Realitātes šovs ''Amors''

Reitings 95
Reģ: 04.04.2024
Čau dūdas! Gribēju dzirdēt jūsu viedokli par jauno Go3 šovu! Kā jums dalībnieki, kā notikuma gaita un ko domājat par pašu šovu kopumā?
Man no sākuma bija riktīgs prieks, ka kaut kas jauns, esmu baigā realitātes šovu cienītāja 😁
Šodien noskatījos jaunāko sēriju (4.sērija) pilnīgi domas par visu mainījās.
Sākumā man favorīte bija Madlēna un Liene, un no džekiem Kristaps, un Juris.
Džeki laikam tagad man jau visi patīk, bet nu par Madlēnu man gan domas mainījās, tik dramatiska meitene 😬 un pati nezin ko grib.. Liene man tieši patīk, jo viņa zin ko grib un kā grib, bet mazā galīgi dramatiska, man pat šķiet viņai varbūt stress no tā šova vai kaut kas tāds.. Ko jūs dāmas sakat? ☺
04.04.2024 19:08 |

Reitings 963
Reģ: 31.01.2024
Nesaprotu, kāpēc neliek šovā jaunas personības vai vismaz dažas jaunas un dažas slavenākās, nevis visas jau zināmas. Sanāk no viena šova otrā.
Tāpat SBF Liene jau ar Juri kopā, tik mazliet brīnos, ka Juris izvēlējies viņu, jo likās tas vīrietis tāds inteliģentāks, nevis grib tādu sievieti, kurai sx galvenais un pārspīlēta ar savu izskatu.
16.04.2024 18:07 |

Reitings 95
Kapēc abas jaunās meitenes ir tik ''cringe'' 😵😬? Viena super garlaicīga ar 14 gadnieces IQ un otra garlaicīga un galīgi nekāda.. Elektriķis normāli pašāva vaļā 😁 vismaz kaut kāds šovs un intriga, bet nu zābaks, kas zābaks. Madlēna pilnīga lāpsta 😁 tak skaidrs, ka Mārtiņam DJ viņa neinteresē, to var redzēt, ja čalim jāskrien pakaļ tad diez vai vajadzētu ar viņu mīlēties, bet labi viņi laikam norm kondiškā bija.. Tur kur bija jābučojas viņš viņu pat bučot negribēja 😖
25.04.2024 03:11 |

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Esmu nedaudz pārsteigta, ka Juris Lienei čakarēja prātu. Ja neredzētu šobrīd Lienes ikdienu, diezvai domātu, ka paliks kopā pēc šova.
Agri no rīta noskatījos, tagad atkal nedēļu jāgaida😅
25.04.2024 10:05 |

Reitings 95
Limonāde @ 25.04.2024 10:05
Esmu nedaudz pārsteigta, ka Juris Lienei čakarēja prātu. Ja neredzētu šobrīd Lienes ikdienu, diezvai domātu, ka paliks kopā pēc šova.
Agri no rīta noskatījos, tagad atkal nedēļu jāgaida?

Jā, no Jura grūti kko saprast 😁 varbūt džeks pats šokā, ka ticis pie tādas lēdijas!
Jā, man tik ļoti besī gaidīt tās sērijas 😖😖
25.04.2024 18:13 |

10 gadi
Reitings 5436
Reģ: 29.01.2009
BadBabe @ 25.04.2024 18:13

Jā, no Jura grūti kko saprast ? varbūt džeks pats šokā, ka ticis pie tādas lēdijas!
Jā, man tik ļoti besī gaidīt tās sērijas ??

Par ''lēdiju'' viņu grūti nosaukt :D Bet nu, lai jau ņemas.
Madlēna sākumā man patika, tad domāju, omg cik tupa, maina domas, kko apvainojas, pūšās vislaik, bet pēc vakardienas sērijas žēl palika, nabaga mazā, naivā meitene, nesaprot, ka čalim galīgi neinteresē. Laikam šo saprašanas intuīciju vēl nav attīstījusi un nav pietiekami sāpināta dzīvē, lai saprastu kas ir kas. Skaidrāk par skaidru redzams, ka nekas tur nebūs, DJ`am vnk nav citas izvēles. Bet DJ riktīgi rēcīgs.
Jaunā Liene vnk cringe, riktīgi besī vissko viņa saka un kā saka, kustības, šķobīšanās, vnk krīt uz nerviem, arī dumja.
Lonija ir buhāre no rajončika, trakāka par Ļubu :D
Parasti šādus šovus neskatos, bet šis ir interesants.
26.04.2024 08:58 |

Reitings 95
gii_star @ 26.04.2024 08:58

Par ''lēdiju'' viņu grūti nosaukt :D Bet nu, lai jau ņemas.
Madlēna sākumā man patika, tad domāju, omg cik tupa, maina domas, kko apvainojas, pūšās vislaik, bet pēc vakardienas sērijas žēl palika, nabaga mazā, naivā meitene, nesaprot, ka čalim galīgi neinteresē. Laikam šo saprašanas intuīciju vēl nav attīstījusi un nav pietiekami sāpināta dzīvē, lai saprastu kas ir kas. Skaidrāk par skaidru redzams, ka nekas tur nebūs, DJ`am vnk nav citas izvēles. Bet DJ riktīgi rēcīgs.
Jaunā Liene vnk cringe, riktīgi besī vissko viņa saka un kā saka, kustības, šķobīšanās, vnk krīt uz nerviem, arī dumja.
Lonija ir buhāre no rajončika, trakāka par Ļubu :D
Parasti šādus šovus neskatos, bet šis ir interesants.

Precīzi! 😀 Jā, tā Liene ir vienkārši QUEEN OF CRINGE! Šķiet, ka viņai vispār nav personības.. Lonija ir drausmīga, sīka un jau nodzērusies 😁 tajās ekstra sērijās, kur viņa ar Madlēnu kko runā man vnm liekas, ka man smadzeņu šūniņas atmirst nu tik cringe 😖
26.04.2024 18:23 |

Reitings 95
Meitenes šitā nav tā Liene kura atnāca? 😮 https://shockmodels.net/forum/viewtopic.php?t=22479&sid=bb6cbf8d0445a027fcaea2b8f7f2f911
Atradu ietekmeļu forumā 😬
30.04.2024 04:53 |

Reitings 314
Reģ: 19.02.2023
BadBabe @ 30.04.2024 04:53
Meitenes šitā nav tā Liene kura atnāca? ? https://shockmodels.net/forum/viewtopic.php?t=22479&sid=bb6cbf8d0445a027fcaea2b8f7f2f911
Atradu ietekmeļu forumā ?
Ir, ir 😀
30.04.2024 07:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits