law7 @ 11.01.2024 15:48Varbūt viņš vienkārši ir zaļknābis savā būtībā? Vidējais vecums, kurā latviešu vīrieši stājas pirmajā laulībā ir 33. Tas nozīmē, ka mūsdienās 22-27 gadu vecumā lielākā daļa vīriešu neprecas un iespējams šajā vecumposmā pat netaisās to darīt.
akul12 @ 11.01.2024 15:01
4k nav 14 eiro ?
Andie @ 11.01.2024 16:02
Okei, zaļknābis savā būtībā, tad kāpēc līst attiecības ar cilvēku, kam tas ir svarīgi?
Par to staistiku līdz 33.g. neprecas, jo tad parasti viņiem ir hoe phase, un te čalim tas ir izpalicis, zini mazums kāda cita čiepa ielido...opcijas ir atvērtas, nav jau sieva un kopīga hipotēka.
Džinga @ 11.01.2024 14:54
Jā jā VISI normāli cilvēki tā dara, nu nemuldi. Nauda arī ne katram ir tik daudz atlikta.
Diabolus @ 11.01.2024 16:05
Kāda jēga bildināt, ja nav naudas kāzām, kur nu vēl ģimenei
Džinga @ 11.01.2024 16:08
Jēzus māte! Ir cilvēki, kam kāzas ir kopīgs lēmums un kopīgi iekrājumi nevis vienpersonisks vīrieša solis un dāmīte tikai skropstas uzliek pirms kāzām.
Diabolus @ 11.01.2024 16:16
Es jau neteicu, ka nav kopīgs ? Bet saprotu, ka satraucies, jo esi vienā laivā ar autori?
Lienītee @ 11.01.2024 16:53Es jau nesaku, ka man kāzas ir dzīvības un nāves jautājums, runa ir vairāk par to, kāpēc tad viņš mani bildināja, ja precēt netaisās? Vai es viņam spiedu mani bildināt? Tas bija viņa lēmums. Visi mūsu draugi, ģimene jautā, kad mums beidzot kāzas būs, man pat nav ko atbildēt, jo viņš visu laiku man saka, ka nav naudas, bet kā jau teicu, priekš mašīnām viņš tērē milzīgas summas regulāri un nejau kaut kādas obligātas lietas mašīnai viņš pērk, viņš regulāri atjauno abas mašīnas ar viskautko vajag vai nevajag. Un es nesaku, ka viņam vienam būtu jāapmaksā viss. Un esmu arī teikusi, ka naudu esmu iekrājusi, bet viņš tāpat turpina skandināt, ka vēlāk, jo šobrīd nav naudas kāzām.
Malibu Steisija @ 11.01.2024 16:59Es gan negribu līst citu makos, bet tomēr man interesē, kas tās par summām par kuru atjauno mašīnu un tikpat maksātu arī kāzas... Kāzas nav lēts pasākums. Ja mašīnu atjauno/labo kaut vai pa 1k mēnesī, visa gada laikā īsti kāzām nesanāk. Nu tādām normālām.
Es saprotu, ka sarakstīties vai mini kāzām pietiek ar pāris tūkstošiem, bet nu tomēr. Neiet runa par pliku sarakstīšanos, bet pat reālām kāzām.
Šeit ir divi varianti.
1) Vai nu čalis tevi norezervēja un īsti precēt netaisās. Tas statuss viņu baida.
2) Vai arī tiešām vēlas sagaidīt brīdi, kad varēs atļauties labas kāzas jums abiem.
Kā būtu, ja tu ar viņu par to parunātu. Nosēdini un pasaki, ka sarunu nebeigsiet kamēr nebūsiet abi nonākuši pie secinājuma. Vai krājat abi kāzām, vai būs tādas vai nebūs. Kad būs. Tev kaut ko plānot vai neplānot.
Vai arī pati noliec datumu. Sāc vienkārši plānot. Sāc stāstīt viņam kādus viesus aicināsi. Liec viņam sastādīt savu viesu sarakstu. Kādēļ tu uz viņu tikai paļaujies? Tu netaisies tur būt?
Sāc plānot visu no savas puses. Un tad skaties kā viņš reaģē.
Džinga @ 11.01.2024 16:03
nu ko man tev pateikt, var gan pa 14eur gan 1k gan 20k :D
a kaut kam citam viņam naudas pietiek? Rēķiniem, pārtikai, apģērbam, veselībai? Vai viss tiek iegrūsts mašīnā un pārējo maksā tu ?Lienītee @ 11.01.2024 16:53Es jau nesaku, ka man kāzas ir dzīvības un nāves jautājums, runa ir vairāk par to, kāpēc tad viņš mani bildināja, ja precēt netaisās? Vai es viņam spiedu mani bildināt? Tas bija viņa lēmums. Visi mūsu draugi, ģimene jautā, kad mums beidzot kāzas būs, man pat nav ko atbildēt, jo viņš visu laiku man saka, ka nav naudas, bet kā jau teicu, priekš mašīnām viņš tērē milzīgas summas regulāri un nejau kaut kādas obligātas lietas mašīnai viņš pērk, viņš regulāri atjauno abas mašīnas ar viskautko vajag vai nevajag. Un es nesaku, ka viņam vienam būtu jāapmaksā viss. Un esmu arī teikusi, ka naudu esmu iekrājusi, bet viņš tāpat turpina skandināt, ka vēlāk, jo šobrīd nav naudas kāzām.
debestinaa @ 11.01.2024 17:36a kaut kam citam viņam naudas pietiek? Rēķiniem, pārtikai, apģērbam, veselībai? Vai viss tiek iegrūsts mašīnā un pārējo maksā tu ?
Jauns profils. @ 11.01.2024 17:21
Viņam cik lasīju ir divas mašīnas un viskautko atjaunot divām mašīnām regulāri noteikti ir vairāk kā 1k. Atvaino, bet šķiet tu maz saproti no mašīnām, jo tur pat viens sīkums var maksāt 2k uz augšu.
Un ja meiča saplānos visu pati kāzām un viņš sāks bļaut, ka viņam tas viss nepatīk un viņš to nevēlas? ?
akul12 @ 11.01.2024 17:35
Nevar gan, pat pieticīgākās sievietes vīrieti izmestu no mājas par šādu bildinājumu 14eiro vērtībā.
Pats minimums izskatītos apmēram šādi.
dzimtsaraksti (14eiro)
gredzeni (paši lētākie un plānākie)
drēbes (2 gadu garumā humana ķemmēta)
auto (kaimiņš, kurš sedz degvielas izmaksas)
fotogrāfs (kaimiņš)
torte un galds vēlāk. (cielaviņa+ pašu gatavotas karbonādes)
+ dokumentu formēšana u.c izmaksas mainot uzvārdu.
Tas skaitās jau pa lēti lēto.
Visām vajag baznīcu, baltas kleitas, viesu namu, limuzīnu, pro fotogrāfu, banketu galdu, visas kāzu izdarības + medusmēnesis, dokumenti.
Lienītee @ 11.01.2024 17:44
Ir pāris reizes gadījies tā, ka samaksāju es viena, jo viņš saka, ka šajā mēnesī ir par daudz pārtērējies, vajadzēja atjaunot kaut ko garāžā vai viņa mašīnām, bet tā maksājam uz pusēm visu.