Tur tā lieta, ka esmu atriebību īstenojis un man ne tikai palika labāk tajā brīdī, bet arī es to līdz šim ne reizi neesmu nožēlojis._komedija_ @ 26.02.2024 01:57Ko Tev dod atriebība? - jauksies iekšā privātā dzīvē? Biznesā?
Nu it kā būs labāk dažas dienas? Un tālāk?
Ar horoskopiem te maz sakara. Tādā veidā tiek parādīta sava gudrība!
Vispār jau saprotu, ka tie atriebības kalšanas plāni nenāk pa labu gan manai veselībai, gan arī manai labsajūtai, jo tomēr jāvairo pozitīvās emocijas, taču kad pamostās manas dusmas par to, ko citi man nodarījuši, ļoti sāku fokusēties uz šīm dusmām.SarmaD @ 26.02.2024 06:18Es arī esmu ļaunatminīga, bet ne atriebīga. Tāfi cilvēki paši sev izrok bedri un es tam svēti ticu. Es vienkārši atceros un turu cilvēkus pa gabalu. Laukā pilnmēness, starp citu. Emocijas met kūleņus.
Runa ir par pāridarījumiem no citu cilvēku puses. Lai arī kopš tiem jau kāds laiks ir pagājis, joprojām neesmu ne aizmirsis, ne piedevis.Naomi* @ 26.02.2024 09:09Par kādu nodarījumu ir runa, ka tik daudz par to jādomā?
Padomāju, vai man ir bijušas vēlmes atriebties… nespēju atcereties, tāpēc interesē, kāds ir nodarījums.
Nē, nav tā, ka manā dzīvē tikai saulīte spīd, ir visādi bijis, spilgtākais, kas nāk prātā, ka pēc šķiršanas ar puisi, mana labākā draudzene mērķtiecīgi saveda kopā manu ex ar mūsu kopīgo paziņu- labākā draudzene (sen jau bijusī) mūžīgi mēģināja man kka ieriebt un arī ex domāja, ka man tas šausmīgi sāpes- jā, bija jocigi, kad tā meitene (mūsu kopīgā pazina) man zvanīja un jautāja, lai izstāstu, kur viņš dzīvo, es izstāstīju, kad saruna beidzas, joprojām bija jocigi, vēl dažas dienas bija nesaprotamas emocijas, nu, kādas 2-3. Es ar visiem iesaistītajiem cilvēkiem sveicinos, bet draugi mēs neesam.
Par bumerangu grūti man noticēt. Pagājuši gadi un neesmu redzējis, ka ar viņiem kas slikts atgadītos.Kenty @ 26.02.2024 11:20Bija diezgan sen 2 cilvēki,uz kuriem bija tādas domas.Bet neesmu neko darījusi tiem cilvēkiem,kaut daudz ļauna izdarija.ne tikai man.Ar laiku ieraugi,ka bumerangs atgriežas,un sit pa ļoti sāpīgām vietām,man pat ir palicis žēl.Viens cilvēks jau miris no slimības, jauns.pilns ar naidu.otram dzīve turpina sist dažādos veidos,pie tam pa tādām vietām,kur darījis pāri.Fiziskās sāpes totālakā vientulība,mājai kurā piedzīvotās lielas sāpes,gāžas koki virsū,bez vētrām,milzu zaudējumi nauda,kuru bija savtīgi savācis vairāku gadu garumā.Man nav priekš,par citu nelaimēm,bet bumerangs vienmēr atgriezīsies
nav pienācis laiks,kādam būs ātrāk,kādam vēlāk.Pie tam ,ja tu cilvēkus tikai redzi,nevis zini no iekšienes,tad jau arī nevari zināt,kurā ir tā vāja vietā,pa kuru bliezīsMR @ 26.02.2024 11:47Par bumerangu grūti man noticēt. Pagājuši gadi un neesmu redzējis, ka ar viņiem kas slikts atgadītos.
Kenty @ 26.02.2024 11:52nav pienācis laiks,kādam būs ātrāk,kādam vēlāk.Pie tam ,ja tu cilvēkus tikai redzi,nevis zini no iekšienes,tad jau arī nevari zināt,kurā ir tā vāja vietā,pa kuru bliezīs
Kenty @ 26.02.2024 11:20Bija diezgan sen 2 cilvēki,uz kuriem bija tādas domas.Bet neesmu neko darījusi tiem cilvēkiem,kaut daudz ļauna izdarija.ne tikai man.Ar laiku ieraugi,ka bumerangs atgriežas,un sit pa ļoti sāpīgām vietām,man pat ir palicis žēl.Viens cilvēks jau miris no slimības, jauns.pilns ar naidu.otram dzīve turpina sist dažādos veidos,pie tam pa tādām vietām,kur darījis pāri.Fiziskās sāpes totālakā vientulība,mājai kurā piedzīvotās lielas sāpes,gāžas koki virsū,bez vētrām,milzu zaudējumi nauda,kuru bija savtīgi savācis vairāku gadu garumā.Man nav priekš,par citu nelaimēm,bet bumerangs vienmēr atgriezīsies
Tas nav gejiski 😂 Vienkārši ticu horoskopiem, katram taču ir izvēle ticēt vai nē.Sisja @ 26.02.2024 12:55Cilvēkiem patīk visu sasaistīt ar karmu un citām mistiskām lietām. Visiem dzīvē uznāk melnā strīpa, un tad redz tam uzreiz karma. Tā nav nekāda karma, vienkārši sakritība. Domā, ja kāds 5 gadus atpakaļ jums nebūtu ļauni uzdirsis, tad tagad viņam nebūtu jau pieminētais vēzis, nu nesmīdiniet.
Tāpat kā autors gejiski piesauc kaut kādus horoskopus, kāds tam vispār sakars. Es vēl saprotu, ka sievietes aiz neko tā izteiktos, bet čalis, tiešām izklausās gejiski.
nav jau runa ,par vnk uzdiršanu,par apzinātu,ļaunuma izdarīšanu otram,ar naidu vairāku gadu garumāSisja @ 26.02.2024 12:55Cilvēkiem patīk visu sasaistīt ar karmu un citām mistiskām lietām. Visiem dzīvē uznāk melnā strīpa, un tad redz tam uzreiz karma. Tā nav nekāda karma, vienkārši sakritība. Domā, ja kāds 5 gadus atpakaļ jums nebūtu ļauni uzdirsis, tad tagad viņam nebūtu jau pieminētais vēzis, nu nesmīdiniet.
Tāpat kā autors gejiski piesauc kaut kādus horoskopus, kāds tam vispār sakars. Es vēl saprotu, ka sievietes aiz neko tā izteiktos, bet čalis, tiešām izklausās gejiski.
hmm.stulbs lēmums atrasties uz ceļa gaišā dienas laikā,uz lauku ceļa,kur satiksme nekāda ,uztriecas mašīna virsū,ka sašķaida kājas,operācija,atlabšanas periods,līdz galam nevar staigāt,un jāprasa palīdzību cilvēkam,kuru pats ir spārdijis, sitis ,pazemojis. Pēc laika,sasķaida mājas jumtu,krītošs stingrs,koks,(ne vētras laikā) ,kuru atkal savtīgi ir ieguvis tikai sev un izņirgājies par cilvēku,kurš patiesība māju pirka.kur morāli un fiziski pazemojis gan sievu ,visus bērnus,meties virsu ar nazi,kad rokās ir mazs bērns,un ne savā mājā.Ka saraustā nauda,tiek nozagta,un paliek pliks un nabags.Ja tā nav ,karma tad es nezinu ,kas tas ir.Jā visu laiku bija ok,uzdzīvoja tā kā nemetas.pagajuši 32 gadi kopā,no kuriem 15 neesmu un negribu to cilvēku redzēt.Es uzskatu ,ka par saviem pāridarījumu viņš saņem atmaksu tagad,ļoti īsā laikā.Diabolus @ 26.02.2024 12:02
Karmai neticu. Izdzīvo stiprākais. Ja kādam kaut kas “nāk atpakaļ”, tad tikai tāpēc, ka tas cilvēks izdara stulbus lēmumus ne tikai attiecībā uz citiem, bet arī uz savu dzīvi.
taču kad pamostās manas dusmas par to, ko citi man nodarījuši, ļoti sāku fokusēties uz šīm dusmām.