Daisey @ 05.02.2024 15:01Sveiki!
Varbūt ir kāds/kāda, kas pēdējos gados ir mācījies tiesību zinātni Cēsīs? Kāds tur ir līmenis un vai apmierināja mācību kvalitāte? Es vairāk par neklātieni. Vai nav grūti neklātienē apgūt šo jomu? Un ko iesaki,ko nē :) ?
Taču,ja neesi mācījies Cēsīs- bet citur- bet interesē tieši Turība, tad pastāsti + un-? Paldies liels. ?
law7 @ 05.02.2024 17:17Šo jomu noteikti neiesaku neklātienē. Turība arī nav ieteicamākais variants.
Globuss @ 06.02.2024 15:22LU JF ir pilns ar studentuem, kuri knapi izvelkas cauri studiju gadiem - mācās uz knapām 4 ballēm. Nevajag idealizēt vienu augstskolu. Visvairāk ir atkarīgs no paša studenta. Prokuroriņš Cinkmanis nav vienīgais LU JF “produkts”, kurš pat bakalaura darbu nejēdza uzrakstīt pats.
Globuss @ 06.02.2024 15:22LU JF ir pilns ar studentuem, kuri knapi izvelkas cauri studiju gadiem - mācās uz knapām 4 ballēm. Nevajag idealizēt vienu augstskolu. Visvairāk ir atkarīgs no paša studenta. Prokuroriņš Cinkmanis nav vienīgais LU JF “produkts”, kurš pat bakalaura darbu nejēdza uzrakstīt pats.
Globuss @ 06.02.2024 16:28LU maģistrantūra nav nekāda dižā.
Autorei varētu ieteikt sazināties ar “Turību” par attālinātajām studijām (e-studijas) un sākumā pieteikties uz 1 studiju kursu, piem., uz tiesību teoriju vai civiltiesībām. Tad arī pārliecinātos, vai patīk un vai vēl interesē šīs studijas. Mazāk € samaksātu nekā maksājot uzreiz par semestri neklātienē. Attālinātajās studijās var studēt sev piemērotā tempā. Labi un slikti studenti ir visās augstskolās. No katra paša atkarīgs, cik iemācīsies.
LU ir vislielākais sūds kas vispār vien var būt!Inna86 @ 06.02.2024 14:12LU ir smagas studijas, jāmācās ir ļoti, ļoti daudz. Bet zināšanas attiecīgi arī ir vislabākās, nesalidzināmi ar citām skolām, jo nekur tā nemoka.
Gardenia @ 06.02.2024 19:06LU ir vislielākais sūds kas vispār vien var būt!
Globuss @ 06.02.2024 19:12
Piemēram, RJA.
Tie nav tikai “Turības” absolventi, kuri nespēj nokārtot pat erudīcijas testu. ? Prokuratūra izsludina konkursu, un lielākā daļa amata pretendentu nespēj parādīt, ka vispār ir kaut kādas zināšanas.
Inna86 @ 06.02.2024 20:24
Tu esi tur mācījusies? Es esmu, tur ir lieliski pasniedzēji, es vēl tagad pēc daudziem gadiem ļoti daudz ko no galvas atceros, jo būtisko vajadzēja no galvas zubrīt, ar pliku izprati tur nepietika. Juristu kvalifikācijas eksāmens arī tomēr parāda lu jf līmeni. No Turības kās vispār ir nolicis to eksāmenu?