AMUNA DĀVIS UN ZIEDOJUMI JANĪNEI

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
ZIEDOJUMI AP JANĪNI UN DĀVI.
20.06.2024 19:11 |

10 gadi
Reitings 9273
Reģ: 17.09.2009
Dāvis sūdzās cik viņam grūti. Es domāju viņam vajadzētu paklusēt un būt laimīgam, ka nav sava drauga vietā, kuram jāmācās dzīvot no jauna.
12.08.2024 13:10 |

Reitings 2518
Reģ: 30.05.2024
Ariete @ 12.08.2024 13:10
Dāvis sūdzās cik viņam grūti. Es domāju viņam vajadzētu paklusēt un būt laimīgam, ka nav sava drauga vietā, kuram jāmācās dzīvot no jauna.

Es domāju, ka jebkurš cilvēks, kas apkopj vai nu tik smagi cietušu ģimenes locekli, vai mūžīgo (īpašo) bērnu, vai senioru, tev varēs pateikt, ka tas IR grūti. Un ir tikai normāli par to runāt skaļi, jo citādi valsts vai citu atbalsts tajā brīdī ir vesela nulle. Ko tad labāk - ikvienam sēdēt savā stūrī un klusi besīties par dzīvi?
Es tiešām gribētu redzēt, kā tu izturētos un runātu, esot Dāvja situācijā. Viņš principā savu dzīvi šobrīd ir nolicis otrajā plānā drauga dēļ. Lielākais respekts pat to un atzīties, ka tas ir grūti, ir tikai normāli.
12.08.2024 13:16 |

Reitings 2771
Reģ: 04.07.2024
Sunlight @ 12.08.2024 13:16

Es domāju, ka jebkurš cilvēks, kas apkopj vai nu tik smagi cietušu ģimenes locekli, vai mūžīgo (īpašo) bērnu, vai senioru, tev varēs pateikt, ka tas IR grūti. Un ir tikai normāli par to runāt skaļi, jo citādi valsts vai citu atbalsts tajā brīdī ir vesela nulle. Ko tad labāk - ikvienam sēdēt savā stūrī un klusi besīties par dzīvi?
Es tiešām gribētu redzēt, kā tu izturētos un runātu, esot Dāvja situācijā. Viņš principā savu dzīvi šobrīd ir nolicis otrajā plānā drauga dēļ. Lielākais respekts pat to un atzīties, ka tas ir grūti, ir tikai normāli.
es atvainojos, bet Jānis ir diezgan labā stāvoklī, tas ir brīnums pēc tādām traumām. Viņš sadarbojas, pats mēģina visu darīt. Tā kentaura pakaļa varētu raudāt tad, kad Jānis uz gultas paralizēts gulētu un būtu veģetatīvā stāvoklī. Pēc rehabilitācijas Jānim vispār nevajadzēs nekādu kopēju.
12.08.2024 13:26 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023
Nezināju, ka aiznest uz slimnīcu nopirktas pusdienas un palīdzēt sakopties ir kopšana. Tas mahinators jau nezin ko piefantazēt.
12.08.2024 13:32 |

Reitings 669
Reģ: 05.08.2024
Es sekoju līdzi šim notikumam un ļoti priecājos par Jāni, bet neesmu ziedojusi principa pēc - Dāvja kontā neko neplānoju skaitīt. pieturos pie domas, ka ja tur viss būtu caurspīdīgs un kristāltīrs, tad neredzu problēmas uzrakstīt ziedotājiem par izmaksām un ko konkrēti viņš maksā.
Interesanti cik lieli uzkrājumi viņam ir, ja var atļauties nestrādā un dzīvoties pa festivāliem, ēst kafejnīcās, uzturēt dzīvniekus un savu dzīvokli.
Domāju par tām covid dienām - tur taču neko nepalīdzēja, nekas nebija jādara, tik cik jākomunicē ar Jāni planšetē. Vai arī tad nevar pastrādāt tomēr? Lai pārdod savas unikālās un dārgās smaržas sava sirdsdrauga dēļ. Tik ļoti ziedojies drauga dēļ...stundu aiziet uz slimnīcu, iefilmē, tad paēd ar Stefu kafejnīcā un tad guļ dīvānā un gaužas. Nav jau tā, ka šis cilvēks viņa aprūpē ir 24/7.
12.08.2024 13:49 |

Reitings 3587
Reģ: 03.06.2023
Brīžiem šķiet,ka Dāvis taisās par lielāku cietēju nekā Jānis. Cik viņam grūti un slikti,gulēt nevar,strādāt nevar,neko nevar,bet uz pasākumiem,kafejnīcām gan aizskriet var. Divkosība augstākajā mērā!
12.08.2024 13:57 |

Reitings 669
Reģ: 05.08.2024
Es domāju, ka jebkurš cilvēks, kas apkopj vai nu tik smagi cietušu ģimenes locekli, vai mūžīgo (īpašo) bērnu, vai senioru, tev varēs pateikt, ka tas IR grūti.

Dāvis šobrīd ierodas slimnīcā uz pāris stundām, maksimums. Tas nav gluži tas pats, kas aprūpēt ikdienas bērnu ar invaliditāti utml.
Ja šīs pārdomas jau ir tagad, kamēr viņš paciemojas slimnīcas telpās, tad ko viņš plāno darīt, kad Jānim būs reāli jāpalīdz 24/7?
12.08.2024 13:57 |

Reitings 3587

Tu nopietni? Jānis ir slimnīcā,kur par viņu rūpējās,Dāvis aiziet ciemos,nomazgā viņu,pasēž un iet tālāk savās gaitās! Dāvi pielīdzināt cilvēkiem,kuri GADIEM 24/7 kopj,ir blakus smagi slimiem cilvēkiem ir idiotisms augstākajā pakāpē. Vēl var atļauties nestrādāt un nedomāt par naudu.
12.08.2024 14:02 |

Reitings 3587

Un vēl-kādā otrajā plānā viņš ir nolicis savu dzīvi? Jo nestrādā?
Nestrādā viņš,Jo var to atļauties,protams,ka pateicoties saziedotajiem līdzekļiem.
Stāstīt,ka nevar strādāt,bet apmeklēt pasākumus ir lēts teātris. Ko viņš dara visu laiku? Pie Jāņa Jau ir tikai dažas stundas dienā.
Godīgs cilvēks tieši otrādi-strādātu vēl vairāk,lai būtu nauda,lai būtu lielākas finansiālās iespējas palīdzēt draugam. Tev viss otrādi,dzīvo uz citu rēķina. Un vēl tie attaisnojumi-Jānis tā gribētu. Drīz vēl izdomās braukt ceļojumā,Jo Jānis taču "grib",lai Dāvis atpūšas. 😄
12.08.2024 14:12 |

Reitings 2518
Reģ: 30.05.2024
Oi, oi, oi - pasaki vien kādu labāku par Dāvi un aiziet. Kur vispār savā komentārā es minu, ka Jānim šobrīd viss ir labi un fantastiski?
Jā, Jānim ir tāls un grūts atkopšanās ceļš. Tajā pat laikā esošais progress - varēt pārvietoties, runāt - jau ir super pēc tādas avārijas. Turu īkšķus un ticu, ka viņam izdosies.
Bet es tiešām gribētu redzēt - cik daudzas no komentētājām savu draudzeni (jā, draudzeni, ne ģimenes locekli) dotos uz slimnīcu mazgāt. Forumos komentārus jau drukāt ir viegli.
12.08.2024 14:13 |

Reitings 15329
Reģ: 27.11.2023
Es arī sekoju informācijai par Jāni, jūtu līdzi, bet pat man, cilvēkam, kas Dāvi nepazīst/neseko/neiedziļinās viņa huiņā, redzams, ka viņš ir slidenais džekiņš un ziedot viņam personīgi ir neprāts! No kā noguris???????? Tā pakaļa laikam par smagu…
12.08.2024 14:14 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023
Sunlight @ 12.08.2024 14:13
Oi, oi, oi - pasaki vien kādu labāku par Dāvi un aiziet. Kur vispār savā komentārā es minu, ka Jānim šobrīd viss ir labi un fantastiski?
Jā, Jānim ir tāls un grūts atkopšanās ceļš. Tajā pat laikā esošais progress - varēt pārvietoties, runāt - jau ir super pēc tādas avārijas. Turu īkšķus un ticu, ka viņam izdosies.
Bet es tiešām gribētu redzēt - cik daudzas no komentētājām savu draudzeni (jā, draudzeni, ne ģimenes locekli) dotos uz slimnīcu mazgāt. Forumos komentārus jau drukāt ir viegli.

Man žēl, ka tev nav tādu īstu draugu, kuri tevi atbalstītu grūtā brīdī un tev tas liekas kaut kas mega īpašs.
12.08.2024 14:47 |

Reitings 3587
Skaidrs,ka Dāvis ir informēts,ka tiek apspriests tas,ka viņš lūdz ziedojumus,neatskaitās,Jo ne par velti teica,ka viņam vienalga,kas tiek runāts,prasīs ziedojumus tik daudz reizes,cik gribēs.
Nu,tā nav nekaunība?
12.08.2024 16:08 |

Reitings 2771
Reģ: 04.07.2024
Kentaura pakaļa jau sāk runāt par to, ka uzbarojies ir. Laikam jau sāk ziedotājus gatavot uz kārtējo tauku atsūkšanas procedūru. Nauda ir piesūtīta, var atkal tjuunot sevi.
Ja jau tāds draugs Jānim būtu, kuršs tā grib palīdzēt. Būtu pateicis - meitenes,es atveru pierakstus, nākiet. Man naudiņu vajag, jo Jānim par dzīvokli jāsamaksā.
Bet te, pasaka ka nestrādās, biznesu grib savu. Nu pareiz, starta kapitāls biznesam jau piesūtīts ar ziedojumiem, var atļauties būt biznesmens. 😀
12.08.2024 16:18 |

Reitings 3587
Starp citu,nav tā,ka Dāvis var sevi noformēt arī par aprūpētāju Jānim? Vai pareizāk būtu,asistentu?
12.08.2024 16:45 |

Reitings 3750
Reģ: 25.11.2020
bljaaaa viņš ieliek video, kur mazgā Jāni un stāv apenēs un krata savu lielo dirsu 😩 vnk whyyy ? Pats video bija par sevi sirsnīgs līdz pakaļas brīdim , nu fuj 🫣
12.08.2024 16:54 |

10 gadi
Reitings 9273
Zandinaja @ 12.08.2024 16:54
bljaaaa viņš ieliek video, kur mazgā Jāni un stāv apenēs un krata savu lielo dirsu ? vnk whyyy ? Pats video bija par sevi sirsnīgs līdz pakaļas brīdim , nu fuj ?
Vai ne... Slimi. Kaut vai aiz cieņas pret Jāņa ģimeni, kuri ir ticīgi cilvēki, varēja nekratīt savu dirsu.
12.08.2024 19:19 |

Reitings 15329
Reģ: 27.11.2023
Zandinaja @ 12.08.2024 16:54
bljaaaa viņš ieliek video, kur mazgā Jāni un stāv apenēs un krata savu lielo dirsu ? vnk whyyy ? Pats video bija par sevi sirsnīgs līdz pakaļas brīdim , nu fuj ?
es pirms tās video daļas biju ielikusi “like”, ieraugot kentauru kratoties, to izņēmu!
12.08.2024 20:30 |

Reitings 251
Reģ: 03.08.2024
Man ir milzīgs prieks par Jāni, jo pēc avārijas biju starp tiem, kas neticēja, ka ir iespējama viņa atgriešanās dzīvē. Dāvis tikmēr, manuprāt, te demonstrē visus savus tarakānus un nepamet sajūta - viņš izbauda šo jauno statusu būt glābējs, upurēties draugam. Kopt slimu cilvēku ir smagi, to vispār neapstrīdu, bet, kā jau te norādīja citi, šobrīd lielo darbu dara slimnīcā. Un jau tagad Dāvis netiek galā, kunkst un žēlojas. Riskēju izklausīties pēc vecas omes, bet - tas puikiņš vienkārši nav īstu dzīvi redzējis + esmu gatava cepuri apēst, ka audzis bez (normāla) tēva.
12.08.2024 20:57 |

10 gadi
Reitings 9273
amareto @ 12.08.2024 20:30
es pirms tās video daļas biju ielikusi “like”, ieraugot kentauru kratoties, to izņēmu!
Es arī...
12.08.2024 20:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits