SarmaD @ 06.02.2024 18:36
Tām kurām būrītis nav tukšs nebērnosies knapi savos 20 ar tikko pazīstamu vai teju nepazīstamu čali. Var man tagad borēt ka sievietei viegli nēsāt to bērnu, ka vieglāk izskriet līdzi un ka kopā jau no 16 gadu vecuma, bet realitātē neuzskatu ka sievietei būtu vispār jādomā par bērnu pirms 25, jo dzīve ir mainīga. Tā ir mainīga arī visas dzīves garumā, tomēr agra apbērnošanās nāk līdzi ar lielāku risku palikt vientuļai mātei.
Adriana Miglāne sākumā likās tik sakarīga, talantīga jauna meitene, taču pāris gadu laikā ar visiem “uzlabojumiem” ir sevi pārvērtusi par briesmīgi prasta un nolietota paskata sievieti gados. Svars ir viens, bet tās briesmīgas lūpas, uzacis un milzu krūtis - nu, priekš kam??? Tiešām nožēlojami, ka tik zema pašapziņa, ka aizverās šīberis un jāskrien pakaļ visām citām vienādi uzlabotajām instazvaigznēm. Diemžēl Adriana var ekrānā dziedāt, cik grib, bet talants pilnīgi nobāl skumjā izskata priekšā…Redzamais vārds @ 05.02.2024 22:01Izdomāju veidot atsevišķu diskusiju par šo būtni, kas arvien vairāk iemanto popularitāti sabiedrībā. Zinu, ka itekmeļos viņu jau apspriež, bet manuprāt, nepietiekoši. ?Ko domājat par Migles notikumiem personīgajā dzīvē, un par intervijām ko sniedza publiski atklājot, ka lieliskais bērna tēvs maksā tikai 150 eur, kur viņa laikam kļūdījās summā ir vairāk naudas >180 eur alimentus. Un kā bērns vispār esot jau vairākus mēnešus vienaldzīgs savām tēvam. Starp citu tas nekas jauns, nav lielākoties sievietes zina, līdz ko tēvs aiziet prom no ģimenes, lielākoties latviešu tēviem bērns paliek vienaldzīgs, īpaši ja vēl ir vienīgais. Viņa ar tādu lielisku cilvēku uztaisīja otru bērnu papildus. Sūdzās, ka ar vienu grūti tikt galā vienai, bet redz vajadzēja vēl otru, lai parādītu sabiedrībai, ka vientuļās mamiņas var visu pašas, gan emocionāli, fiziski un Fianansiāki. Kā šķiet jums?
yay @ 06.02.2024 20:55
Tu taču saproti, ka tai tavas draudzenes pusmāsas klīnikai pisģets tagad būs, ja?
Katzenfamilie @ 06.02.2024 21:01
Nu, kadus gadus 20 vai 30 atpakal, pirms 25 gadu vecuma piedzemdet pirmo bernu vel nebija nekas traks, tad pat uz uz sievietem, kuraam jau bija 30, nebija vel precejusas un ari bernu vel nebija, pat skatijas jocigi, uzskatija taas par divaineem un, ka kaut kas nav ar praatu kartiba.
Pat vel padsmit gadus atpakal, dzemdibu zale pirms keizargrieziena, kad teicu vecmatei, ka man grutniecibas laika bija augsts asinsspiediens, mani vel kauninaaja ar vardiem - ko tad jus brinaties, jums jau ir 27 gadi, tas nozime, ka esat veca dzemdetaja!
SarmaD @ 06.02.2024 21:04
Tik tad, ja Migle pasūdzēsies.
yay @ 06.02.2024 21:29
Nu ja. Es tik par to, ka jāmāk pasniegt faktus tā, lai kādu neatlaiž par faktu nopludināšanu. :D
SarmaD @ 06.02.2024 21:08
Neraizējies, mani arī joprojām šur un tur kaunina, ka pie tricāra bet bērna vel nav. ?
SarmaD @ 06.02.2024 21:32
Un piebildīšu ka kaunina tās, kurām pašām bērni jau savā dzīvē. Mana paaudze un varbūt mazliet vecāki neko par to īpaši nesaka. Tā ir tāda padomijas attelpa, ka jaunām jābūt pēc iespējas ātrāk grūsnām. Šajos gados nav kā pirms 20 vai 30. Citi laiki, citas prioritātes, citi dzīves kvalitātes nosacījumi.
Mady66 @ 06.02.2024 20:47Viņa pie manas draudzenes pusmāsas uz klīniku nāca vēl nesen, prasīja kontracepciju stāvokli palika no jaunā.
Neesmu prasījusi kas tur notiek. Bet redz, jauns draugs jau stāvokli bija.
Varbūt no tas kontracepcijas arī palika resna.
Bet nesen kaut ko raudāja instagrama, ka smags periods domāju ka atkal pazaudēja bērnu. Vai izšķiras jau ar jauno. Un tad pēkšņi atkal aktīva soc.tīklos iepriekš pazudusi nez
sandrute @ 06.02.2024 21:04Lai kāda arī Adriana būtu, viņa ir daudzu vīriešu sapnis - formīgs augums, lielas krūtis, kopta āriene. Viņa mierīgi var dabūt kādu riktīgi biezo un dzīvot bez bēdām, neuztraucoties par naudu.
chihiro @ 06.02.2024 23:40
Man Miglāne nepatīk, jo atceros iepriekšējos izgājienus, bet šo prasās viņai nosūtīt ar pamudinājumu izcelt šo klīniku un ārsti, pie kuras viņa bija. Nav normāli, ka ārsts izplata sensitīvo informāciju savai pusmāsai, bet vēl trakāk, ka pusmāsa pārstāsta draudzenei, kas šo informāciju raksta forumā. Es domāju no sava skata punkta - aizeju pie ginekologa un gaidu, ka manas stāvoklī būšanas vai nebūšanas, analīžu rezultāti utt.būs drošībā. Esmu par to, ka šādus ārstus jāsoda.
ko tad jus brinaties, jums jau ir 27 gadi, tas nozime, ka esat veca dzemdetaja!
sandrute @ 06.02.2024 21:04Lai kāda arī Adriana būtu, viņa ir daudzu vīriešu sapnis - formīgs augums, lielas krūtis, kopta āriene. Viņa mierīgi var dabūt kādu riktīgi biezo un dzīvot bez bēdām, neuztraucoties par naudu.
hanney @ 07.02.2024 10:24Wow, cik daudz heita.. viņai nesekoju, bet liekas laba mamma un sievišķīga jauna sieviete. Par un ap putniem.. parādiet kādu, kuram to nav?
Tēmu, šķiet, izveidojis tas pats bijušais, kuram negribas tos alimentus maksāt.
SarmaD @ 06.02.2024 21:30
Man drīzāk liekas ka faktus noplūdināt nevajag vispār. Man liekas ļoti nekorekti lai vai cik besītu kāds.
Krizdole @ 07.02.2024 08:49
Daudzu vīriešu sapnis un mierīgi var dabūt kādu biezo, tikai nez kāpēc ir viena. Viena, krājot putnu spalvas, uzskatot, ka tās ir no eņģeļiem ?♀️
Ja nav īpašu alerģiju, vai īpašu kaprīžu 2 cilvēkiem 150€ nedēļā pārtikai pietiek ar uzviju. Protams, ja ir īpašas alerģijas vai kaprīzes, kad obligāti vajag tikai produktus X, tas liekas maz. Grūti varētu būt tiem, kas grib ēst Rītiņa klasiskā izteiciena stilā, vegāniem, bet ne jau vidējam latvietim.yay @ 06.02.2024 15:07
Man biš vairāk kā divi cilvēki.
Un man arī produkti maksā mazliet vairāk, jo ir pārtikas alerģijas. Bet ne par mani stāsts.
Es tik tā galvā paskaitīju, likās, ka arī 2 cilvēkiem pa 150€ nedēļā nepietiktu.Ja saki ka pietiek nebomžojot, tad ticu Tev!
Ņemot vērā to, ka ar viņu pilna dzeltenā prese - jau daļa atkrīt. Bērns - atmet vēl vairāk. Viņas foto parāda - ka tur būs high upkeep - atmet tos, kas apzinās, ka nepavilks finansiāli. Reāli paliek sapņotāji uz ko viņa nemaz neskatās un 2 veidu džeki - kolekcionāri un sliktie puiši. Abām šīm kategorijām jaunai vientuļai māmiņai nevajadzētu skatīties virsū, jo abas tikko, ko pamanīs nākamo "gaļu" ātri vien pametīs. Viņai ir labas formas, bet tās labās formas izdara lāča pakalpojumu ja mērķis ir atrast "īsto un vienīgo"- pa vidu būs ļoti daudz kam interesē vienkārši sekss vai seksīga trofeja. Un tā kā visticamāk meitene negrib sev džeku ar "vidējo algu, vidējo augumu" utt. - viņai visticamāk trāpīsies tieši tie kam nekāda mīlestība nav vajadzīga.VivaD @ 07.02.2024 16:48
Es domāju, ka viņas DM ir pārpildīts, bet viņai ir augstas prasības, lai ņemtu katru trīsdesmito interesentu. Kā jau visām silikonu meitenēm. Tajā vecumā un ar tādām formām var atļauties veikt pamatīgu sijāšanu.