pildīt ailītes excel spreadsheet'ā no 9-5 katru dienu gan ir nereāls skill un īsts, grūts darbs 😁 bravo!vainadzite @ 17.02.2024 17:42Nekad neesmu sapratusi jauno paaudzi, kas uzskata, ka banāla galu apšņikāšana un matu krāsošana būtu 50+ eur vērtas, lai ko tādu sev darītu ik mēnesi!
Kas ir tik īpašs galu apgriešanā, tik sarežģīts, ka būtu jāatstāj nenormālas naudas summas kā 100+ eur vai te minētās 200-400 eur?
Meitenes, apdomājaties!
Ar ko tik ĻOTI atšķiras matu krāsošana mājās no frizētavas? Da ne ar ko! Pie visa tā, ka matu saknes tik tiešām paliek redzamas jau pēc 3 nedēļām, man nešķiet adekvāti, ka par šo frizieri nekaunīgi pieprasa nenormālas naudas summas! Baigi žēl, ka ir tādas avis, kuras domā, ka tas ir sazin kāds sarežģīts darbs.
Visu mūžu gan krāsoju, gan balinu matus mājās un tad gadās, ka kādas apjautājas, kur frizējos vai pie kā matus krāsoju. Viņām par brīnumu tā arī pasaku - pati sev esmu friziere, manikīre un kas tik vēl ne.
Es saprotu tos vēl, kuri grib uzturēt īpašu matu griezumu, nezinu, kādas zēngalviņas vai, kur puse vienā līmenī, cita citā. Vai arī aiziet uz frizētavu kādam īpašam gadījumam - izlaidumam vai kāzām, bet ikdienā, katru mēnesi!?
Mangosaldejums @ 18.02.2024 13:15pildīt ailītes excel spreadsheet'ā no 9-5 katru dienu gan ir nereāls skill un īsts, grūts darbs ? bravo!
Nesaprotu, kāpēc vispār tāda friziera, manikīra profesija pastāv - tak tik viegli visu pašai. Drošvien arī izskatās ļoti sakopti un profesionāli!
Un kas Tev dod tādas tiesības noniecināt citu cilvēku spējas, profesiju, pieredzi, skilu? Tas ir kārtējais "fotogrāfs nav pelnījis visu to naudu, jo tas taču ir tik vienkārši - point camera and go "click"". Ja cilvēki grib vīlēt nagus mājās - lai taču vīlē, bet, ja viņi izdomā uzticēt šo darbu kādam, kam labāk sanāk - kā tas ir kaut kas slikts? Cenu regulē pieprasījums. Ja Tevi tas aizvaino un Tu tajā negribi piedalīties - ok, es arī tam tā pieeju, bet noniecināt profesionāļu spējas un teikt, ka viņu darbs ir patiesībā vērts kapeikas - kas Tev dod tādas morālas tiesības?vainadzite @ 18.02.2024 14:20
Jā, daudz sarežģītāk ir darbs, kur jāpielieto savu smadzeni.
Bet šī sniegpārslīšu paaudze ir totāls lūzerisms, pakaļu slaucīt arī cits nāks jūsu vietā?
Kas tur tik sarežģīts nogriezt, novīlēt un nolakot nagus?
:D Smieklīgas jūs!
Pašas arī atbalstāt tukša gaisa pārdošanu par sazin kādām summām!
Jupiter @ 18.02.2024 14:34Un kas Tev dod tādas tiesības noniecināt citu cilvēku spējas, profesiju, pieredzi, skilu? Tas ir kārtējais "fotogrāfs nav pelnījis visu to naudu, jo tas taču ir tik vienkārši - point camera and go "click"". Ja cilvēki grib vīlēt nagus mājās - lai taču vīlē, bet, ja viņi izdomā uzticēt šo darbu kādam, kam labāk sanāk - kā tas ir kaut kas slikts? Cenu regulē pieprasījums. Ja Tevi tas aizvaino un Tu tajā negribi piedalīties - ok, es arī tam tā pieeju, bet noniecināt profesionāļu spējas un teikt, ka viņu darbs ir patiesībā vērts kapeikas - kas Tev dod tādas morālas tiesības?
Es vienkārši to iedomājos kā, ja par manu darbu manā profesijā sāktu šitā runāt - ka es neesmu pelnījusi, ka man maksā cilvēka cienīgu algu, jo mana profesija neprasa augstāko izglītību, tas nav tas pats kas - paskatīties cenu, pateikt sev, ka neuzskati, ka tas ir tā vērts un neizmantot. Bet te izklausās, ka gribās to pakalpojumu un frizieris ir vainīgs, ka Tu negribi maksāt tirgus cenu par to.vainadzite @ 18.02.2024 14:45
Jo jūs pašas pataisat primitīvus skilus par sazin kādām sarežģītām prasmēm! Tēma šeit par "adekvātu samaksu". Un palasot, ka daudzas nopietnībā uzskata, ka milzīgas summas kā 100-200-400 eur izdot par friziera pakalpojumu ir bez maz vai "must have", nu nav normāli grozi kā gribi.
Tas ir jābūt nu tik totālām aitām, lai maksātu tādu naudu par bez maz vai tukšu gaisu!
Labi, samaksā savus 15-20 eur par griešanu un max 40 eur par krāsošanu, bet pārējais jau ir nenormāli liels pārcenojums, jo tieši tādas aitas ceļ pašas tās summas uz augšu.
Ieies te palasīties kāda jaunizcepta friziere un uzreiz sapratīs, ka jāliek cenu 200 eur, jo tad pie tevis ies, domās, ka tu esi tāāāāda super friziere! Kur saprāts!? Tikmēr, kamēr profesijas, kuras ir vitāli nepieciešamas pelna neadekvāti maz, tās pašas sanitāres un medmāsas.
Jupiter @ 18.02.2024 15:01Es vienkārši to iedomājos kā, ja par manu darbu manā profesijā sāktu šitā runāt - ka es neesmu pelnījusi, ka man maksā cilvēka cienīgu algu, jo mana profesija neprasa augstāko izglītību, tas nav tas pats kas - paskatīties cenu, pateikt sev, ka neuzskati, ka tas ir tā vērts un neizmantot. Bet te izklausās, ka gribās to pakalpojumu un frizieris ir vainīgs, ka Tu negribi maksāt tirgus cenu par to.
primitīvus skilus? Labi, neiroķgirurğija tā nav, bet sen ir pagājuši tie laiki, kad balināja ar ūdeņraža pārskābi un varēja tikt tikai pie 3 veida griezumiem. Šodien tā ir māksla un un cilvēki iegulda daudz, lai būtu labi meistari.vainadzite @ 18.02.2024 14:45
Jo jūs pašas pataisat primitīvus skilus par sazin kādām sarežģītām prasmēm! Tēma šeit par "adekvātu samaksu". Un palasot, ka daudzas nopietnībā uzskata, ka milzīgas summas kā 100-200-400 eur izdot par friziera pakalpojumu ir bez maz vai "must have", nu nav normāli grozi kā gribi.
Tas ir jābūt nu tik totālām aitām, lai maksātu tādu naudu par bez maz vai tukšu gaisu!
Labi, samaksā savus 15-20 eur par griešanu un max 40 eur par krāsošanu, bet pārējais jau ir nenormāli liels pārcenojums, jo tieši tādas aitas ceļ pašas tās summas uz augšu.
Ieies te palasīties kāda jaunizcepta friziere un uzreiz sapratīs, ka jāliek cenu 200 eur, jo tad pie tevis ies, domās, ka tu esi tāāāāda super friziere! Kur saprāts!? Tikmēr, kamēr profesijas, kuras ir vitāli nepieciešamas pelna neadekvāti maz, tās pašas sanitāres un medmāsas.
hahha, toč likt cipariņus ekselī vajag smadzeni 😁 nu nav jums te lielākajai daļai CEO darbi, bioķīmijas zināšanas, gatavojot zāles un zinātnieces arī te neviena nav, to pēc valodas viegli ir pateikt. Deldēt dupsi ar atvērtu ekseli kamēr pa kluso no priekšnieka iepērcies onlainā nav nekas sarežğīts.vainadzite @ 18.02.2024 14:20
Jā, daudz sarežģītāk ir darbs, kur jāpielieto savu smadzeni.
Bet šī sniegpārslīšu paaudze ir totāls lūzerisms, pakaļu slaucīt arī cits nāks jūsu vietā?
Kas tur tik sarežģīts nogriezt, novīlēt un nolakot nagus?
:D Smieklīgas jūs!
Pašas arī atbalstāt tukša gaisa pārdošanu par sazin kādām summām!
gribetu redzet, ka tu, gudrite, pati sev sataisitu airtouch vai balayage.vainadzite @ 18.02.2024 14:45
Savva @ 18.02.2024 17:22gribetu redzet, ka tu, gudrite, pati sev sataisitu airtouch vai balayage.
vainadzite @ 18.02.2024 17:41
Tas skaitās kaut kas skaists? :D Ak dievs, iegūglēju balayage, manā izpratnē tā izskatās nekopti, jau atauguši mati, kad saknes nenokrāso un pa starpam balinātas šķipsnas. Super. Ir uz ko tiekties, tērējot 400eur, lai izskatītos pēc nevīžas. :D
Nu tad par ko cepiens? Šis pakalpojums nav domāts Tev, ne viss ir par Tevi.vainadzite @ 18.02.2024 17:41
Tas skaitās kaut kas skaists? :D Ak dievs, iegūglēju balayage, manā izpratnē tā izskatās nekopti, jau atauguši mati, kad saknes nenokrāso un pa starpam balinātas šķipsnas. Super. Ir uz ko tiekties, tērējot 400eur, lai izskatītos pēc nevīžas. :D
Jupiter @ 18.02.2024 15:01Es vienkārši to iedomājos kā, ja par manu darbu manā profesijā sāktu šitā runāt - ka es neesmu pelnījusi, ka man maksā cilvēka cienīgu algu, jo mana profesija neprasa augstāko izglītību, tas nav tas pats kas - paskatīties cenu, pateikt sev, ka neuzskati, ka tas ir tā vērts un neizmantot. Bet te izklausās, ka gribās to pakalpojumu un frizieris ir vainīgs, ka Tu negribi maksāt tirgus cenu par to.