Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jaunas lietas ko izmēģināt

 
Reitings 1
Reģ: 31.05.2024
Sveiki!
Beidzot saņēmos un izdomāju piereģistrēties te, lai iegūtu pāris vienkāršus ieteikumus no malas. Jā, sauciet mani par Dupzi vai jocīgās Joker bildes čali! 😀 Nosaukums ir prikolējoties, nav jāuztver tas nopietni. (esmu savā ziņā arī atvērts iepazīties, protams ja vien tas ir iespējams, cik zinu, tad šis ir laikam pa lielam sieviešu portāls, ka varbūt izdosies šeit ko nopietnu nejauši sastapt) Bet ne par to būs stāsts. Lieta tāda, ka esmu džeks, kurš pēdējā laikā cenšas kaut kā mazliet pilnveidot savu dzīvi, iziet dažreiz no komforta zonas, ķert dažādus mirkļus, atmiņas, piedzīvojumus un tā teikt dzīvot dzīvi uz pilnu klapi!
Kā jau virsraksts runā pats par sevi, tad vēlētos dzirdēt jūsu viedokļus, domas vai kaut kādus ieteikumus, ko lai jaunu (vai traku, interesantu) izmēģina savā dzīvē, lai tā nav tik vienmuļa? Tā sagadījies, ka pēdējos gadus cenšos rast vismaz 1-2 jaunas lietas katru gadu, kuras ieviešu vai izmēģinu savā dzīvē, lai to padarītu par krāšņāku piedzīvojumu. Tā teikt, dzīvojam taču vienu reizi! 🙈 Bija reiz plāns izlekt ar gumiju, bet pagaidām neesmu to izdarījis, jo gribētos ar kādu kopā to izmēģināt. Reiz biju aizdomājies pat, lai sev gūtu lielāku pārliecību pār savu ķermeni un nebūt tāds kautrīgs izmēģināt nūdistu pludmales apmeklējumu, kaut vai vienu reizi, bet beigās mazliet sabijos. Es nez, esmu te, lai uzklausītu jūsu idejas!
Esmu pa dzīvi ļoti vienkāršs džeks, bieži bijis noslēgts, dzīvojies savā pasaulē, varbūt tāpēc esmu bez attiecībām, bet ir vēlme sevi iemīlēt, ir vēlme mīlēt dzīvi, cilvēkus, krāt atmiņas, piedzīvojumus. Šobrīd pat nav īsti Līgo plānu, ka varbūt ir ieteikumi arī uz to, kur varētu aizbraukt? Kaut patīk būt pie dabas, teltīm, ka pat div - vientulība nebaida. 👍
31.05.2024 00:40 |
 
Reitings 1381
Reģ: 13.11.2023
Sākumā izdari, ko plānoji - izlec ar gumiju un uz nūdistu pludmali. Citādāk katrai lietai būs attaisnojumi. Lekšanai ar gumiju otru cilvēku nevajag un tur ir jautri arī vienam, vagoniņā raisās sarunas, instruktori forši. Ja negrib, var nerunāt un lekt. Nav jau ilgi tas viss. Nūdistos cilvēki sauļojas un peldas, cerams, netaisies uzmākties vai meklēt iepazīšanos - to meitenes tur negrib. Ja ej sauļoties, tad nav ko baidīties.
31.05.2024 11:41 |
 
10 gadi
Reitings 3543
Reģ: 13.03.2013
Lēkšans ar gumiju ir stipri pārvērtēta.😁 Dunno....es plānu nestādu, nav obligāti jādara kkas super ekstrēma, super ārpus komforta zonas, es dodu priekšrieoku random aktivitātēm, kkur ar velo izbraukt ar draugiem, piemēram, aizbraukt kaut uz Cēsim/Siguldu paņemt savu vai ričiku nomā un vnk uztaisīt vēlo dienu vai divas ar teltīm un pārbraucieniem. Tagad vasara silti, panēmt supus vai kajakus un pa Gauju. Dažāda veida sacensības, Strinu buki, orientēšanās sacesības, tas kinda krāj atmiņas, nevis aiziešana uz nūdistu pludmali🤷‍♀️, bet nu katram savs.
31.05.2024 13:22 |
 
Reitings 954
Reģ: 03.11.2023
Andie @ 31.05.2024 13:22
Lēkšans ar gumiju ir stipri pārvērtēta.? Dunno....es plānu nestādu, nav obligāti jādara kkas super ekstrēma, super ārpus komforta zonas, es dodu priekšrieoku random aktivitātēm, kkur ar velo izbraukt ar draugiem, piemēram, aizbraukt kaut uz Cēsim/Siguldu paņemt savu vai ričiku nomā un vnk uztaisīt vēlo dienu vai divas ar teltīm un pārbraucieniem. Tagad vasara silti, panēmt supus vai kajakus un pa Gauju. Dažāda veida sacensības, Strinu buki, orientēšanās sacesības, tas kinda krāj atmiņas, nevis aiziešana uz nūdistu pludmali?‍♀️, bet nu katram savs.

Man liekas te džekiņš vienkārši cer sameklēt kompāniju ar ko divatā iet uz nūdistiem :D
31.05.2024 14:38 |
 
Reitings 59
Reģ: 12.10.2023
Cik tu taisisi tos jaunos profilus šeit. Ja pareizi atceros tu jau šeit sen meklē iespēju iepazīties. Iepriekš tev bija fonā suņa taksiša bilde un tad tu taisīji tēmas par spermas donoru. Iepriekš tu arī prasiji kur braukt svinet Jāņus un ligo. Vecīt beidz te sevi apkaunot.😂
31.05.2024 14:56 |
 
Reitings 59
Reģ: 12.10.2023
Beidzot saņēmos un izdomāju piereģistrēties te, lai iegūtu pāris vienkāršus ieteikumus no malas

Nu ja kā tad, protams, beidzot saņemies un uzcepi kārtējo jauno svaigo profilu 😂😂😂 tev vecīt šeit jau ir kādi 4-5 dažādi profili. Tāpēc beidz te melot un stāstīt pasaciņas ka beidzot saņemies piereģistrēties. Pašam smiekli tev nenāk rakstot šitas muļķības. Tevi tiešām nevar uztvert nopietni
31.05.2024 15:16 |
 
Reitings 59
Reģ: 12.10.2023
nikneims - spermas donors 30 gados
31.05.2024 15:39 |
 
Reitings 2191
Reģ: 22.02.2023
Mūsu nevainīgais puiks ir atpakaļ.
Kāpēc tādas asociācijas, ka nūdistu pludmale ir kaut kas baigi traks? Tur nav labais tonis izaicinoši izrādīties vai blenzt uz citiem, ja Tev tāds iespaids. Parasti cilvēki izklāj sedziņu un sauļojas tieši tāpat kā nenūdistu pludmalēs.
Joprojām esi bez draudzenes? Tad es Tev ieteiktu citu izaicinošu pasākumu, apmeklēt terapiju un tikt galā ar saviem putniem.
31.05.2024 17:05 |
 
Reitings 59
Reģ: 12.10.2023
Kā atmaskoja ka tas r nikneims tā uzreiz kļūda profils dzēsts. Nu varam gaidīt nākamo pusizcepto profilu, čalim palika kauns. .. 😂😃 Šeit jauni cilvēki nerādās tikai vecie tarakāni ar jauniem profiliem.
31.05.2024 18:54 |
 
Reitings 757
Reģ: 13.12.2023
LuckyStrike @ 31.05.2024 17:05
Mūsu nevainīgais puiks ir atpakaļ.
Kāpēc tādas asociācijas, ka nūdistu pludmale ir kaut kas baigi traks? Tur nav labais tonis izaicinoši izrādīties vai blenzt uz citiem, ja Tev tāds iespaids. Parasti cilvēki izklāj sedziņu un sauļojas tieši tāpat kā nenūdistu pludmalēs.
Joprojām esi bez draudzenes? Tad es Tev ieteiktu citu izaicinošu pasākumu, apmeklēt terapiju un tikt galā ar saviem putniem.

Ja man ir izvēle, es eju uz nūdistu pludmani, viennozīmīgi. Bet tam nav nekāda sakara ar kkādu ķermeņa iemīlēšanu vai lūrēšanu, vienkārši šausmīgi grūti pēc peldes sēdēt slapjā peldkostīmā, kad zini, ka varētu būt savādāk 😂
31.05.2024 20:45 |
 
Reitings 109
Reģ: 07.03.2024
Oij oij oij 😮
"ko lai jaunu (vai traku, interesantu) izmēģina savā dzīvē, lai tā nav tik vienmuļa? "
Nu tad... tā teikt!-lai TEV tiek! 😬
Stāsts iz dzīves:
reiz pēc ilgāka laika satiku vienu družku. Prasu, kā tad nu iet? Ij neprasi, bēdīgi šī atvelk. Kas tad nu? Nekad neesot ticējusi, ka reiz teikšot - KĀ es gribu dzīvot rutīnā! Pēdējos 3 mēnešus ik pārdienas notiekot trakas lietas - te bērnam apendicīts, te otram bērnam kāja lauzta, te suns saindējies, te aizbraucot uz Maldīvām visu ģimeni apzog, te iesper zibens šķūnī, te vīratēvs sviestā saiet...utt.
Zin kā, vienmulība mēdz būt arī drošība 🙃 Apdomā vēlreiz, ko vēlies!
31.05.2024 22:28 |
 
10 gadi
Reitings 74
Reģ: 23.03.2012
Hm, gribi ko jaunu, traku un interesantu?
- sāc katru dienu nodarboties ar kalistēniku
- izveido savu uzņēmumu
- apmeklē publiskās runas kursus
- sāc darboties kā brīvprātīgais kādā labdarības projektā
- izveido youtube kanālu un sāc regulāri dokumentēt sociāli nozīmīgus notikumus
- paņem no bibliotēkas piecus klasiskus romānus un izlasi mēneša laikā
- sāc konstruēt robotus
- uzzini viena random uz ielas sastapta cilvēka dzīvesstāstu vismaz reizi nedēļā
- iemācies izjusti dejot salsu
- iegādājies pēc pasūtījuma šūtu uzvalku
- piezvani pieciem sen nesastaptiem cilvēkiem un uzaicini uz tikšanos
- izveido crowd funding akciju, lai palīdzētu kādam cilvēkam sasniegt savu sapni
- sāc nodarboties ar stand up
- uzraksti sirsnīgu un atklātu vēstuli savam bērnības Es
- palīdzi kādam jaunietim - bārenim adaptēties sabiedrībā
- piesakies zemessardzē
Izdari vismaz dažas lietas no šī saraksta, un garantēju, ka vienmuļības Tavā dzīvē nebūs 😁
01.06.2024 07:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits