ratched @ 15.03.2024 10:00Paldies,
Jā scēnas tiešā veidā noteikti nav mans un netaisos rīkot. Drīzāk esmu no tam, kuras visu pietur sevī, izvāra, nevis skaļi, vai publiski visu paceļ.
Esmu par to domājusi- aiziet un izturēties uz draudzīgo pusi, kas būtu sociāli viss pieņemamākais variants, bet man pašai tas riktīgi pa lepnumu sit. Uhh, mana sliktākā īpašība ir tas lepnums.
Un es arī totāli neticu šāda tipa draudzībai- kādam no viņiem noteikti ir kas vairāk pret otru. Un es arī nesaprotu, kāpēc vispār ja neiet tad jāuztur kontakti, bet ja jau tik abi kontakti, kāpēc nav kopā.
Godīgi, jūtos nedaudz apkrāpta.
ratched @ 15.03.2024 10:06Nu man tā meitene, tīri cik apskatījos pēc fb, googles utt. liekas tiešām forša -dabiska, sakarīga, gudra arī. Pret meiteni te situācijā man ir pat mazāki iebildumi, kā pret drauga izgājieniem. :D
chihiro @ 15.03.2024 10:10
Nu, ja tevi neapmierina tieši drauga uzvedība pret to meiteni, tad jau vispār jāpadomā, vai draugs ir tev piemērots vīrietis, jo, ja nebūs šī ex, varbūt būs kāda kolēģe vai tml. Ir tādi vīrieši, kas flirtē pa labi, pa kreisi.
Bet varbūt šo komentāru nepareizi sapratu.
Jupiter @ 15.03.2024 11:17Es šitās vājas pašapziņas problēmas nesaprotu. Man ir draugi bijušie, manam vīram ir draudzenes bijušās, nekad neesmu redzējusi nevienas problēmas ar to.
Redzi citi arī nevar! Te, piemēram, neviens nevar. Tas, ka VAR ir izņēmums. Es domāju, Tev nevajadzētu par to satraukties. Es zinu daudzus gadījumus, kad tās draudzības ir aizdomīgas un izrādās, ka ir meli, bet es arī zinu gadījumus, kad attiecības ir beigušās, jo cilvēki saprot, ka ir draugi un nevis mīlnieki. Atrast cilvēkus, ar ko ir labas attiecības, jau tā ir grūti, tā ir greznība tā atmest cilvēkus tikai tāpēc, ka kāds cits netic, ka jūsu ģenitālijas nevar atrauties un tiklīdz tu sāc runāt ar pretējo dzimumu, tā sekss ir pirmā un pēdējā doma. Kas ir skumji.ratched @ 15.03.2024 11:20
Kāpēc vājās pašapziņas?
Kā jau teicu, esmu pašpietiekama, draugs tāds ir un arī tā meitene liekas pilnīgi ok un forša. Ar pašapziņu te nav problēmu.
Problēmas ir ar to, ka nespēju saprast, kā tas ir citiem, kā viņi var, bet es nevaru. Kur manā prātā ir tas klikšķis? Ja es spētu saprast konceptu, pilnīgi spēju iedomāties, ka spētu pieņemt arī situāciju, kā pašsaprotamu, bet pašā konceptā neredzu loģiku- pagaidām.
Jupiter @ 15.03.2024 11:28Redzi citi arī nevar! Te, piemēram, neviens nevar. Tas, ka VAR ir izņēmums. Es domāju, Tev nevajadzētu par to satraukties. Es zinu daudzus gadījumus, kad tās draudzības ir aizdomīgas un izrādās, ka ir meli, bet es arī zinu gadījumus, kad attiecības ir beigušās, jo cilvēki saprot, ka ir draugi un nevis mīlnieki. Atrast cilvēkus, ar ko ir labas attiecības, jau tā ir grūti, tā ir greznība tā atmest cilvēkus tikai tāpēc, ka kāds cits netic, ka jūsu ģenitālijas nevar atrauties un tiklīdz tu sāc runāt ar pretējo dzimumu, tā sekss ir pirmā un pēdējā doma. Kas ir skumji.
SarmaD @ 15.03.2024 11:30Es draudzībai starp pretējiem dzimumiem, turklāt vel ekšiem neticu. Tieši tādēļ tavā vietā es dotos. Apostītu gaisu, redzētu kā viņa uzvedas, vai runā un cenšas iepazīties arī ar tevi, kāda ir tava vīrieša klātbūtnē. Es šo iespēju izmantotu kā informācijas ieguvi un aplūkotu kas starp viņiem tur notiek. Bet tev pašai jāiet ar atvērtu prātu un jāredz situāciju skaidrām acīm, nemelojot sev.
Tas, ko Jupiter runā par zemu pašapziņu ir bullshit. Ir pilnīgi normāli apzināties robežas attiecībās. Mēs labi zinàm, ka gājējs tāpat būs gājējs, turēsi aiz rokas vai nē. Tieši tapēc ej un aplūko situāciju. Iespējams galvā esi uzbūrusi vairāk nekā redzēsi dzīvē. Sliktākajā variantā apstiprināsi aizdomas un šaubas. Un no tā izrietot arī zināsi kā rīkoties.
Man šķiet, ka tas sašutums par to draudzību starp dzimumiem rodas, jo cilvēki (laikam spriežot paši pēc sevis) nespēj iedomāties, ka var negribēt seksu ar pilnīgi visu, kas kustās perifērijā. Kas ir dīvaini, jo cilvēki te sevi uzskata par tādiem pieklājīgiem ne-padauzām, kas, izrādās, ir tieši tie, kas nespēj uz citiem paskatīties kā uz cilvēkiem nevis seksa objektiem.ratched @ 15.03.2024 11:41
Tieši tāpēc jau es arī negribu neko ne teikt ne kā citādi, jo pieļauju to labā cilvēka faktoru. Un pieļauju to, ka citi VAR, kā saki ne kavēties atmiņās, ne just kaut ko satiekoties.
Man laikam tikai trūkst tādas racionāli izskaidrojamas shēmas, kā tas notiek :D
ratched @ 15.03.2024 11:18Jā es jau saprotu, ka laikam vienkārši ir jāpaskatās no malas tās attiecibas un viņu saskarsme.
Tas, kas laikam man ir viss vairāk nesaprotams, šajā visā ir tieši tas, kā var patikt kā cilvēks viens otram, bet nesanākt romantiski. Ja jau tik ļoti patīk, tad taču cenšas, lai viss sanāktu.(Jūs te vairākos komentāros ko tādu miniet). Jo kā- vai nu patīk, vai nepatīk cilvēks. Ja nesanāk - tad vai tad var turpināt otrs patikt, jo kā redzams bija pietiekami rakstura trūkumi, pietiekamas darbības lai nepatiktu kā otrā puse? Jo kādu pienesumu tad tas otrs tavā dzīvē var dot?
Aij, pati cīnos ar savām domām un savu iespējams, konservatīvo uztveri.
Malibu Steisija @ 15.03.2024 11:56
Es arī pieminēju par savu draugu bijušo ko tādu, mēģināšu izstāstīt no savas puses.
Cilvēkos ir īpašības un lietas pie kurām tu tiec tikai tad, kad esi viņiem tuvs. Arī vīriešos. Kā šis vīrietis ir mīļš, kāds viņš ir mājas apstākļos, kā viņš risina problēmas, kāds viņš ir kā otrā pusīte, utt. Čalis pats par sevi ir labs un normāls, bet šajos aspektos vienkārši nesaskan.
Virspusējās lietas kā humora izjūta, sarunas, utt., ir labi un pat super, bet attiecībās svarīgās lietas galīgi neiet kopā.
Mans bijušais bija ļoti nekārtīgs - ar to es nevaru sadzīvot, es esmu pedantiska un kārtīga. Viņam nav sapratnes par budžetu, finansēm, prioritātēm tēriņu ziņā - nevaru tā dzīvot. Viņš nav diez ko vīrišķīgs, neprot uzņemties vadību un neprot būt attiecību/ģimenes galva - man tas vienkārši neder. Un citas šādas lietas, nestāstīšu te tagad visu :D
Toties kā draugiem. Intereses ir līdzīgas, mums ir ļoti daudz par ko runāt. Praktiski vienāda humora izjūta, vieni un tie paši joki lec ārā. Vien otru labi pazīstam, zinam viens otra ģimenes un draugus, zinam viens otra problēmas. Esam viens otram pietiekami palīdzējuši ar visu ko. Viņš zin dažādas manas dzīves situācijas un ir man devis fantastiskus padomus. Un ja meklēju vēl kādu padomu šajā situācijā, varu griezties pie viņa, jo viņš šo situāciju zin no A līdz Z. Viņš pie mani griežas sieviešu padomos, jo tur uz mani var paļauties.
Tur ir tā atšķirība. Ja nesaskan attiecību lietās, bet kā draugiem iet labi, var palikt arī draugi (bet manuprāt ļoti retos gadījumos) , jo tad vairs nav būtiski tas kas nesaskan, jo tu ar to nedzīvo. Es nedzīvoju ar viņa nekārtību vai viņa budžetu. Viņš nedzīvo ar manu pedantismu un citiem putniem. Attiecībās tas ir svarīgi, draugu būšanā nav.
Jupiter @ 15.03.2024 11:52Man šķiet, ka tas sašutums par to draudzību starp dzimumiem rodas, jo cilvēki (laikam spriežot paši pēc sevis) nespēj iedomāties, ka var negribēt seksu ar pilnīgi visu, kas kustās perifērijā. Kas ir dīvaini, jo cilvēki te sevi uzskata par tādiem pieklājīgiem ne-padauzām, kas, izrādās, ir tieši tie, kas nespēj uz citiem paskatīties kā uz cilvēkiem nevis seksa objektiem.