Tu domā, ka visa fizioterapija, ēdiens, zāles, uzturēšanās slimnīcā ir lēti? Un kāda Jums daļa par Jāņa dzīvokli? Manuprāt, tas ir loģisks lēmums atstāt un maksāt par viņu, jo Jānis mūžīgi nebus šāds un Jūs gribētu pēc avārijas atveseļoties, iznākt no slimnīcas un jūsu radi jūsu dzīvokli atdevuši citiem, jo gudrām forumniecēm skauž ka Dāvim kāds ziedo un viņš ar šo naudu maksā par dzīvokli!Anna.Boleina @ 16.08.2024 09:48Kad dāvim kentaura dirsu pielika, Jānis viņu kopa un darīja to nesavtīgi, kā īstiem draugiem pienākas. Bet te dāvis mazliet pakust priekšs Jančuka, tā internetā visu laiku - es es un ziedojiet. Tādat dara savtīgu nolūku vadīts.
Un kentauram auditorija liela, ja katrs kaut pa 5 eu nosūtījis atbalstam, tad atvainojos cik Jāņa dzīvokļus var par to naudu jau nopirkt, ne tikai īri nomaksāt.
Kad es pēc traumas gulēju slimnīcā, man veselības aprūpe bija bezmaksas. Pilnīgi visa, medikamenti, ēdināšana, arī rehabilitācija. Tā ka ļoti labi zinu par ko rakstu un dzīvokli nomaksāju par slimības lapas naudu + invalidātes pensija. Man netrūka. Un ziedot nelūdzu. :)brunettte @ 16.08.2024 10:39Tu domā, ka visa fizioterapija, ēdiens, zāles, uzturēšanās slimnīcā ir lēti? Un kāda Jums daļa par Jāņa dzīvokli? Manuprāt, tas ir loģisks lēmums atstāt un maksāt par viņu, jo Jānis mūžīgi nebus šāds un Jūs gribētu pēc avārijas atveseļoties, iznākt no slimnīcas un jūsu radi jūsu dzīvokli atdevuši citiem, jo gudrām forumniecēm skauž ka Dāvim kāds ziedo un viņš ar šo naudu maksā par dzīvokli!
Medaļu pasniegt?Anna.Boleina @ 16.08.2024 10:52Kad es pēc traumas gulēju slimnīcā, man veselības aprūpe bija bezmaksas. Pilnīgi visa, medikamenti, ēdināšana, arī rehabilitācija. Tā ka ļoti labi zinu par ko rakstu un dzīvokli nomaksāju par slimības lapas naudu + invalidātes pensija. Man netrūka. Un ziedot nelūdzu. :)
Priekš kam dzīvokli turēji? Varēji atdot, kamēr gulēji slimnīcā.Anna.Boleina @ 16.08.2024 10:52Kad es pēc traumas gulēju slimnīcā, man veselības aprūpe bija bezmaksas. Pilnīgi visa, medikamenti, ēdināšana, arī rehabilitācija. Tā ka ļoti labi zinu par ko rakstu un dzīvokli nomaksāju par slimības lapas naudu + invalidātes pensija. Man netrūka. Un ziedot nelūdzu. :)
Un mazgadīgus savus bērnus uz ielas izlikt? Filtrē ko raksti!!!!brunettte @ 16.08.2024 10:59Priekš kam dzīvokli turēji? Varēji atdot, kamēr gulēji slimnīcā.
Tak draugi ir, ģimene, lai ņem pie sevis👍Anna.Boleina @ 16.08.2024 11:02Un mazgadīgus savus bērnus uz ielas izlikt? Filtrē ko raksti!!!!
Kapēc man kaut kas būtu jāatdot draugiem, radiem...ja pati spējīga biju maksāt par savu dzīvesvietu? Mazliet neloģiski.brunettte @ 16.08.2024 11:03Tak draugi ir, ģimene, lai ņem pie sevis?
brunettte @ 16.08.2024 10:36Izdari kaut pusi no tā, ko viņš ir izdarījis Jānim un tad ver muti vaļā! Viņš viņam ir blakus, palīdz attīstībā un veselības uzlabošanā, kamēr Tu sēdi un tupi pat nemācētu pamperu nomainīt pieaugušam cilvēkam. Uz ko tieši viņš uzdzīvojas? Uz to, ka tagad speciālisti jāmeklē, jāpakārto sava dzīvesvieta viņam? Puse no jums mūžā nespētu uzņemt invalīdu savās mājās, mazgāt viņam dibenu, čurināt un barot. Viņš pie viņa iet no pašas pirmās dienas! Bet te vienīgais, ko ar dzīvi neapmierinātas blozgas prot ir dirst par to, ka viņš izklaidējas, lai attietu no visa nedaudz, saņem ziedojumus, nestrādā pilnu laiku, uztaisījis operācijas. Jebal. Skumja dzīve jums
brunettte @ 16.08.2024 10:39Tu domā, ka visa fizioterapija, ēdiens, zāles, uzturēšanās slimnīcā ir lēti? Un kāda Jums daļa par Jāņa dzīvokli? Manuprāt, tas ir loģisks lēmums atstāt un maksāt par viņu, jo Jānis mūžīgi nebus šāds un Jūs gribētu pēc avārijas atveseļoties, iznākt no slimnīcas un jūsu radi jūsu dzīvokli atdevuši citiem, jo gudrām forumniecēm skauž ka Dāvim kāds ziedo un viņš ar šo naudu maksā par dzīvokli!
Buža @ 16.08.2024 11:29
Jā, te visiem skauž, jo Dāvim jāapkopj un mums skauž, ka viņš dzīvo no ziedojumiem un kārto pabalstus. Kaut gan, ar tādu valodu kā tev te, iespējams, esi no tā slāņa, kam ziedojumi un pabalsti ir kaut kas wow...
Tur nav ko skaust, ka jāprasa palīdzība, jo paši netiek galā un visa izveseļošanās jābalsta uz sekotāju labvēlību un Jāņa veselība atkarīga no citu atmestajām kapeikām.
Domā, ko runā, muļķe. Skauž te...
Es ticu, ka ziedotāju būtu vairāk, ja tas viss tiktu kārtots caur ziedot.lv, bet...ziedot.lv visdrīzāk neņemtos ar šo naudas vākšanu, jo nu planšetes un tukšu dzīvokļu uzturēšana nav prioritāte.
brunettte @ 16.08.2024 10:36Izdari kaut pusi no tā, ko viņš ir izdarījis Jānim un tad ver muti vaļā! Viņš viņam ir blakus, palīdz attīstībā un veselības uzlabošanā, kamēr Tu sēdi un tupi pat nemācētu pamperu nomainīt pieaugušam cilvēkam. Uz ko tieši viņš uzdzīvojas? Uz to, ka tagad speciālisti jāmeklē, jāpakārto sava dzīvesvieta viņam? Puse no jums mūžā nespētu uzņemt invalīdu savās mājās, mazgāt viņam dibenu, čurināt un barot. Viņš pie viņa iet no pašas pirmās dienas! Bet te vienīgais, ko ar dzīvi neapmierinātas blozgas prot ir dirst par to, ka viņš izklaidējas, lai attietu no visa nedaudz, saņem ziedojumus, nestrādā pilnu laiku, uztaisījis operācijas. Jebal. Skumja dzīve jums
Liizha1 @ 16.08.2024 11:31
Ar šo gājienu - lūgt ziedojumus un neatskaitīties par to izlietojumu, viņš jau šauj Jānim kājā - vienā brīdī tas ziedojumu apjoms saruks un, kad vajadzēs, cilvēki vairs neziedos.
brunettte @ 16.08.2024 10:53Ja Jūs kaut mazliet filtrētu, ko viņš stāsta storijos, nevis te lietu sūdu, jūs arī dzirdētu, ka viņš strādā PATS nevis pie kāda, vinam ir savas klientes. Par viņa ienākumiem Jums vispār nav nekāda daļa, un planšeti kas nopirka? No debesīm nokrita? Viss speciālais ēdiens? Higiēnas preces? Tādas muļķes! Tur arī tā nauda aiziet, ko jūs gribat no viņa vēl? Lai viņš čekus liek storijos?
mrthkjj @ 16.08.2024 11:52
Jā- tīru atskaiti, kā ziedot.lv, ieņēmumi vs izdevumi. Izdevumi- kam, atskaites veidā.
Dāvis nav bomzis, lai nevarētu PATS SEV ATĻAUTIES paēst!!!!!!!Buža @ 16.08.2024 11:58
Tieši tā, jo cilvēki ziedo Jānim un viņa veselībai, nevis tam, lai Dāvis atpūšas, vai ēd kafejnīcās, vai pērk sev kaut ko, jo viņam vajag laiku sev vai jebkam, kas nav Jānis un viņa veselība.
Triec kolu iekšā, wow. Tad Tu esi no tiem tupajiem cilvēkiem, kas domā, ka viņš no komas pamodās kā filmās, atvēra acis un vesels un pirmdien jau uz darbu ies.Buža @ 16.08.2024 11:36
Beidz fantazēt. Kādi pamperi, kāda barošana - Jānis triec Koka kolu iekšā, nevis barojams ar tumītēm...Mājas iekārtošana viņam...viņi samainījās gultām un lidlā nopirks neslīdošo paklājiņu, un dušas rokturi. Nav jau tā, ka lifts jāierīko.
Nedaudz vairāk der painteresēties par to cik maksā uzturēšanās slimnīcā šādos gadījumos un kādi pabalsti tiek piešķirti. Ja cilvēks ir strādājis un maksājis nodokļus, tas nav jau tā, ka nekā nav.
Sacepusies par ko, ko pati esi izfantazējusi.???
Ja cienītā jūs sekotu līdzi storijiem amuna davis, tad redzētu ka Biķernieku slimnīcā atrodoties izolātorā Jānis dzēra colu, ko bija atnesis dāvis. Jūs kaut kā mēģiniet būt gudra lietās kur vispār neesat kompetenta. Neapkaunojiet sevi vairāk.brunettte @ 16.08.2024 13:37Triec kolu iekšā, wow. Tad Tu esi no tiem tupajiem cilvēkiem, kas domā, ka viņš no komas pamodās kā filmās, atvēra acis un vesels un pirmdien jau uz darbu ies.