eju uz darbu , tikai tāpēc ka ir jāiet un tikai tāpēc , ka naudiņu vajadzēs
Pilgrim @ 16.02.2024 18:58Man tikai 1x dzīvē bija darbs, kas patīk. Patika pienākumi, ar kolēģiem bijām uz viena viļņa, laba alga.
Pārējie darbi..nu tā, un ne tas, ka darbs nepatiktu, bet tieši ar kolēģiem nesaskan
Minelūše @ 16.02.2024 18:12Neviens darbs, ko esmu strādājusi, nav man sagādājis prieku. Bet priekš manis darbs nekad nav bijis kāda izprieca vai aicinājums. Es to uztveru vienkārši kā daļu no dzīves, kas vajadzīga, lai izdzīvotu. Nepastāv tāds darbs, uz ko es no rīta priekā lidotu. Tāpēc man arī vienmēr bijis tāpat
Minelūše @ 16.02.2024 18:12Neviens darbs, ko esmu strādājusi, nav man sagādājis prieku. Bet priekš manis darbs nekad nav bijis kāda izprieca vai aicinājums. Es to uztveru vienkārši kā daļu no dzīves, kas vajadzīga, lai izdzīvotu. Nepastāv tāds darbs, uz ko es no rīta priekā lidotu. Tāpēc man arī vienmēr bijis tāpat
queen2820 @ 16.02.2024 20:04
Un visu dzīvi tā? Man gan tomēr liekas , ka darbam vajadzētu sagādāt prieku , ņemot vērā cik daļu no dzīves mēs pavadām darbā.
Mocheato @ 16.02.2024 20:08Es laikam rekordiste.
10 gadus strādāju tādā vietā. Ik rītu ceļos ar riebumu. Skaitu minūtes ,dienas līdz brīvdienām.
Otiiilija @ 17.02.2024 09:06Ja iespējams, apsver iespēju meklēt jaunu darbu vai izglītības iespējas, lai attīstītos un atrastu darbu, kas tev patiešām interesē, augstskola septembrī var būt solis virzienā uz to. Apsver savas intereses un spējas, kas varētu tev palīdzēt izvēlēties piemērotu karjeru. Svarīgi ir būt atvērtai iespējām.
Mocheato @ 16.02.2024 20:08Es laikam rekordiste.
10 gadus strādāju tādā vietā. Ik rītu ceļos ar riebumu. Skaitu minūtes ,dienas līdz brīvdienām.
queen2820 @ 16.02.2024 20:04
Un visu dzīvi tā? Man gan tomēr liekas , ka darbam vajadzētu sagādāt prieku , ņemot vērā cik daļu no dzīves mēs pavadām darbā.
Minelūše @ 17.02.2024 13:48
Personīgi man daudz svarīgāk ir tas, cik kvalitatīva un laimīga ir mana dzīve ārpus darba. Darbs ir tikai pelņas avots un nekas vairāk. Kolēģi ir nevis draugi, bet tikai cilvēki, ar kuriem jāpavada noteikts stundu skaits kopā vienā darbavietā. Ja tas sagādā prieku - super, bet ja ne, nekas traks. Es patiešām neuzskatu, ka nebaudāma darba dēļ visa dzīve ir norakstāma.