MiaLea @ 04.02.2024 19:10Skleroterapiju varikozām vēnām neveic. Varikozām vēnām veic lāzeroperāciju apvienojumā ar zaru izņemsanu(pec nepieciešamibas). Skleroterapija vairāk domāta ir smalkākiem vēnu tīklojumiem (spiderveins tā saucamās) un mazākiem asinsvadiem.
sākumā jādodas uz konsultāciju un tur veic duplekssonogrāfiju abām kājām lai noskaidrotu vispārējo vēnu stāvokli, un piemekle pec medicīniskas nepieciešamības.
Pāris dienas atpakaļ pati veicu vēnu operàciju. Kad bus pilnīga atveselošanās un redzams iznākums iespējams tikai tad nozīmēs papildus skleroterapiju kur tas vajadzīgs.
Katrà ziņā nav lēts prieks un tas nenotiek tik àtri.
Skleroterapijas rezultati ari prasa vismaz paris nedēļas. (Kamer asinsvadi atmirst un uzsūcas pilnībā).
MiaLea @ 04.02.2024 19:29Labi man ietektie speciālisti no kuriem es izvēlejos savu-
Juris Rīts (pieņem vairākās vietās, tsk. Aesthetica, veic skleroterapiju)
Dr. Gediņš
Ints Ūdris
Ir arī Maurina klīnika, bet to es neizvēlejos. Ir ļoti populāra bet kad veicu izpeti, kaut kā cena kosmoss bet viedokli loti dalās.
MikMik @ 04.02.2024 22:33Sveikas,meitenes!
Vai šo operāciju ir vērts izvēlēties vispārējā narkozē vai pietiek ar lokālo anestēziju?
Mauriņa klīnikā man to veica varikozi paplašinātām vēnām. Lielās vēnas pazuda, bet vietā izleca šie mazie zirnekļi. Izskatās trakāk, kā bija. Bail pat domāt, kā izskatītos pēc vēl 1 grūtniecības.MiaLea @ 04.02.2024 19:10Skleroterapiju varikozām vēnām neveic. Varikozām vēnām veic lāzeroperāciju apvienojumā ar zaru izņemsanu(pec nepieciešamibas). Skleroterapija vairāk domāta ir smalkākiem vēnu tīklojumiem (spiderveins tā saucamās) un mazākiem asinsvadiem.
sākumā jādodas uz konsultāciju un tur veic duplekssonogrāfiju abām kājām lai noskaidrotu vispārējo vēnu stāvokli, un piemekle pec medicīniskas nepieciešamības.
Pāris dienas atpakaļ pati veicu vēnu operàciju. Kad bus pilnīga atveselošanās un redzams iznākums iespējams tikai tad nozīmēs papildus skleroterapiju kur tas vajadzīgs.
Katrà ziņā nav lēts prieks un tas nenotiek tik àtri.
Skleroterapijas rezultati ari prasa vismaz paris nedēļas. (Kamer asinsvadi atmirst un uzsūcas pilnībā).