Pilnīgi manas domas .Mashka Kakashka @ 08.05.2024 09:52Neskatījos. Dons netiks tālāk.
Lietuvai jāuzvar .Lipīga ,feina dziesma . Starp visiem gaudu gabaliem .Kaitina ka iepin politiku ,Ukraina citādāk netiktu tālāk . Otro vietu dotu IgaunijaiTheBlonde @ 08.05.2024 10:052.pusfināls būs daudz spēcīgāks - ar Šveici un Nīderlandi priekšgalā. Nav Donam šogad reāli tikt diemžēl. Bet protams, jātur īkšķi gan par Latviju, gan Igauniju. Un prieks, par Lietuvu - viņi ir atkoduši kā tikt finālā!
Es neskatos ,taču dziesmas visas sen noklausījos . Visiem tāda iespēja bija !!chihiro @ 08.05.2024 10:13Mīļie cilvēki, ja jūs neskataties, jums nav obligāti šeit jānāk par to paziņot. Jautājums diskusijas sākumā, vai skatītājaties bija kā iesākums sarunai par dziesmām, kuras patika, kuras nē, nevis aptauja "jā/nē".
Un, ja jūs neplānojat skatīties arī 2.pusfinālu, kur būs Dons, jums arī nevar izveidoties viedoklis, vai Dons tiks vai nē, jo jūs nezināsiet viņa konkurentus.
TheBlonde @ 08.05.2024 10:052.pusfināls būs daudz spēcīgāks - ar Šveici un Nīderlandi priekšgalā. Nav Donam šogad reāli tikt diemžēl. Bet protams, jātur īkšķi gan par Latviju, gan Igauniju. Un prieks, par Lietuvu - viņi ir atkoduši kā tikt finālā!
Likums1 @ 08.05.2024 10:14Lietuvai jāuzvar .Lipīga ,feina dziesma . Starp visiem gaudu gabaliem .Kaitina ka iepin politiku ,Ukraina citādāk netiktu tālāk . Otro vietu dotu Igaunijai
Likums1 @ 08.05.2024 10:15Es neskatos ,taču dziesmas visas sen noklausījos . Visiem tāda iespēja bija !!
Cerēšu, ka tu joko.Likums1 @ 08.05.2024 12:58Man nepatīk ka Donu visur reklamē,liela. Pirmo gadu tāda trakā ažiotāža .Samantu vispār neradīja gandrīz , nereklamēja ,tikai aprunāja visi . Diezgan sāpīgi Samantai varētu būt šogad šo cirku redzot .