Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iepazīšanās

Reitings 224
Reģ: 11.02.2024
Hey! Esmu 19 gadus jauns puisis, dzīvoju Daugavpilī. Lai arī studēju, ir daudz brīva laika un bieži jūtos garlaikots. Meklēju kādu jaunu meiteni, nu mana vecuma vai nedaudz vecāku, ar kuru varētu regulāri pačatot. Protams, nav iebildumu arī kaut ko vairāk :D Būšu priecīgs un novērtēšu, ja man savu nodomu izdosies īstenot. :)
28.02.2024 01:32 |

Reitings 59
Reģ: 20.02.2024
Vēl obligāti jāpiebilst, ka esi ļaunatminīgs un atriebības kārs. Gribi, lai Tev "iedod" jau pirmajā randiņā. Cilvēkiem, kuru mūzikas gaume atšķiras no Tavas, Tavuprāt, obligāti jāiet ārstēties. Nu, to visu es izsecinu no Tevis paša rakstītajiem komentāriem forumā. Nav ne jausmas vai šajā forumā ir kāda tik izmisusi sieviete, kura būtu gatava mesties Tavos apskāvienos. Visticamāk, ka nē.
28.02.2024 02:38 |

Reitings 224
Reģ: 11.02.2024
Euphrasia @ 28.02.2024 02:38
Vēl obligāti jāpiebilst, ka esi ļaunatminīgs un atriebības kārs. Gribi, lai Tev "iedod" jau pirmajā randiņā. Cilvēkiem, kuru mūzikas gaume atšķiras no Tavas, Tavuprāt, obligāti jāiet ārstēties. Nu, to visu es izsecinu no Tevis paša rakstītajiem komentāriem forumā. Nav ne jausmas vai šajā forumā ir kāda tik izmisusi sieviete, kura būtu gatava mesties Tavos apskāvienos. Visticamāk, ka nē.
Es tikai esmu patiess, kāds esmu tāds esmu 😉
28.02.2024 07:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits