Laikam gan, esmu par to domājusi. Gribētos laikam arī pārtraukt komunikāciju un tikšanos tādu, jo saprotu, ka tā izskatās pēc laika nosišanas ar mani, nevis draudzības.MR @ 27.04.2024 23:28Viss vienkārši, tu viņām esi vajadzīga, lai tā teikt nosistu laiku, bet ja runa ir par ko nopietnāku, kā piemēram, pasākumu, viņas neuzskata, ka tur tu viņām esi vajadzīga. Skaidrāks par skaidru, ka izmanto tevi. Atceries, labāk būt vienai, nekā būt šādā kompānijā
vienreiz sarunas laikā viena izspļāva frāzi ka -“Tev jau ir X cilvēks”, ar ko bija domāts mans dzīvesbiedrs. Viņam pašām neviena vīrieša nav un nevienai nesanāk nekādas attiecības ar kādu. Parasti nekad neesmu teikusi, ka neiešu tur un tur, jo esmu ar savu draugu, izņemot reizes, kad esam izbraukuši vai tiešām ir kas ieplānots, varbūt kādas pāris reizes esmu tikai atteikusi, plānu dēļmangos @ 27.04.2024 23:42Es tā arī atklāti uzjautātu, kāpēc neuzaicina. Kādā tikšanās reizē un tad arī uzreiz redzēsi reakciju un ko atbild..Pēc nekadām jaukajām draudzenēm gan neizklausās.
tur tā lieta, ka es nekad nezinu,kas tiek plānots. Ir bijušas vairākas reizes, kad notiek lielāks pasākums un prasu no sadaļas- davaj iesim tur un tur, uz ko man ir atbildēts, ka -“ nu mēs jau ar x un y meiteni esam sarunājušas” lai gan tās meitenes ir tās pašas, ar kurām satiekamies uz kafiju😂 līdz ar to man liekas ļoti stulbi, ja man tagad jāuzprasās vai varu iet arī, jo pati piedāvāju bet tur jau viss sarunāts.joselyn @ 28.04.2024 02:29Tu pati gribi iet uz tiem pasākumiem? Tad tā arī pasaki. Ja tad neaicinās, tad varētu būt problēma.
Jo nu es arī agrāk, kad biju viena, draudzenes, kas bija attiecībās vienā brīdī uz random pasākumiem neaicināju- vienmēr atteica, jo citi plåni, čalis nevar nākt utt.
Un tagad, kad esmu otrā pusē- liti labi to saprotu, un ja gribu kur iet, rakstu un prasu.
SarmaD @ 28.04.2024 07:40Nav gadijumā tā, ka tu velc līdzi savu draugu visur, tapēc vairs neaicina?
Amelija12 @ 28.04.2024 11:05Nevienu reizi neesmu pa gadiem stiepusi līdzi savu draugu vai prasījusi, lai viņš arī piedalītos kādos pasākumos.
Un tieši otrādi- parasti man gribas kaut kur iet, kaut ko darīt, dejot, paņemt pa kokčikam, nezinu pat kur tā vaina. Ja jau būtu tas kàdu apvainojis, tad preškam aizcinàt uz kafijošanām un man stāstīt kā gājis
Annucis @ 28.04.2024 23:50Pārtrauc kontaktu un paskaties kas notiks. Tā vienreiz izdarīju ar vienu ‘draudzeni’ un opā- vēl joprojām nerunājam.
Neizklausās nopietni no viņu puses. Varbūt viņas tevi uztver tikai par paziņu, nevis draudzeni, tāpēc arī neaicina.
Iesaku netērēt savu laiku.