:46
Slimnīcā viņu apkopa personāls !! ne jau #kentauradirsa
brunettte @ 16.08.2024 15:55un ko Dāvis tur darīja? Personāls ar Jāni runāja, rādīja bildes, atbalstīja?
Kurmisss @ 16.08.2024 15:38Vairāk sliecos domāt,ka šeit drukā stefa?,dāvja storijos vienmēr ierakusies telefonā.
TheBlonde @ 16.08.2024 15:38
Vai mūsu nodokļu naudas izlietojums Tevi tik pat ļoti interesē kā svešu cilvēku saziedotā nauda Jānim/Dāvim?
Man liekas, ka jāatslābst Jums vairāk, sacepušās par to, ka Dāvim joprojām ir dzīve ārpus slimnīcas un, ka viņš palidz draugam. Tas, ka Jūs savu draugu labā pirkstu nepakustinātu, tā jau ir jūsu problēma, nav ko skaust.Hmmm1 @ 16.08.2024 15:57
Tak atslābsti. Palasi ko tu te raksti.
😀 Man patīk, līdz ko pret spalvu glauda, tā “raksta stefa” 😅 Hallo, ne visas te piekritīs jūsu žultij.Lola Lō @ 16.08.2024 15:44
Kas šitas vispār bija? Cik tev ir gadu? 13? ????
es off.
Kad argumentu pietrūkst, tad debilu sāk tēlot. Bērnudārzs.
brunettte @ 16.08.2024 14:27Šīs epizodes ar iešanu ir cik nesen parādījušās? Pirmās nedēļas viņš bija piesiets pie gultas ar čuru katetru. Nezinu, jūs varbūt vakar sākāt skatīties Dāvja storijus laikam.
Nesatraucies tik ļoti par šo diskusiju, piesūtīs naudiņu,pietiks arī tev.brunettte @ 16.08.2024 16:04Man liekas, ka jāatslābst Jums vairāk, sacepušās par to, ka Dāvim joprojām ir dzīve ārpus slimnīcas un, ka viņš palidz draugam. Tas, ka Jūs savu draugu labā pirkstu nepakustinātu, tā jau ir jūsu problēma, nav ko skaust.
Tici man, man to naudiņu nevajag tik ļoti, cik jums, ja reiz tik ļoti uztraucaties, kur viņa tiek izlietota.Anna.Boleina @ 16.08.2024 16:11Nesatraucies tik ļoti par šo diskusiju, piesūtīs naudiņu,pietiks arī tev.
brunettte @ 16.08.2024 16:04Man liekas, ka jāatslābst Jums vairāk, sacepušās par to, ka Dāvim joprojām ir dzīve ārpus slimnīcas un, ka viņš palidz draugam. Tas, ka Jūs savu draugu labā pirkstu nepakustinātu, tā jau ir jūsu problēma, nav ko skaust.
Hmmm1 @ 16.08.2024 16:24
Mēs neesam sacepušās par to, ka Dāvim ir arī sava dzīve.
Te ir runa par ziedojumiem. Kur tie tiek izlietoti. + Dāvis šobrīd pat nestrādā, diez vai viņam ir iekrājumi uz 4 vai vairāk mēnešiem.
Man draugu lokā noziedoja Jānim un arī vēlas zināt kur tā nauda ir aizgājusi vai kur aizies (summu, kuru noziedoja nebija baigi mazā)
Es sava drauga labā strādātu pat papildu maiņas un tiešām bezizejas situācijā jautātu pēc palīdzības. Palīdzību prasītu saviem tuvākajiem un drauga ģimenei, ne jau instagram sekotājiem un pēc tam nerunāt kur tā naudiņa ir aizgājusi...