jo viņu te jau pirms konkursa visi nodirsa. Dons zaudēs ,pat varu saderēt.chihiro @ 08.05.2024 13:52Samanta bija totāla izgāšanās, no pēdējiem gadiem trakāku grūti iedomāties. Man, piemēram, besī Citi zēni, bet Eirovīzijā viņi startēja labāk kā Samanta. Un tā viņas iedomība pēc atbraukšanas, ka nevis - jā, ok, jums taisnība, zaudēju, bija slikti, nekas, turpināšu darboties, bet - jūs nesapratāt, ārzemēs mani lielīja, latviešiem viss slikti..
Likums1 @ 08.05.2024 13:54jo viņu te jau pirms konkursa visi nodirsa. Dons zaudēs ,pat varu saderēt.
hanney @ 08.05.2024 14:43Pilnīgi vienalga, vai Dons tiks vai netiks tālāk. Man viņš tāpat patīk, un kauns par viņa pārstāvniecību nav. Es jau sen esmu to Eirovīzijas kompleksu atmetusi nost, ka, ja netiek, tad vaina ir mūsos ? skaidrs ir viens, ka mērķauditorija konkursam ir nu jau LGBT, un labas vietas dabū regulāri tie, kam ir šis kaut kā iepīts iekšā. Ja būtu aizsūtīta tā kaķu dziesma ar dejojošo kaķu transvestītu, 10000% tiktu finālā, bet, vai to vajag, arī nezinu.
Un, ja salīdzina Samantu un Donu - LV tirgū Dons, taisot koncertu, var piepildīt stadionu, Samanta diezvai. Viņa nav slikta, bet viņas dziedājums nav, manuprāt, ausij patīkams, vairāk par 1 dziesmu vismaz es īsti negribētu klausīties.
Es laikam esmu viena no dīvainīšiem kam patika ĪrijaDžinga @ 08.05.2024 17:01Man palika bail no Īrijas :D Un dziesma vispār kkāds savārstījums.
Lietuva bija forša un džinsa džeki ar pliko dibenu
Likums1 @ 08.05.2024 14:17Vienu es nesaprotu,kāpēc vienmēr mes tur sūtam gaudu gabalus ?
Likums1 @ 08.05.2024 13:41Samanta pagājušo gadu vispār bija viena ,neviena īpaša atbalsta . Tieši otrādāk, izsmēja un lamāja. Dons tāpat kā Samanta ir no šova .
Nevajag aizmirst Dons daudzus gadus UK dzīvoja .
https://lv.wikipedia.org/wiki/Dons muzikālā banka 2014 gadā un tad tik 24
Samanta darbojas no 2010 gada. Tātad 14 gadus. Pie tam ir jaunākā par Donu !
hanney @ 08.05.2024 14:43Pilnīgi vienalga, vai Dons tiks vai netiks tālāk. Man viņš tāpat patīk, un kauns par viņa pārstāvniecību nav. Es jau sen esmu to Eirovīzijas kompleksu atmetusi nost, ka, ja netiek, tad vaina ir mūsos ? skaidrs ir viens, ka mērķauditorija konkursam ir nu jau LGBT, un labas vietas dabū regulāri tie, kam ir šis kaut kā iepīts iekšā. Ja būtu aizsūtīta tā kaķu dziesma ar dejojošo kaķu transvestītu, 10000% tiktu finālā, bet, vai to vajag, arī nezinu.
Un, ja salīdzina Samantu un Donu - LV tirgū Dons, taisot koncertu, var piepildīt stadionu, Samanta diezvai. Viņa nav slikta, bet viņas dziedājums nav, manuprāt, ausij patīkams, vairāk par 1 dziesmu vismaz es īsti negribētu klausīties.
chihiro @ 08.05.2024 19:00
Protams, katram var būt savs viedoklis, bet nesaprotu, kāds sakars nosaukt skaistu sievieti (Katrīnu Gupalo) par transvestītu?
Viņas mūzika ir tā, ko ikdienā klausos, bet es pat ne par to, kāda bija vai nebija dziesma. Man nav skaidrs, kāds sakars viņai ar transvestītiem.
hanney @ 08.05.2024 19:17
Nu ne jau viņa, viņa pati smuka, bet viņai piedejoja transiņš. :)