viss skaidrs, bet kas tieši skaitās karjeriste? Ja dáma strādā labu ofisa darbu, vidējā menedžmentā, vai tā ir karjeriste? Vai dāma, kas ir manikìre ar savu saloniņu un strādā 40-50 stundas nedēļā skaitās karjeriste? Kur ir tā robeža?Jupiter @ 09.06.2024 20:52Vai visas sievietes, kuru prioritāte ir karjera, ir vienas? Nē
Vai visas sievietes, kas grib būt trad, ir laimīgās attiecībās? Nē
Vai visim cilvēkiem ir lemts vai ir izdevies satikt kādu, kam viņš/a ir perfekti piemērots? Arī nē.
Vai tas, ka citi ir vai nav attiecībās, ir mana darīšana? Nē.
Vai mani satrauc, ko par citu cilvēku būšanu vai nebūšanu attiecībās domā random foruma personas? Nē.
Nav te nekādas korelācijas. Ko Tu gribi uzzināt un kā šo infu izmantot? Vienīgais, ko es varu iedomāties noderīgu - ja esi atradusi savu sapņu vīrieti un viņam besī karjeristes - pārstāj būt karjeriste.
Mangosaldejums @ 09.06.2024 21:35viss skaidrs, bet kas tieši skaitās karjeriste? Ja dáma strādā labu ofisa darbu, vidējā menedžmentā, vai tā ir karjeriste? Vai dāma, kas ir manikìre ar savu saloniņu un strādā 40-50 stundas nedēļā skaitās karjeriste? Kur ir tā robeža?
es vēlos saprast. Kas, pēc citu domám, ir karjeriste un kāpēc. Jaunībā, strādājot apğērbu veikalā, kolēğe mani izsmejoši apsaukāja par karjeristi, jo vēlējos iet mācīties tālāk un labāku dzīvi. Tādam cilvēkam lūk, vienkārši vēlēties mazliet vairāk no dzīves, skaitās karjeriste.law7 @ 09.06.2024 21:42
Kāda tev nozīme, ko citi uzskata par karjeristēm?
Kur Tu šo infu izmantosi? Dzīvo savu dzīvi, kaut kādas kolēģes viedoklis Tev ir tik būtisks?Mangosaldejums @ 09.06.2024 21:45es vēlos saprast. Kas, pēc citu domám, ir karjeriste un kāpēc. Jaunībā, strādājot apğērbu veikalā, kolēğe mani izsmejoši apsaukāja par karjeristi, jo vēlējos iet mācīties tālāk un labāku dzīvi. Tādam cilvēkam lūk, vienkārši vēlēties mazliet vairāk no dzīves, skaitās karjeriste.
kāpēc te tiek iztirzāts kāpēc es gribu saprast? Dāmas var krustu šķērsu iztirzāt Didrihsones kājstarpi blakus diskusijá un neviens nejautā kāpēc. Kad kāds reāli grib saprast lietas, nez kāpēc jautājumi. Piedod ka pajautāju, ej aprunā Kivičus - tām diskusijām vērtīgāks pienesums!Jupiter @ 09.06.2024 21:49Kur Tu šo infu izmantosi? Dzīvo savu dzīvi, kaut kādas kolēģes viedoklis Tev ir tik būtisks?
Tāpēc, ka didra ir izvēlējusies būt sabiedrības uzmanības centrā un pelna ar to naudu - nav svarīgi pozītīvi vai negatīvi komentāri. Atsevišķu cilvēku finansiālie lēmumi NAV Tava darīšana un "karjeriste" nav likumā aprakstīts konkrēts ienākumu vai darba stundu daudzuma lielums - katrs cilvēks Tev sniegs citu atbildi. Tāpēc saprast - ko tieši Tu plāno ar šo infu iesākt, ir svarīgi. Ja 100 vīrieši viebsies par to, ka man darba ir par daudz - es atradīšu 101. kurš neviebsies - kas tur daudz ko diskutēt?Mangosaldejums @ 09.06.2024 21:54kāpēc te tiek iztirzāts kāpēc es gribu saprast? Dāmas var krustu šķērsu iztirzāt Didrihsones kājstarpi blakus diskusijá un neviens nejautā kāpēc. Kad kāds reāli grib saprast lietas, nez kāpēc jautājumi. Piedod ka pajautāju, ej aprunā Kivičus - tām diskusijām vērtīgāks pienesums!
Tāpēc te ir forums un cilvēki veido diskusijas lai diskutētu, saprastu kaut kādu tēmu labāk un dzirdētu citu viedokli. Šeit parasti negaida copy-paste konkrētu atbildi, bet jautá viedokļus - tāpēc tas ir forums. Redzu, ka te neinteresē diskutēt, bet kaut ko kašķēties. Ja negribi diskutët un dot padomu - kas, tavuprāt skaitās karjeriste, tas ir ok un tad neatbildi.Jupiter @ 09.06.2024 22:00Tāpēc, ka didra ir izvēlējusies būt sabiedrības uzmanības centrā un pelna ar to naudu - nav svarīgi pozītīvi vai negatīvi komentāri. Atsevišķu cilvēku finansiālie lēmumi NAV Tava darīšana un "karjeriste" nav likumā aprakstīts konkrēts ienākumu vai darba stundu daudzuma lielums - katrs cilvēks Tev sniegs citu atbildi. Tāpēc saprast - ko tieši Tu plāno ar šo infu iesākt, ir svarīgi. Ja 100 vīrieši viebsies par to, ka man darba ir par daudz - es atradīšu 101. kurš neviebsies - kas tur daudz ko diskutēt?
Karjeristei vienmēr darbs būs pirmajā vietā. Tas ir prioritātes jautājums. Kaut kāda kolēģe, kas kādam pārmet cenšanos uzlabot savu situāciju, ir vienkārši skaudīga kompleksaina tante.Mangosaldejums @ 09.06.2024 22:05Tāpēc te ir forums un cilvēki veido diskusijas lai diskutētu, saprastu kaut kādu tēmu labāk un dzirdētu citu viedokli. Šeit parasti negaida copy-paste konkrētu atbildi, bet jautá viedokļus - tāpēc tas ir forums. Redzu, ka te neinteresē diskutēt, bet kaut ko kašķēties. Ja negribi diskutët un dot padomu - kas, tavuprāt skaitās karjeriste, tas ir ok un tad neatbildi.
Mangosaldejums @ 09.06.2024 21:45es vēlos saprast. Kas, pēc citu domám, ir karjeriste un kāpēc. Jaunībā, strādājot apğērbu veikalā, kolēğe mani izsmejoši apsaukāja par karjeristi, jo vēlējos iet mācīties tālāk un labāku dzīvi. Tādam cilvēkam lūk, vienkārši vēlēties mazliet vairāk no dzīves, skaitās karjeriste.
ak dievs, devu vienu piemēru, tagad vēl par to izsmies. Riktīgi foršs kontingents šajā forumā nolasījies, nevis runā par lietu, bet galvenais, otram uzd*rst. Paldies par atbildi, kļūdījos, meklējot normālu diskusiju žurku midzenī.Diabolus @ 09.06.2024 22:19
Visus šos gadus turēji sāpi par to, un šodien beidzot sadūšojies izkratīt sirsniņu ?
Tu pati atbildēji uz savu jautājumu. Nav tādas definīcijas. Viena sevi uzskatīs par baigo karjeristi, ja vienu nedēļu pastrādās virsstundas. Otrai liksies pilnīgi pašsaprotami, ka dzīve ir darbs.
Mangosaldejums @ 09.06.2024 23:40ak dievs, devu vienu piemēru, tagad vēl par to izsmies. Riktīgi foršs kontingents šajā forumā nolasījies, nevis runā par lietu, bet galvenais, otram uzd*rst. Paldies par atbildi, kļūdījos, meklējot normālu diskusiju žurku midzenī.