Mathilde @ 12.01.2024 16:28Es nenopirku Emmu tieši smaguma un nekompaktuma dēļ. Bugaboo ir ļoti labi rati. Man bija Donkey.
Ir bijuši vēl pāris labu ratu, bet Bugaboo pašai likās vislabākie- viegli, ergonomiski, pielāgojami dažādiem ceļa segumiem, kompakti un ļoti viegli, un ērti vadāmi. Es varētu slavas dziesmu viņiem
uzrakstīt, ja mācētu.
sauliiite.paula @ 12.01.2024 16:31Kāda pieredze ir ar cybex?
EM vairāk domāti tiem, kas privātmājā dzīvo. 3, bērnam mums bijs Bugaboo, jo viņa pirmajā dzīves gadā katru mēnesi ceļojām, vajadzēja kompaktus, ļoti patika. 4. Bērnam nopirkām EM de luxe, rati džips, ar superīgu amortizāciju!Mathilde @ 12.01.2024 16:28Es nenopirku Emmu tieši smaguma un nekompaktuma dēļ. Bugaboo ir ļoti labi rati. Man bija Donkey.
Ir bijuši vēl pāris labu ratu, bet Bugaboo pašai likās vislabākie- viegli, ergonomiski, pielāgojami dažādiem ceļa segumiem, kompakti un ļoti viegli, un ērti vadāmi. Es varētu slavas dziesmu viņiem
uzrakstīt, ja mācētu.
pilsētas rati, slikta amortizācija, bugaboo ratiem tad daudz labāka. Bet pa pilsētu, ja dzīvo dzīvoklī, ir ok.sauliiite.paula @ 12.01.2024 16:31Kāda pieredze ir ar cybex?
bugaboo var nopirkt sniega riteņus.LivuxePivuxe @ 12.01.2024 17:20Ļoti patika Bugaboo, gan vecākajam, gan jaunākajiem bērniem mums bija Buffalo un Donkey modeļi. Super rati, salīdzinoši viegli, izbrauc visur, vienīgais tad jāizvēlas tie, kam tie riteņi lielāki, Bugaboo Buffalo, Bugaboo Fox, man liekas, ka ar to modeli, kam ir mazie riteņi (Bugaboo Cameleon) ir grūtāk gar jūru, pa smiltīm braukt, bet, lai kāda māmiņa mani labo, ja ne tā. Emmaljungu neizvēlējāmies, jo diezgan masīvi un smagi.
NIKOLAA @ 12.01.2024 16:40EM vairāk domāti tiem, kas privātmājā dzīvo. 3, bērnam mums bijs Bugaboo, jo viņa pirmajā dzīves gadā katru mēnesi ceļojām, vajadzēja kompaktus, ļoti patika. 4. Bērnam nopirkām EM de luxe, rati džips, ar superīgu amortizāciju!
sauliiite.paula @ 12.01.2024 16:40Un maxi cosi pieredze?
nu jā, smagi viņi ir, man otri rati Thule urban glide 2, arī ļoti patīk. Kā veikalā ieraudziju, tā sapratu, ka gribu, pērku 😀Mathilde @ 12.01.2024 19:19
es dzīvoju mājā, bet vng, ja vajag ietūcīt mašīnā, plus citi bērni, suns, īsti ar busu katru dienu negribās braukt. Es par Bugaboo Donkey.