BadBabe @ 04.04.2024 19:08Čau dūdas! Gribēju dzirdēt jūsu viedokli par jauno Go3 šovu! Kā jums dalībnieki, kā notikuma gaita un ko domājat par pašu šovu kopumā?
Man no sākuma bija riktīgs prieks, ka kaut kas jauns, esmu baigā realitātes šovu cienītāja ?
Šodien noskatījos jaunāko sēriju (4.sērija) pilnīgi domas par visu mainījās.
Sākumā man favorīte bija Madlēna un Liene, un no džekiem Kristaps, un Juris.
Džeki laikam tagad man jau visi patīk, bet nu par Madlēnu man gan domas mainījās, tik dramatiska meitene ? un pati nezin ko grib.. Liene man tieši patīk, jo viņa zin ko grib un kā grib, bet mazā galīgi dramatiska, man pat šķiet viņai varbūt stress no tā šova vai kaut kas tāds.. Ko jūs dāmas sakat? ☺
Danaja @ 04.04.2024 22:24Mjāaa elektriķis tiešām ir prasts kā zirga deķis. Itkā vizuāli mēģina radīt par sevi tādu Alfa Male tēlu, kas visu zina un ir spēcīgs kā fiziski tā mentāli. Bet nevar sagremot 2 dienas kurvīti. Nu nopietni?! Un tā pārmērīgā alko lietošana... Tiešām bēdīgi. Redzams, ka visi tur iedzer, bet elektriķim izskatās, ka īpaši garšo. Milzīgs staigājošs red flags.
Harijs izrādījās, ka tomēr ir ar kaut kādu personību. ? Klusie ūdeņi tie dziļākie.
Ļuba kā jau Ļuba. Forši skatoties uz cilvēku, kurš nevērpj intrigas, visu saka tā ir un domā. Interesanta viņas un Zīles apvienība, bet skiet, ka Zīle vēl nav atvēries.
Omlete @ 04.04.2024 22:46Tas Mārtiņš paliks ar Lieni kopā vai SBF tas bija tikai šovs par viņiem abiem ?
Omlete @ 04.04.2024 22:46Tas Mārtiņš paliks ar Lieni kopā vai SBF tas bija tikai šovs par viņiem abiem ?
kristik @ 04.04.2024 23:38
Kaut kur lasīju, ka viņa tagad ir ar Juri.
Dita.D @ 09.04.2024 00:28Kad ieraudzīju, ka šovā ienāk Ļuba, tad biju vīlusies. Likās, ka tur būs sakarīgāki cilvēki. Ļuba ir prasta tukšpaure ?
Tad jau vēl priekš action var ielikt Martu vai Deividu no tā paša “būs vai nebūs”
BadBabe @ 09.04.2024 04:43
Jā man Ļuba arī nepatīk, esmu bijusi baļļukos kuros viņa ir, drausmīgi uzvedas.. ? Bet nu Marta arī ir pizģets.. ? Martai man šķiet pilnīgi jumts aizbraucis ? Ja Deivids būtu, būtu norm ekšens ?
KristaMilze @ 09.04.2024 15:43Kurās dienās iznāk jauna sērija?
Es šokā, ka tikai 4 bijušas, likās ka sen jau vairāk jābūt ? bet interesanti, ka šovs vēl iet, bet tie abi mīlnieki jau dod virsū, nu tādā ziņā, ka jau izliek visu soc tīklos, kautgan šovs nav beidzies
mokabezpiena @ 09.04.2024 16:11
Marta, pēc šova un tiktok spriežot, ir nākamā ērkšķu kandidāte. Katru dienu nonstop sēž tiktok live, naktīs šķiet šņauc kko, jo dīvaini uzvedas. Un pa vidu vēl 2 bērni.
man gan tieši vislabāk patika ļuba. Nebija viņai stulbu izgājienu, nav tik naiva un nogribējusies kā Marta un Ginta utt. Arī visskaistākā bija tur starp meitenēm. Varbūt runā ļoti primitīvi, bet cilvēks vismaz saka ko domā, bija rēcīgi, man viņa patika.Dita.D @ 09.04.2024 00:28Kad ieraudzīju, ka šovā ienāk Ļuba, tad biju vīlusies. Likās, ka tur būs sakarīgāki cilvēki. Ļuba ir prasta tukšpaure ?
Tad jau vēl priekš action var ielikt Martu vai Deividu no tā paša “būs vai nebūs”