kas ir kašers? tv šovu narcisistiska atrauga, kas kopē visus un visur un ir fake af, nu tāds arī tērps, diemžel, Dona lieliskajai balsij tas nekādi nav kompliments un izskatās infantili, viņš lāga nevar pakustēties, kas ir svarīgi īpaši šādā konkursā, ja viņš netiks finālā, tur jāizvērtē tērpa komforts, jo izsaktās,ka džeks nevar atvērt ne diafragmu, ne pakustēt. Dons ir profesionālis, par kašeru - nu tur ļoti tālu par izpratni par dziedāšnas vajadzībām, kustībām, stressa līmeni, svīšanu un diafragmu. narciss ,kas bojā profesionāļu karjerasMinelūše @ 09.05.2024 20:28Jāsaka gan, ka Dona Eirovīzijas tērps man gan nepatīk. Priekš kam tie plastmasas muskuļi bija vajadzīgi? Kašers galīgi nolohojās. Tad jau labāk būtu vienkārši smuks krekls, nevis kā bruņurupucis nindzja.
protams, bet kas tas par Spānijas karaoki pēc tam, jāsaprot kāda līmeņa dziedātaji tur vispār iet... tas tāds tāds somu spa vīkenda pasākums , ne mūzikas šovs ( and i want my tax back 4 this shit) , greeviņš kā vienmēr - LV sūdīgākais dj lv ar lielāko muti ar suudīgāko humoru un muzikas gaumi, hate me now, prozīt, les miserables.bet Dons bija un ir malacis un uzksatu, ka viņa uzvara vai nē ir vainojama tā sūda bruņuveste, kas ir vissūdgākais mūziķa tērps, jo nav ievērota pamatpasība - dziedātajs nejūtas brīvi ķermenī.huitzitzilin @ 09.05.2024 22:57Donam arī asariņas acīs bija :D Man ļoti patikaaa, ceru uz kādu patīkamu brīnumu šogad :D
blondi69 @ 09.05.2024 23:02protams, bet kas tas par Spānijas karaoki pēc tam, jāsaprot kāda līmeņa dziedātaji tur vispār iet... tas tāds tāds somu spa vīkenda pasākums , ne mūzikas šovs ( and i want my tax back 4 this shit) , greeviņš kā vienmēr - LV sūdīgākais dj lv ar lielāko muti ar suudīgāko humoru un muzikas gaumi, hate me now, prozīt, les miserables.
CallMeAnnika @ 09.05.2024 16:37Ko tad, tavuprāt, vajadzēja sūtīt? Man no 1.pusfināla patika tikai 2 dziesmas, pārējās ir m*sli, bet tomēr cilvēkiem patīk un viņi balso.
Tāpat ar Donu - tev nepatīk, bet iespējams citiem patīk. Un tas, ka tev nepatīk, viņam pie vienas vietas, jo tāpat tava balss ir 0.
Ceru, ka Latvija iekļūs finālā.
ze šit is geting fearlesly realhuitzitzilin @ 09.05.2024 23:06
tas bija kašmars un tie dejotāji..
oponēšu, gan LT, EE, NO, NE , IS uc dzied savās valodās, gaumes atšķirās. bet cieņa pret SAVU UNIKĀLO valodu ir super. Mums vēl līdz šim, ja nemaldos ,neviens nav uzdrīkstējies. Patīk Dona vokāls, bet , vēljorojām izklausās Hello... Holande kā vienmēr ar super humora izjūtu- danke vell -super!sinddyy @ 09.05.2024 23:16Igaunijai šogad pilnīga herna. :D
blondi69 @ 09.05.2024 23:31oponēšu, gan LT, EE, NO, NE , IS uc dzied savās valodās, gaumes atšķirās. bet cieņa pret SAVU UNIKĀLO valodu ir super. Mums vēl līdz šim, ja nemaldos ,neviens nav uzdrīkstējies. Patīk Dona vokāls, bet , vēljorojām izklausās Hello... Holande kā vienmēr ar super humora izjūtu- danke vell -super!
novērotāja @ 09.05.2024 23:07Tā kaķu dziesma bija maksimāli stulba, bet tas piedziedājums joprojām ir iesprūdis galvā, kas liek domāt, ka varbūt pat būtu aizgājusi. ? Bet protams, ka Dons ir labāka izvēle.
nu tur ļoti izjūtama viņu apslēptā daba, ja nav ceļots pa Igauniju ārpus Tallinas Taru uttl - nenojaust viņu mentalitāliti: un tā ir jaudīga un stipra :) Mūsu vājas punkts ir kašera vēlēšanās būt šajā geju saietā un talantīgais Dons šajā gadījumā ir viņa vajadzību upurischihiro @ 09.05.2024 23:46
Man Igaunija nepatika, ne dziesma, ne priekšnesums, bet piekrītu par to, ka forši, kad dzied savā valodā. Latvija no Baltijas valstīm vienīgā nedziedāja.
Man no tāda viedokļa patika arī Norvēģija un Armēnija - tautiskais klāt.
blondi69 @ 10.05.2024 00:07nu tur ļoti izjūtama viņu apslēptā daba, ja nav ceļots pa Igauniju ārpus Tallinas Taru uttl - nenojaust viņu mentalitāliti: un tā ir jaudīga un stipra :) Mūsu vājas punkts ir kašera vēlēšanās būt šajā geju saietā un talantīgais Dons šajā gadījumā ir viņa vajadzību upuris