Ko sievietes darītu?

Reitings 32
Reģ: 23.11.2023
Nēesmu īsti pārliecināts, vai man paziņas ir mazohisti, vai tādas mūsdienās ir tās sievietes, bet es arvien vairāk in vairāk redzu to "cuck" un "simp" uzvedību no vīriešu puses, un kur skaties tur attiecībās ir tā ka sieviete piesit kāju pie zemes, pasakā kā būs, un vīrietis nokar galvu un visam piekrīt. Pēdējā situācija, satiku bijušo klasesbiedru pie veikala. Sākām runāt kā katram pa dzīvi iet, iznāca viņa draudzene ar dusmīgu seju, iesēdās mašīnā, un sāk pīpināt. Klasesbiedrs pieliecas pie loga, pateica: "pagaidi minūti, tulīt brauksim." Tā sāka vēl trakāk taurēt un bļaut: "Kāp taču mašīnā!" Prasīju: "Ko tu izdarīgi ka tāda dusmīga?" Viņš noteica: "Viņa nav dusmīga, viņa vienmēr tāda, labi man jadodas mājās." Šis nav vienīgais gadījums, es zinu darba vietā vīriešus kas ir zem sieviešu tupeles, gan citus. Ir tādi kas pretojās kontrolei bet viņi parsvarā ir vieni - tālāk pa randiņu periodu netiek, pastaigā pa randiņiem, sieviete sāk uzstādīt savus nosacījumus, čalis pretojās, randiņi beidzās.
Kāpēc jūs uzskatat ka vīrieši ir jātur saitē un jākontrolē? Atriebiba par to ka savlaik jūsu vec vecmammu laikos vīrietis bija galvenais? Vai tomēr vīrieši paši vainīgi ka ceļ sievietes uz piedestāliem un kļūst par simpiem? Ko jūs darītu ja tādi simpi nebūtu, ko komandētu un lamātu? 😁
Un es nesaku ka vīriešiem jātaisa revolūcija un japarņem kontrole par sievietēm, Es uzskatu ka ne vienam no dzimumiem nevajadzētu kontrolēt otru. Ja attiecībās nav vienlīdzība tad nevajag tādas veidot.
11.02.2024 21:43 |

Reitings 16363
Reģ: 06.07.2022
Laba tēma, Luusi. Vēl no šīs pašas šlakas ir vīri, kuri kaut kādus ne-kopīgos-ar sievu-tusiņus sauc par "brīvsoli". Nu tur tikšanās ar seniem čomiem, klasesbiedriem, salidojums... To sauc par brīvsoli. It kā viņiem tagad legāls iemesls noraut no kājām vecenes uzliktas važas, nu šausmīgi. Manā vidē gan tādu nav, bet zinu pāris šitos "ieslodzītos". Man pazīstamie vīrieši ir priecīgi paņemt to brīvsoli taisni kopā ar savu mīļoto sievieti - vienalga, sieva, draudzene vai randiņu partnere, bet taisni kopā "atlaist bremzes".
12.02.2024 21:36 |

Reitings 387
Reģ: 10.10.2023
Mans vīrs bija tāds, kas nelaida mani nekur un netikās ar maniem cilvēkiem, kā rezultātā es paliku viena. Kad atteicos tikties ar viņa draugiem un teicu, ka var tak viens atpūsties, teica, ka esmu iedomīga. Kad jau biju pieradusi, tāpat sāku izturēties pret viņu un brīžos, kad būtu piekāpusies, teicu, ka abi tagad un tulīt iesim mājās. Vienā brīdī sapratu, ka izskatos pēc kuces no malas, bet cilvēki nezināja kā ir mājās. Atradu jaunas draudzenes, tikos darba laikā jo vakaros man neļāva, līdz viņš saprata, ka vairs mani iegrožot nevar. Atskatoties saprotu, ka tā bija mana pašas kaut kāda trauma no bērnības un nevarēju viņam pateikt nē jo bērnībā biju ļoti nospiesta. Pieagušais ar normālām robežām neļaujās tādām lietām.
12.02.2024 21:38 |

Reitings 27
Reģ: 20.12.2023
Luusis @ 12.02.2024 10:43
neko viņi nekaveja, mājās brauca. Viņa viņam vispār neļauj ar nevienu komunicēt kā sagājas kopā pāris gadi atpakaļ ta viņš no visiem pazuda, tapec jau čalis gribēja ar kādu parunāt. Tagad ir tā, ja iet arpus mājas tad tikai ar draudeni.

Cik viņam gadu? Arī 32!? 😁Kristap
13.02.2024 02:32 |

Reitings 27
Reģ: 20.12.2023
Varbūt sieviete bija 100 reizes teikusi, ka kavē kaut ko un čalis to laidis gar ausi un tik tarkšķ pie veikala😂 es arī būtu dusmīga ja iepriekš teiktu ka ātri ātri veikalu un tad es kavēju tur manikīru vai lekcijas vai nezin ko, bet šis tik stāv pie veikala pļāpā

Tu un tev līdzīgas noteikti ir ļoti niknas uz veci, ja gadās nokavēt tik svarīgu mirkli dzīvē kā manikīrs, pilnīgi kā kavēt lidmašīnu lai brauktu ceļojumā /kavēt ierašanos uz dzemdībām. Noteikti skalotu vecim prātu 3stundas pēctam, kad nokavēja manikīru. 😂 Nenovēlu nevienam vīrietim tādu sievieti, kurai jāsteidzas uz skaistumsalonu. Un turklāt noteikti, pašai nemaz nav tiesību/auto tāpēc gaidi uz veci un veča auto, lai ved passenger princesu uz lielo procedūru#gada lielākais un svarīgākais notikums dzīvē 😂
13.02.2024 03:14 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Royze @ 13.02.2024 03:14

Tu un tev līdzīgas noteikti ir ļoti niknas uz veci, ja gadās nokavēt tik svarīgu mirkli dzīvē kā manikīrs, pilnīgi kā kavēt lidmašīnu lai brauktu ceļojumā /kavēt ierašanos uz dzemdībām. Noteikti skalotu vecim prātu 3stundas pēctam, kad nokavēja manikīru. ? Nenovēlu nevienam vīrietim tādu sievieti, kurai jāsteidzas uz skaistumsalonu. Un turklāt noteikti, pašai nemaz nav tiesību/auto tāpēc gaidi uz veci un veča auto, lai ved passenger princesu uz lielo procedūru#gada lielākais un svarīgākais notikums dzīvē ?

Tev laikam manikīrs savā mūžā nekad nav bijis tapēc nezini, ka katram klientam ir atvēlēts savs laiks un ar meistara laiku ir jāciena, nevis jāizperās vēlāk nekā paredzēts.
13.02.2024 06:16 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
SarmaD @ 13.02.2024 06:16

Tev laikam manikīrs savā mūžā nekad nav bijis tapēc nezini, ka katram klientam ir atvēlēts savs laiks un ar meistara laiku ir jāciena, nevis jāizperās vēlāk nekā paredzēts.

Tad lai peras pie meistara, nevis vecim līdzas pa rimčiku slāj... 😁
13.02.2024 07:15 |

Reitings 3512
akul12 @ 13.02.2024 07:15

Tad lai peras pie meistara, nevis vecim līdzas pa rimčiku slāj... ?

Nu gan jau viņa nekādu meistaru nekavēja. Bet ja mēs tomēr pieņemam, tad varbūt pirms tam vecis grib veikalā ieiet ātri un tad izsviest viņu pie meistares un doties pats tālāk, bet šī gaida mašīnā, viņš zina ka viņai jātiek bet tarkšķ. Ja es zinātu ka kaut ko kavēju, da jeb ko, es arī nebūtu omā. Es gan netaurētu pa pus pagastu, bet kaitinoši tomēr būtu.
13.02.2024 07:28 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
SarmaD @ 13.02.2024 07:28

Nu gan jau viņa nekādu meistaru nekavēja. Bet ja mēs tomēr pieņemam, tad varbūt pirms tam vecis grib veikalā ieiet ātri un tad izsviest viņu pie meistares un doties pats tālāk, bet šī gaida mašīnā, viņš zina ka viņai jātiek bet tarkšķ. Ja es zinātu ka kaut ko kavēju, da jeb ko, es arī nebūtu omā. Es gan netaurētu pa pus pagastu, bet kaitinoši tomēr būtu.

Rīgā varbūt, bet ne Dobelē, kur var aizbraukt visur 10minūtēs un sievieti izsviest pie manikīra, bet pats doties uz veikalu.
13.02.2024 07:33 |

Reitings 3512
akul12 @ 13.02.2024 07:33

Rīgā varbūt, bet ne Dobelē, kur var aizbraukt visur 10minūtēs un sievieti izsviest pie manikīra, bet pats doties uz veikalu.

Da vienalga kur, es par faktu ka nākas kavēt kāda cita dēļ. Bet tās tāpat ir kaut kādas spekulācijas par un ap tēmu.
13.02.2024 07:50 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
debestinaa @ 12.02.2024 09:50
Par tādām situācijām šķiet nevar spiest no viena skatu punkta, nekad nevar zināt puļķa otru galu. Varbūt sieviete bija 100 reizes teikusi, ka kavē kaut ko un čalis to laidis gar ausi un tik tarkšķ pie veikala? es arī būtu dusmīga ja iepriekš teiktu ka ātri ātri veikalu un tad es kavēju tur manikīru vai lekcijas vai nezin ko, bet šis tik stāv pie veikala pļāpā

Jebkurā gadījumā tā ir pilnīga necieņa pret pašu partneri un arī viņa sarunu biedru, nesasveicināties, dusmīgi noskatīties un taurēt. Ja partneris nedzird 100 lūgumus nekavēt, tad ar tādu arī nevajag būt kopā, nevis grimt toksiskās attiecībās.
P.s. es savu suni dresēju, lai no skatiena mani klausa. Tā tas no malas arī izskatās, kā pret suni, un viņa draugs vispār tukša vieta. Kā mucā augusi.
13.02.2024 09:48 |

Reitings 12
Reģ: 06.03.2024
Uzskatu, ka kaut kādā mērā ir labi, ka ir arī tādi vīrieši, kas pieņem sieviešu drāmas paliekot ar tām kopā, kas liecina par to, ka ir noturīgi un sieviete kaut ko nozīmē.
06.03.2024 18:09 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Es gan tādus vīriešus nesauktu par simpiem. Un tādas sievietes vienkārši nav normālas. Man arī ir gadījies tādas satikt. Es to redzu tā, ka viņām vienkārši riebjas pašām sava dzīve, tāpēc bojā to arī savam partnerim. Jo laimīga vai ar dzīvi apmierināta sieviete tā nedara.
Es piekrītu tam, ka var būt izņēmumi pāris situācijās, kad tavs partneris tevi nedzird vairākas reizes , lietās kas ir svarīgas un tad vari palikt dusmīga/aizkaitināta/riebīga, bet ikdienā tā darīt un čali valkāt apkārt siksniņā nav normāli. Partneri attiecībās tomēr ir partneri, bet tieši tāpat abi ir arī individuāli cilvēki.
Aprakstītā situācija ir vienkārši tizla. Ja kaut kur bija tik ļoti jāsteidzas, sieviete varēja, nākdama no veikala ārā, pienākt, sasveicināties/iepazīties vai vienalga un jauki pateikt ''klau, atvaino, mums ļoti jāsteidzas, nevaram daudz pļāpāt, bet ceru, ka saskriesimies vēl kaut kad'' un viss. Ja jāsteidzas, tad jāsteidzas, viss ir saprotams. Bet taisīt cirku vēl pīpinot mašīnu un bļaujot nav okey.
07.03.2024 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)