Sveiki!
Beidzot saņēmos un izdomāju piereģistrēties te, lai iegūtu pāris vienkāršus ieteikumus no malas. Jā, sauciet mani par Dupzi vai jocīgās Joker bildes čali! 😀 Nosaukums ir prikolējoties, nav jāuztver tas nopietni. (esmu savā ziņā arī atvērts iepazīties, protams ja vien tas ir iespējams, cik zinu, tad šis ir laikam pa lielam sieviešu portāls, ka varbūt izdosies šeit ko nopietnu nejauši sastapt) Bet ne par to būs stāsts. Lieta tāda, ka esmu džeks, kurš pēdējā laikā cenšas kaut kā mazliet pilnveidot savu dzīvi, iziet dažreiz no komforta zonas, ķert dažādus mirkļus, atmiņas, piedzīvojumus un tā teikt dzīvot dzīvi uz pilnu klapi!
Kā jau virsraksts runā pats par sevi, tad vēlētos dzirdēt jūsu viedokļus, domas vai kaut kādus ieteikumus, ko lai jaunu (vai traku, interesantu) izmēģina savā dzīvē, lai tā nav tik vienmuļa? Tā sagadījies, ka pēdējos gadus cenšos rast vismaz 1-2 jaunas lietas katru gadu, kuras ieviešu vai izmēģinu savā dzīvē, lai to padarītu par krāšņāku piedzīvojumu. Tā teikt, dzīvojam taču vienu reizi! 🙈 Bija reiz plāns izlekt ar gumiju, bet pagaidām neesmu to izdarījis, jo gribētos ar kādu kopā to izmēģināt. Reiz biju aizdomājies pat, lai sev gūtu lielāku pārliecību pār savu ķermeni un nebūt tāds kautrīgs izmēģināt nūdistu pludmales apmeklējumu, kaut vai vienu reizi, bet beigās mazliet sabijos. Es nez, esmu te, lai uzklausītu jūsu idejas!
Esmu pa dzīvi ļoti vienkāršs džeks, bieži bijis noslēgts, dzīvojies savā pasaulē, varbūt tāpēc esmu bez attiecībām, bet ir vēlme sevi iemīlēt, ir vēlme mīlēt dzīvi, cilvēkus, krāt atmiņas, piedzīvojumus. Šobrīd pat nav īsti Līgo plānu, ka varbūt ir ieteikumi arī uz to, kur varētu aizbraukt? Kaut patīk būt pie dabas, teltīm, ka pat div - vientulība nebaida. 👍