Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Epoksīda priekšmeti un personiskais stils - Klientu vēlmju aptauja

 
Reitings 1
Reģ: 25.01.2024
Sveicināti!
Esmu Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes finanšu un grāmatvedības nodaļas 2. kursa studente. Biznesa plāna izstrādes ietvaros veicu potenciālo klientu/pircēju aptaujas anketu. Anketa ir anonīma un iegūtie dati tiks izmantoti tikai apkopotā veidā. Aptuvenais aptaujas izpildes laiks līdz 7 minūtēm.
Epoksīda sveķi ir divkomponentu materiāls, kas sastāv no divām daļām: epoksīda sveķa un cietinātāja. Šie divi komponenti tiek sajaukti kopā, reaģējot, un rezultātā veidojas izturīgs un ciets materiāls. Epoksīda sveķi izceļas ar augstu noturību pret vidi, izturību pret nolietojumu un ķīmiskiem faktoriem, kā arī ar spēju pieķerties dažādiem materiāliem.
Epoksīda sveķus izmanto dažādu lietu ražošanai, piemēram, kompozītmateriālu, līmju, krāsu, segumu, un māksliniecisku izstrādājumu veidošanai. Tie ir populāri arī amatniecībā un dizainā, lai radītu dažādus priekšmetus, piemēram, rotaslietas, vāzes, un ziemassvētku rotājumus. Epoksīda sveķi piedāvā plašas iespējas radošiem darbiem, jo tie var tikt viegli iekrāsoti, lietoti formās, un izmantoti dažādos projektos.
Aptauju iespējams aizpildīt te --> https://www.visidati.lv/aptauja/2102767895/
Paldies.
25.01.2024 18:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits