Ariete @ 12.08.2024 13:10Dāvis sūdzās cik viņam grūti. Es domāju viņam vajadzētu paklusēt un būt laimīgam, ka nav sava drauga vietā, kuram jāmācās dzīvot no jauna.
es atvainojos, bet Jānis ir diezgan labā stāvoklī, tas ir brīnums pēc tādām traumām. Viņš sadarbojas, pats mēģina visu darīt. Tā kentaura pakaļa varētu raudāt tad, kad Jānis uz gultas paralizēts gulētu un būtu veģetatīvā stāvoklī. Pēc rehabilitācijas Jānim vispār nevajadzēs nekādu kopēju.Sunlight @ 12.08.2024 13:16
Es domāju, ka jebkurš cilvēks, kas apkopj vai nu tik smagi cietušu ģimenes locekli, vai mūžīgo (īpašo) bērnu, vai senioru, tev varēs pateikt, ka tas IR grūti. Un ir tikai normāli par to runāt skaļi, jo citādi valsts vai citu atbalsts tajā brīdī ir vesela nulle. Ko tad labāk - ikvienam sēdēt savā stūrī un klusi besīties par dzīvi?
Es tiešām gribētu redzēt, kā tu izturētos un runātu, esot Dāvja situācijā. Viņš principā savu dzīvi šobrīd ir nolicis otrajā plānā drauga dēļ. Lielākais respekts pat to un atzīties, ka tas ir grūti, ir tikai normāli.
Es domāju, ka jebkurš cilvēks, kas apkopj vai nu tik smagi cietušu ģimenes locekli, vai mūžīgo (īpašo) bērnu, vai senioru, tev varēs pateikt, ka tas IR grūti.
Sunlight @ 12.08.2024 13:16
Es domāju, ka jebkurš cilvēks, kas apkopj vai nu tik smagi cietušu ģimenes locekli, vai mūžīgo (īpašo) bērnu, vai senioru, tev varēs pateikt, ka tas IR grūti. Un ir tikai normāli par to runāt skaļi, jo citādi valsts vai citu atbalsts tajā brīdī ir vesela nulle. Ko tad labāk - ikvienam sēdēt savā stūrī un klusi besīties par dzīvi?
Es tiešām gribētu redzēt, kā tu izturētos un runātu, esot Dāvja situācijā. Viņš principā savu dzīvi šobrīd ir nolicis otrajā plānā drauga dēļ. Lielākais respekts pat to un atzīties, ka tas ir grūti, ir tikai normāli.
Sunlight @ 12.08.2024 13:16
Sunlight @ 12.08.2024 14:13Oi, oi, oi - pasaki vien kādu labāku par Dāvi un aiziet. Kur vispār savā komentārā es minu, ka Jānim šobrīd viss ir labi un fantastiski?
Jā, Jānim ir tāls un grūts atkopšanās ceļš. Tajā pat laikā esošais progress - varēt pārvietoties, runāt - jau ir super pēc tādas avārijas. Turu īkšķus un ticu, ka viņam izdosies.
Bet es tiešām gribētu redzēt - cik daudzas no komentētājām savu draudzeni (jā, draudzeni, ne ģimenes locekli) dotos uz slimnīcu mazgāt. Forumos komentārus jau drukāt ir viegli.
Vai ne... Slimi. Kaut vai aiz cieņas pret Jāņa ģimeni, kuri ir ticīgi cilvēki, varēja nekratīt savu dirsu.Zandinaja @ 12.08.2024 16:54bljaaaa viņš ieliek video, kur mazgā Jāni un stāv apenēs un krata savu lielo dirsu ? vnk whyyy ? Pats video bija par sevi sirsnīgs līdz pakaļas brīdim , nu fuj ?
es pirms tās video daļas biju ielikusi “like”, ieraugot kentauru kratoties, to izņēmu!Zandinaja @ 12.08.2024 16:54bljaaaa viņš ieliek video, kur mazgā Jāni un stāv apenēs un krata savu lielo dirsu ? vnk whyyy ? Pats video bija par sevi sirsnīgs līdz pakaļas brīdim , nu fuj ?