Katzenfamilie @ 06.02.2024 13:07
Es sai personai nesekoju, bet atceros kaut kadu rakstu, kur vinja nodirsa sava berna teva bijuso draudzeni, ka vinja vinjus terorizejot un neliekot miera. Un tagad pati jau palikusi par bijuso, labi, to naivumu varetu vel norakstit uz vinjas jaunibu, bet 19 gados jau dzemdet bernu?
SarmaD @ 06.02.2024 13:12
Paskaties sev apkārt cik jaunās dūdiņas pirms 25 jau nobērnojušās. Daudz prātiņa tur nevajag
Katzenfamilie @ 06.02.2024 13:34
Te jau vairak nav runa par vecumu, kuraa apbernojas, bet gan par to faktu - pati Miglanes kundze dirsa un dirsa uz berna teva bijuso, bet nu pati ir palikusi par bijuso, ar bernu uz rokam un 150 EUR alimentiem menesi.
Katzenfamilie @ 06.02.2024 13:34
Te jau vairak nav runa par vecumu, kuraa apbernojas, bet gan par to faktu - pati Miglanes kundze dirsa un dirsa uz berna teva bijuso, bet nu pati ir palikusi par bijuso, ar bernu uz rokam un 150 EUR alimentiem menesi.
gribuiemestkapeiku @ 06.02.2024 14:09Smieklīgākais bija,kad viņa sataisīja savus tesmeņus un tieši tajā pat laikā PTAC uzlika sodu 1000eiro, kas tur bija par kvekstēšanu, to nevar aizmirst? esmu māmiņa,man ir bērniņš, es par to naudiņu labāk nopirktu kaut ko bērniņam,bet man jāmaksā nepamatots sods. Ļoti stulba būtne
Lorra @ 06.02.2024 11:15
Nu diviem cilvēkiem easy var sapirkt pārtiku uz nedēļu par 150€ un paliks vēl pāri. Ko tu veikalā tādu pērc lai nepietiktu ar tādu summu?
yay @ 06.02.2024 15:07
Man biš vairāk kā divi cilvēki.
Un man arī produkti maksā mazliet vairāk, jo ir pārtikas alerģijas. Bet ne par mani stāsts.
Es tik tā galvā paskaitīju, likās, ka arī 2 cilvēkiem pa 150€ nedēļā nepietiktu.Ja saki ka pietiek nebomžojot, tad ticu Tev!
Vienu sievieti ar bernu sis jau bija pametis un naiva Miglanite bija sadomajusies, ka sii nu bus taa istaa, kurai vins uztaisiis bernu un paliks lidz muza beigam kopa.
akul12 @ 06.02.2024 16:09
Šāds naivums sievietēm ir sens, kā pasaule. Satiekot alfa vīrieti sievietēm aizkrīt ciet un visas domā, ka būs vienīgās. Bet alfām ir iedzimts instinkts apaugļot pēc iespējas vairāk, viņi vienīgo sievu ievieš tikai ap savu andropauzi, 60 gados.
Kreima @ 06.02.2024 15:25
Es mierīgi pa 100€ varu pabarot sevi un vīrieti nebomžojot! pērku gaļu, gaļu un vēlreiz gaļu + gardumus, arī dārzeņus augļus. Nav jābomžojas pat lai iekļautos 100€..Kur nu vēl ja ir tikai sieviete un bērns. Cik tur aizies ~80€, bet nu jā pie Miglanes dzīvesveida, gan jau grib arī pārtiku uz mājas pasūtīt vai uz kādu restūzi aiziet , viņai noteikti tie 150 € gnj liekas kapeikas vien.
SarmaD @ 06.02.2024 13:12
Paskaties sev apkārt cik jaunās dūdiņas pirms 25 jau nobērnojušās. Daudz prātiņa tur nevajag
Katzenfamilie @ 06.02.2024 17:24
Lidzigi ka Kivics, sis tikai nav nodzeries un pec resna merkakja neizskatas.
Diabolus @ 06.02.2024 18:16
Diez kad to vajadzētu darīt? Uz 40? ?
Pat ar savām pakulām un viltus pupiem nevar nocopēt sev normālu vīrieti. Kā tad tā
Mady66 @ 06.02.2024 20:47Viņa pie manas draudzenes pusmāsas uz klīniku nāca vēl nesen, prasīja kontracepciju stāvokli palika no jaunā.
Neesmu prasījusi kas tur notiek. Bet redz, jauns draugs jau stāvokli bija.
Varbūt no tas kontracepcijas arī palika resna.
Bet nesen kaut ko raudāja instagrama, ka smags periods domāju ka atkal pazaudēja bērnu. Vai izšķiras jau ar jauno. Un tad pēkšņi atkal aktīva soc.tīklos iepriekš pazudusi nez