Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skleroterapija

Reitings 58
Reģ: 18.12.2023
Varat, lūdzu, padalīties ar pieredzi, veicot skleroterapiju varikozām vēnām. Procedūras norise, izmaksas, cik ilgā laikā iestājas pozitīvs efekts, cik ilgi saglabājas? Kādā klīnikā veicāt? kam jāpievērš uzmanība, izvēloties ārstu, procedūru!
03.02.2024 18:14 |

Reitings 64
Reģ: 03.10.2017
Skleroterapiju varikozām vēnām neveic. Varikozām vēnām veic lāzeroperāciju apvienojumā ar zaru izņemsanu(pec nepieciešamibas). Skleroterapija vairāk domāta ir smalkākiem vēnu tīklojumiem (spiderveins tā saucamās) un mazākiem asinsvadiem.
sākumā jādodas uz konsultāciju un tur veic duplekssonogrāfiju abām kājām lai noskaidrotu vispārējo vēnu stāvokli, un piemekle pec medicīniskas nepieciešamības.
Pāris dienas atpakaļ pati veicu vēnu operàciju. Kad bus pilnīga atveselošanās un redzams iznākums iespējams tikai tad nozīmēs papildus skleroterapiju kur tas vajadzīgs.
Katrà ziņā nav lēts prieks un tas nenotiek tik àtri.
Skleroterapijas rezultati ari prasa vismaz paris nedēļas. (Kamer asinsvadi atmirst un uzsūcas pilnībā).
04.02.2024 19:10 |

Reitings 58
MiaLea @ 04.02.2024 19:10
Skleroterapiju varikozām vēnām neveic. Varikozām vēnām veic lāzeroperāciju apvienojumā ar zaru izņemsanu(pec nepieciešamibas). Skleroterapija vairāk domāta ir smalkākiem vēnu tīklojumiem (spiderveins tā saucamās) un mazākiem asinsvadiem.
sākumā jādodas uz konsultāciju un tur veic duplekssonogrāfiju abām kājām lai noskaidrotu vispārējo vēnu stāvokli, un piemekle pec medicīniskas nepieciešamības.
Pāris dienas atpakaļ pati veicu vēnu operàciju. Kad bus pilnīga atveselošanās un redzams iznākums iespējams tikai tad nozīmēs papildus skleroterapiju kur tas vajadzīgs.
Skleroterapijas rezultati ari prasa vismaz paris nedēļas. (Kamer asinsvadi atmirst un uzsūcas pilnībā).

Paldies par info! Duplekssonogrāfija ir veikta un nav konstatēta nepieciešamība veikt vēnu operāciju. Ārsts, kas veica izmeklējumu, skleroterapiju neveic un ieteica meklēt pakalpojumu citā vietā.
04.02.2024 19:18 |

Reitings 64
Labi man ietektie speciālisti no kuriem es izvēlejos savu-
Juris Rīts (pieņem vairākās vietās, tsk. Aesthetica, veic skleroterapiju)
Dr. Gediņš
Ints Ūdris
Ir arī Maurina klīnika, bet to es neizvēlejos. Ir ļoti populāra bet kad veicu izpeti, kaut kā cena kosmoss bet viedokli loti dalās.
04.02.2024 19:29 |

Reitings 58
MiaLea @ 04.02.2024 19:29
Labi man ietektie speciālisti no kuriem es izvēlejos savu-
Juris Rīts (pieņem vairākās vietās, tsk. Aesthetica, veic skleroterapiju)
Dr. Gediņš
Ints Ūdris
Ir arī Maurina klīnika, bet to es neizvēlejos. Ir ļoti populāra bet kad veicu izpeti, kaut kā cena kosmoss bet viedokli loti dalās.

Paldies par ieteikumu👍! Izpētīšu info par minētajiem kungiem.
04.02.2024 19:37 |

Reitings 14
Reģ: 06.05.2020
Sveikas,meitenes!
Vai šo operāciju ir vērts izvēlēties vispārējā narkozē vai pietiek ar lokālo anestēziju?
04.02.2024 22:33 |

Reitings 58
MikMik @ 04.02.2024 22:33
Sveikas,meitenes!
Vai šo operāciju ir vērts izvēlēties vispārējā narkozē vai pietiek ar lokālo anestēziju?

cik zinu, vēnu operācijām lokāli atsāpināšana.
05.02.2024 18:56 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
MiaLea @ 04.02.2024 19:10
Mauriņa klīnikā man to veica varikozi paplašinātām vēnām. Lielās vēnas pazuda, bet vietā izleca šie mazie zirnekļi. Izskatās trakāk, kā bija. Bail pat domāt, kā izskatītos pēc vēl 1 grūtniecības.
05.02.2024 20:05 |

Reitings 64
Operāciju veic ar lokālo anastēzju. Un jā, nav nekas baigi patīkams. Neteiktu, ka sāp, protams dūrieni sāp un to man bija ļoti daudz bet nav tā ka jāmirst nost. Kaut kur mēdz būt spiediens, kaut kur vairāk jūtīgs. Katrā ziņā diskomforts ir. ar to ir jārēķinās, bet tu visu laiku esi lietas kursā, tevi pabrīdina par katru darbību.
Bet katram gadījums un veiktās manipulācijas atšķiras. Cik sarezgiti, kādas metodes un kurā vietā.
Es jau raiti staigāju un daudz, kustos. Ir interesanta sajūta vietām, bet nu nekas TĀDS.
Protams, ja ir tendence uz varikozo venu veidošanos tas var notikt atkartoti. Bet tadēļ ir jaievero visi noradijumi. Kompresijas zeķes attiecīgos gadijumos. Un to vēnu tiklojumu ir iespejams koriget ar skleroterapiju pēcāk.
Man primāri bija svarīgi ka kājas ir parbaudītas, veselas un neveidojas problēmas gadiem ejot. Estētika arī nav mazsvarīga...
bet kas zin varbūt pec gadiem 10 viss process būs vēl nesāpīgāks un vieglāk labojams.
06.02.2024 20:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!