Labvakar dāmas! Gribētos dzirdēt viedokli no malas. Lieta tāda, ka man ir “draudzenes” ar kurām ik pa laikam satiekos, bet ar vienu vēl kopā strādāju. Lieta tāda, ka meitenes bieži norunā doties uz dažādiem pasākumiem kopā, bet man nekad nepiedāvā. Nesen piemēram, visas sarunāja doties uz pasākumu x, es par to neko nezināju, beigās, kad satikāmies, tad teica man, ka ies uz to pasākumu visas kopā, un rādīja ko vilks, stāstija cik maksā biļetes, kāds plāns pēc pasākuma utt. Mani nekad neaicina. Domāju, varbūt man pašai jāprasa, bet nu realitātē tā došanās uz kādiem pasākumiem X notiek man nezinot, un tad pēkšņi hops- mēs iesim tur un tur, darīsim to un to. Jūtos mazliet saskumusi un arī tāda kā izmantota, jo ar mani satiekas tad, kad nav ko darīt, tīri padzert kafiju un vienkārši parunāt:( Noskatos uz savām “draudzenēm” kuras kopā svin dzimšanas dienas, satiekas uz pasākumiem, kopā izklaidējas, bet teiksim ir sajūta, ka mani vienkārši izgriež no kopējā bariņa, pēc tam kāda piedāvā satikties uz kafiju, un nenormāli stāsta kā viņām tajā pasākumā labi gājis, cik jautri bijis, ko vilkušas , ko ēdušas utt.
Es mazliet tādu lietu nesaprotu. Kad satiekamies tīri uz kafiju, tad kopā smejamies, ir kopīgas intereses, sakrīt it kā skatījums uz dzīvi, bet līdz ko kāds pasākums, tad viss, manis it kā nav.