Pāris postu zemāk ir arī mans posts par tīko notikušos šķiršanos, ar ko es nenormāli cīnos, vell šodien, tagad pat rakstot visas iekšas trīc un domas nepamet, bet ne par to stāsts.
Stāsts vairāk par to, ka mēs visi pieļaujam vienas un tās pašas kļūdas saistībā ar attiecībām un draugiem, man bija tieši tā pat, dzīvoju ar savu draudzeni un lēnām no draugiem atsvešinajos, negāju izmest kādu līkumu ar mašīnu, nedevos padzert kafiju vakaros ar čomiem pie staķika ka kādreiz un visas tās lietas. Protams attiecību laikā tas viss liekas pareizi, jo tava galvenā interese ir attīstīt sevi un otru pusīti, kā ģimeni. Tajā pašā laikā kamēr atsvešinajos no saviem draugiem, mana draudzene gāja vidusskola un savus bērnības draugus redzēja katru dienu, līdz ar to kontaktu nezaudēja ar viņiem. Pēc šķiršanās (Meitene nolēma beigt - 4 gadi kopdzīves) tagad viņai ir viss nepieciešamais atbalsts kamēr man nav nekā, viņa pavada forši laiku jau 3 dienas pēc šķiršanās, kamēr es īsti nezinu kur likties un arī nezinu kā lai atjauno draugus, taka ar šo jābūt ļoti uzmanīgiem. 😂
Jebkurā gadījumā ja kādam vajag ar kādu parunāt vai varbūt izteikt savu bēdu uz abām pusēm. Droši var ar mani arī sakontekteties.
Viss ticamāk dāmām šis neinteresēs, jo 23 gadus vecs puisis kurš tīko ir zaudējis savu mīlestību, nav īsti laikam īstā kompānija ar ko pavadīt laiku. 😂