Tā vai tad drīkst? Nu kuro reizi jau saku, ipatno pilna pasaule .Tagad jābūt fb slēgtajam kontam un bez privātās foto !Pilgrim @ 21.05.2024 23:46Tagad Salcèvica jau salikusi random sieviesu kontus, kuras neko sliktu nesaka
Insta ? Indra Salceviča.Kenty @ 22.05.2024 00:44Kā viņu atrast?
Man viņa nerādās 🤷♀️tikai kautkads fan profils ar 4 postiemLikums1 @ 22.05.2024 00:47Insta ? Indra Salceviča.
Labi ka man fb NOSLĒPTS draugu saraksts no svešām acīm. To es ar tagad konstatēju. Tāpat ka info kur macijos kur strādāju ?
Ja no šī punkta skatās ,tad te divas tēmas butu jaklape vispār .TimeToDream @ 22.05.2024 01:39Īstenībā jau sen par šo jomu vajadzēja aizdomāties. Nav runa tikai par Salceviču, bet par Latvijas sociālajiem tīkliem kopumā. Arī šeit, forumā, būtu daudz darāmā, ja ķertos klāt visam, kas šeit notiek. Ir par traku tā ķengāt cilvēkus un izlikt savu žulti tajās slavenajās diskusijās. Nemaz nerunāju par FB un citiem sociālajiem tīkliem, kur cilvēki izgāž negatīvismu, kur vien var, it īpaši, ja runa ir par homoseksuāļiem, politiku, ārvalstīm. Kauns par tiem cilvēkiem, kur gļēvi bēg no atbildības un noliedz to, ka ir rakstījuši naidīgus komentārus sociālajos tīklos, kaut arī skaidri redzams, ka tie ir viņi. Ak, šie interneta varoņi, kuri baidās to visu pateikt acīs.
TimeToDream @ 22.05.2024 01:39Īstenībā jau sen par šo jomu vajadzēja aizdomāties. Nav runa tikai par Salceviču, bet par Latvijas sociālajiem tīkliem kopumā. Arī šeit, forumā, būtu daudz darāmā, ja ķertos klāt visam, kas šeit notiek. Ir par traku tā ķengāt cilvēkus un izlikt savu žulti tajās slavenajās diskusijās. Nemaz nerunāju par FB un citiem sociālajiem tīkliem, kur cilvēki izgāž negatīvismu, kur vien var, it īpaši, ja runa ir par homoseksuāļiem, politiku, ārvalstīm. Kauns par tiem cilvēkiem, kur gļēvi bēg no atbildības un noliedz to, ka ir rakstījuši naidīgus komentārus sociālajos tīklos, kaut arī skaidri redzams, ka tie ir viņi. Ak, šie interneta varoņi, kuri baidās to visu pateikt acīs.
piekritu.lidzigi domājamchihiro @ 22.05.2024 07:16Raidījumu neredzēju.
Es šeit vai publiski nerakstu to, par ko man būtu kauns.
Kopumā piekrītu, komentāros gan sociālajos tīklos, gan šeit ir daudz komentāru, kas pārkāpj robežas, bet ir izņēmumi - cilvēki. pret kuriem vērsti sliktie komentāri ir pelnījuši būt, plašāk manu viedokli var lasīt Ietekmeļu diskusijā.
Reizēm jau liekas, cik gribu būt toleranta, bet tad paskatos uz Lienes un Andra Kiviču mobingu pret Madaru, uz Agritas suņa sāgu vai uz tām politiskākām tēmām, kuras man šķiet ļoti svarīgas, un saprotu - nē, manai iecietībai ir robežas.
Klaviere @ 22.05.2024 08:38Lai izteiktu savu viedokli, nē, man nav katram pretīmnācēijam jārāda pasi ne uz ielas, ne internetā - tā ir vārda brīvība, pareizi Judins saka. Un ir daudz komentāri, kas, jā, ir negatīvi, bet izsaka viedokli, kā jau te pieminēja, par Kivičiem vai Agritas suni vai to, ka Vucēns aicina neslēgt durvis ciet. Bet tie, kas ir "stulba mauka" stilā, tur ir komentētāju mentālās problēmas un vai tad to nevar izķert dažādi saturu moderējošie boti? Tam nav nekāda sakara ar viedokļu paušanu.
Bet divkosīgai Indrai patīk uzmanība, tagad var dabūt to papilnam.
mokabezpiena @ 22.05.2024 09:29Vēl man šķiet smieklīgi. Kad Gobzems mēnešu garumā publiski pārpublicē visādas baumas un puspatiesības par Latvijas sabiedrības ziedu - visiem vienalga. Kad kaut kāds Konstantīns no Zilupes (a.k.a parastais FB lietotājs) iekomentē “m**ka!” - bliežam tiesvedību iekšā! ?
chihiro @ 22.05.2024 10:02
Par "stulbo mauku" - es zinu, ka ir cilvēki, kas ne internetā, ne dzīvajā nelamājas vispār, bet es laikam neesmu tik inteliģenta un mēdzu lamāties, un domāju, ka šādi vārdi ir vietā noteiktās situācijās.
Bet atkal - kas man liekas situācija, kur nolamāties var, citam tā nešķiet un otrādi - arī es aizstāvu dažas personas no citu apvainojošiem vārdiem. Viss ļoti subjektīvs.
Protams, vislabāk būtu mazāk komentēt par citiem cilvēkiem.