Esmu nedaudz pabijis Tinder
vajag redzēt Tavu bildi. Varbūt Tev patīk skaistas meitenes, bet pats esi tāds so- so uz 5. Mēs jau nezinām, kādas izskatās tās, kuras tevi atšuj.simtu23 @ 23.02.2024 01:21Viss neielīda vienā tekstā, tāpēc turpinājums vēl. ?
Es ļoti atvainojos, varbūt izklausos pēc jocīgā tipiņa šobrīd te. Es nerunāju par tiem puišiem, kas paceļ rokas pret sievieti (kaut vai uzskatu, ka tikai sievietes necienīgs vīrietis var ko tādu izdarīt), bet ir dzirdēts, ka pat tad, ja puisis plātās, tas tāpat sievieti neaizbiedē un viņa paliek pie viņa. Vīrietis nokrāpj, piedzeras, melo un ko tu meitenīt dari, kāpēc sievietes tādiem cilvēkiem piedod? Atvainojiet, varbūt tā ir īsta mīlestība, kuru grūti ir tā pamest, es to nezinu, mazliet mīlestība tēma man ir sveša un tomēr kā variants varbūt ir arī šī mīlestība, kuras dēļ cilvēks gatavs arī līdz savai robežai ciest.
Varbūt no malas izklausījās, ka šī ir pašreklāma sev, ka esmu labiņš un citi nē. Tā gluži nav, ir arī sev šādi tādi netikumi, bet cieņa, vērtības un izturēšanās pret otru tā kā man gribētos, lai pret mani izturas ir svēta. Esmu nedaudz pabijis Tinder, izjutis to, ka meitene pašuj mani, jo esmu, viņuprāt, pārāk labs un novēl man atrast tādu sievieti, kas to novērtēs, bet varbūt tā ir tikai maiga atšūšana, jo izskatos tajās bildēs neglīts? Es atkārtošos ko jau liekas, ka sākumā rakstīju, bet es negribu sacīt, ka esmu nesmuks puisis (bet protams tā ir arī katras savas gaume tajā visā), kaut vai man ir arī savi kompleksi, bet kaut kādas šādas tādas domas ik pa laikam ienāk galvā, ka prātoju, ko īsti sievietes meklē savā īstajā un vienīgajā vīrietī? Stabilitāte ir viens, lai rokas neaug no dibena ir otrs.
Cik svarīgi Jums ir, lai puisis izturētos kā džentelmenis ikdienā un vienkāršās dzīves situācijās? Man dažreiz liekas, ka īsti vīrieši ir izmiruši, jo daudzi tēlo, daudzi izliekas, daudzi nav tādi kādus sevi pasniedz. Nokrīt rozā brilles un cilvēka daba pēkšņi izmainās.
sierakuuka @ 23.02.2024 09:29Jautājums ir kāpēc tu pats skrien pēc meitenēm, kas aiziet pie sliktajiem puišiem. Neesmu zinājusi nevienu ''labo meiteni'', kas būtu aizgājusi pie ''sliktā puiša''. Tur parasti ir līdzīgs raksturs, līdzīgs dzīvesveids utt.
Tu taču zini, kam ir domāts tinderis, ne?
Merilda @ 23.02.2024 10:06
Ja Tu gribēji pateikt, ka Tinder domāts vienas nakts sakariem - tā tendence nav izplatīta LV, vismaz manā pieredzē. Un Tinder pēdējā laikā ir dikti garlaicīgs - simtiem precēto vīriešu, ar pelēkiem profiliem un arī atklātiem tekstiem profila bio, ka meklē mīļāko. Godīgi sakot, nekad tur senāk nekad nebiju redzējusi tik daudz aizņemto ar tiešiem tekstiem profilā.
Skuž @ 23.02.2024 12:03Sveicināts simtu23! Protams ir semantisks jautājums, ko autors domā ar terminu labie un sliktie puiši. Lai nerastos pārpratumi pieņemu, ka labie ir tie , kuri regulāri ir paklausīgi un ievēro sociālās normām, dzīvo tā teikt "rāmītī". Attiecīgi "sliktie" ir tie, kuri ik pa laikam "izkāpj no rāmīšiem". Teorētiski, visas sievietes vēlās pareizu un stabilu vīrieti, bet, kad viņas tādu dabū, pēc laika sāk rasties vēlme pēc kaut kā cita, sievietes grib piedzīvojumus, katrai ir savas robežas, bet piedzīvojumus vajag visām, it sevišķi jaunībā. Rodas frustrācija (regulāra disonanse starp monotono esību un nepiepildītajām vēlmēm), ja vīrietis nepiepildīs sievietes vēlmes, viņa atradīs kurš tās piepildīs. Autoram varētu ieteikt, ik pa laikam būt ne tik pareizam kā pašlaik. Ir tāds pētījums, ka 10% vīriešu iegūst 90% sieviešu. Simtu23, maini sevi, lai nebūtu starp šiem 90% vīriešu, kuri cīnās par atlikušajiem 10% sieviešu.
Lovisa @ 23.02.2024 11:50Es gan drīzāk teiktu, ka sievietēm patīk nevis sliktie puiši, bet gan par sevi pārliecināti vīrišķīgi vīrieši ar mugurkaulu un savu viedokli. Sliktie puiši parasti tādi ir. Labie puiši gan turpretim mēdz būt tādi nepārliecināti, ar zemu pašvērtējumu un tendenci izpatikt citiem. Manuprāt tas arī meitenes atbaida.