minkalinka @ 02.05.2024 14:42Es biju ļoti pārsteigta,ka uzvarēja Līva Un Mārtiņš. Fināla epizodē,ka tik kaut ko negatīvu par citiem pateikt..
es arī šokā!!! Viņa nav pati kaut ko tagad attaisnojusies savos sociālajos tīklos?minkalinka @ 02.05.2024 14:42Es biju ļoti pārsteigta,ka uzvarēja Līva Un Mārtiņš. Fināla epizodē,ka tik kaut ko negatīvu par citiem pateikt..
pilnībā piekrītu! Un tas,ka neviens ar viņiem nečupojas,tikai vienu reizi tikušies - arī daudz ko pasaka! Cik redzu Katrīnas pāris visu laiku tiekas ar citiem dalībniekiem. Rīko visādus inčīgus pasākumus savā starpā. Braukā viens pie otra un katrs sagaida ar pusdienām. Njaaa, skumīgi,ka materiālo vērtību sasniegšana ļauj uzvarēt attiecību šovā. Bēdīgi.chihiro @ 02.05.2024 14:47
Jā! Viņi bija visnepatīkamākais pāris no finālistiem. Viņu attiecības ir viņu problēma (ka tur izskatās kā totalitārais režīms - Līva un viņas mamma kā vadoņi un tad Mārtiņš, kuram vajag atļauju, lai nopirktu mašīnu, par kura vecākiem var teikt sliktu utt.utt., bet viss ok, jo Mārtiņš izskatās, ka gūst no tāda totalitārisma baudu), bet ļoti nepatika, kā viņi izteicās par pārējiem finālistiem. Tāpat kā izvirzīt mantiski nopērkamus mērķus, protams, ir daudz vienkāršāk nekā cīnīties ar alkohola atkarību. Filmēt katru kopā pavadīto dienu un nobalsot par sevi - nu tas ir pilnīgs vāks. Man pēc tās nobalsošanas likās, ka viņus jādiskvalificē, jo tur jau nebija runa, ka viņiem šķita, ka pārējie finālisti balsos viens par otru, bet viņi TIEŠĀM domā, ka ir vislabākie un pārējie ir zemāki.
forumalietotaja @ 02.05.2024 15:19es arī šokā!!! Viņa nav pati kaut ko tagad attaisnojusies savos sociālajos tīklos?
minkalinka @ 02.05.2024 15:24pilnībā piekrītu! Un tas,ka neviens ar viņiem nečupojas,tikai vienu reizi tikušies - arī daudz ko pasaka! Cik redzu Katrīnas pāris visu laiku tiekas ar citiem dalībniekiem. Rīko visādus inčīgus pasākumus savā starpā. Braukā viens pie otra un katrs sagaida ar pusdienām. Njaaa, skumīgi,ka materiālo vērtību sasniegšana ļauj uzvarēt attiecību šovā. Bēdīgi.