Knita @ 03.07.2024 22:13Te bija diskusija ko Amuna darīs ar ziedojumiem. Nu re - brauks piepildīt savu sapni.
Pat ja tā ir viņa nauda, kaut kas nav - tavs draugs ir ļoti smagā stāvoklī, caurām dienām raudi, prasi ziedojumus komunālajiem un tanī pat laikā no sevis nenoziedo izklaidi.
Sezam @ 04.07.2024 00:20Es tomēr ticu, ka Dāvis 90% ziedojumu noliek Janīnei. Nedomāju, ka tur ir ntie tūkstoši.
Esmu ļoooti ļoti priecīga par šodienas storiju, Jānis esot viņus atpazinis. Lai Dievs Dod, ka viss beidzas labi tomēr.
maijpukjiite @ 04.07.2024 21:46Skatos jaunākos Dāvja storijus un liekas tik jokaina viņa reakcija par Jāņa stāvokli, "viņš ir kā bērns". Halo, labrīt? Ko tu gaidīji? Ka cilvēks pēc tik smagas traumas, smadzeņu kontūzija, cilvēks ir bijis komā vismaz divas nedēļas, vai tu gaidīji, ka viņš, uzreiz nākot pie apziņas, būs skaidrā saprātā un tāds pats, kā agrāk? es saprotu, ka trauma ir šoks visiem, bet tomēr ir pagājušas jau trīs nedēļas.. pieaudzis cilvēks, bet mani brīžiem pārsteidz viņa naivums
es tieši tāpat reaģētu,jo tfu tfu realitātē nav bijis saskares,bet serialos un filmās atmošanās no komas ir parādīta tiešām iesapaidīgi.Mēs jau neesam ārsti,kas katru dienu ar komām saskarasThe Princess @ 04.07.2024 22:28
Bet nejau katru dienu sastopās ar tadiem cilvēku/draugu/pacientu, kas ir bijis komā! Viņam tā ir pirmā reize, redzēt draugu tādu. A ko tu domāji, tiesām, kas būs kā filmās - pamostās, runā, lec un dejo polku? Protams Dāvim tas ir šoks un PIRMO reizi vispār ieraugot tādu draugu. Kā tu reaģētu?
Kenty @ 04.07.2024 22:59es tieši tāpat reaģētu,jo tfu tfu realitātē nav bijis saskares,bet serialos un filmās atmošanās no komas ir parādīta tiešām iesapaidīgi.Mēs jau neesam ārsti,kas katru dienu ar komām saskaras
es vairāk runāju par to kontekstu, ka pirmajās dienās, vēl kad Jānis bija komā, Dāvis lika storijus no visādiem festivāliem, ķipa "gaidām tevi atpakaļ, lai ietu augustā uz summersound" utt un tagad viņam ir tāds šoks, ka pēc traumas vairs nav tāpat, kā agrāk. protams, es nekur neapstrīdu, ka tas ir milzīgs šoks un stress visiem tuviniekiem un mīļajiem, tostarp Dāvim, bet mani pārsteidz viņa nedaudz naivā eakcija, tas arī viss 😅The Princess @ 04.07.2024 22:28
Bet nejau katru dienu sastopās ar tadiem cilvēku/draugu/pacientu, kas ir bijis komā! Viņam tā ir pirmā reize, redzēt draugu tādu. A ko tu domāji, tiesām, kas būs kā filmās - pamostās, runā, lec un dejo polku? Protams Dāvim tas ir šoks un PIRMO reizi vispār ieraugot tādu draugu. Kā tu reaģētu?
maijpukjiite @ 04.07.2024 23:56es vairāk runāju par to kontekstu, ka pirmajās dienās, vēl kad Jānis bija komā, Dāvis lika storijus no visādiem festivāliem, ķipa "gaidām tevi atpakaļ, lai ietu augustā uz summersound" utt un tagad viņam ir tāds šoks, ka pēc traumas vairs nav tāpat, kā agrāk. protams, es nekur neapstrīdu, ka tas ir milzīgs šoks un stress visiem tuviniekiem un mīļajiem, tostarp Dāvim, bet mani pārsteidz viņa nedaudz naivā eakcija, tas arī viss ?
maijpukjiite @ 04.07.2024 23:56es vairāk runāju par to kontekstu, ka pirmajās dienās, vēl kad Jānis bija komā, Dāvis lika storijus no visādiem festivāliem, ķipa "gaidām tevi atpakaļ, lai ietu augustā uz summersound" utt un tagad viņam ir tāds šoks, ka pēc traumas vairs nav tāpat, kā agrāk. protams, es nekur neapstrīdu, ka tas ir milzīgs šoks un stress visiem tuviniekiem un mīļajiem, tostarp Dāvim, bet mani pārsteidz viņa nedaudz naivā eakcija, tas arī viss ?
Džinga @ 05.07.2024 01:35
Nevienā brīdī neteica, ka ir šokēts, vienkārši beidzot redz kā tas reāli ir
Palmumāja2 @ 05.07.2024 08:53
Viņam jau ārsti pirms tam teica, ka viņš vairs nekad nebūs tāds, kā iepriekš. Skaidrs, ka to ir grūti pieņemt, visu laiku domā, ai, gan jau ārsti kļūdās. Bet tik smaga galvas trauma nevar būt bez sekām. Visdrīzāk Jānis visu mūžu būs kopjams un aprūpējams.
nu pagaidi vēl! Agresīva reakcija pēc tādam traumām ir normāla-1.cipveks nesaprot,kas ir noticis,tad apjēdz uz isu brīdi,tad aizmirst un sākas atkal! Tāpēc,viņus uztur sazalotus,kamēr smadzenes atveseļojās un cilvēkam pāriet šī agresija! Agresija diemžēl var palikt pēc tādam traumām-viegli aizkaitināms,sist lietas dusmas utt! Pēc Dāvja teiktā-runat vins prata māk,tikai pagaidām skaņa nenāk vēl ara-visas rokas un kājas cik saprotu no Jana arī kustas! Protams kaut kādas sekas paliks,bet iespējams nebūs tik traki! Staigās un runas,tik paliks kādas uzvedības sekas,kuras iespējams ,tik notušētas ar zalem! Vēl jau tiešām ir pagājušās tikai 20 dienasPalmumāja2 @ 05.07.2024 08:53
Viņam jau ārsti pirms tam teica, ka viņš vairs nekad nebūs tāds, kā iepriekš. Skaidrs, ka to ir grūti pieņemt, visu laiku domā, ai, gan jau ārsti kļūdās. Bet tik smaga galvas trauma nevar būt bez sekām. Visdrīzāk Jānis visu mūžu būs kopjams un aprūpējams.
Džinga @ 05.07.2024 08:57
Jūties labāk zinot kāda tu gudra un loģiska?
Blablablabla @ 05.07.2024 09:07nu pagaidi vēl! Agresīva reakcija pēc tādam traumām ir normāla-1.cipveks nesaprot,kas ir noticis,tad apjēdz uz isu brīdi,tad aizmirst un sākas atkal! Tāpēc,viņus uztur sazalotus,kamēr smadzenes atveseļojās un cilvēkam pāriet šī agresija! Agresija diemžēl var palikt pēc tādam traumām-viegli aizkaitināms,sist lietas dusmas utt! Pēc Dāvja teiktā-runat vins prata māk,tikai pagaidām skaņa nenāk vēl ara-visas rokas un kājas cik saprotu no Jana arī kustas! Protams kaut kādas sekas paliks,bet iespējams nebūs tik traki! Staigās un runas,tik paliks kādas uzvedības sekas,kuras iespējams ,tik notušētas ar zalem! Vēl jau tiešām ir pagājušās tikai 20 dienas