Džinga @ 11.01.2024 09:39Daudzi vīrieši laulībām nav gatavi, bet grib meiteni “norezervēt” ar saderināšanās gredzenu.
Tu pati arī ieguldītu finanses kāzās vai tikai viņš?
Vienmēr var vienkārši sarakstīties, tad nauda nevar būt problēma
Lienītee @ 11.01.2024 09:42
Protams, es pati arī ieguldītu naudu, mēs abi strādājam, es pat toreiz, kad viņš mani bildināja sāku iekrāt speciāli naudu. Mani sāpina tas fakts, ka viņš saka, ka neprecamies, jo šobrīd nav naudas, bet tajā pašā laikā viņš tik daudz naudas tērē mašīnai, kas izmaksā tikpat cik kāzas.
Džinga @ 11.01.2024 09:44
Bet mašīnu jau jums vajag, ne? Viņš droši vien nevar vienkārši pārstāt uzturēt to auto.
Cik lielas kāzas jūs gribat? Ja viņš tajā mašīnā ieliek 10k gadā tad es arī brīnos
Lienītee @ 11.01.2024 09:49
Mašīna man ir sava, viņam savas divas. Viņš ir diezgan pārņemts ar tām mašīnām, katru vakaru gandrīz ir garāžā. Visu laiku atjauno kaut ko jaunu savām mašīnām par dārgām cenām, vienalga vajag vai nevajag, bet saka, ka naudas nav, tātad vienkārši nevēlas naudu tērēt kāzām.
Motherofdragons @ 11.01.2024 10:11Šeit ir bezjēdzīgi tērēt savu laiku. Žēl, ka tu tik ilgi kaut ko gaidīji.
Džinga @ 11.01.2024 10:55
Nu ne gluži bezjēdzīgi. Bet nu jā, bēdīgi. Es tikai forumā esot esmu sapratusi cik daudzi pāri savā starpā normāli neizrunājas par lietām. Un gadiem ilgi!
Šeit 100% visu varētu nokārtot normāli izrunājoties, saprast vai džeks vispār precēties negrib, vai lielas kāzas negrib, vai kaut kādas citas aiztures. Bet nē, autore gadiem ilgi kaut ko gaida.
Lienītee @ 11.01.2024 10:58
No kurienes jūs ņemat, ka es neesmu ar viņu runājusi? Es esmu vairākkārt jautājusi, kādas kāzas tu vēlies, kad kāzas tu vēlies, bet atbilde ir viena un tā pati "Parunāsim par to vēlāk, šobrīd nav naudas kāzām".
Lienītee @ 11.01.2024 10:58
No kurienes jūs ņemat, ka es neesmu ar viņu runājusi? Es esmu vairākkārt jautājusi, kādas kāzas tu vēlies, kad kāzas tu vēlies, bet atbilde ir viena un tā pati "Parunāsim par to vēlāk, šobrīd nav naudas kāzām".
Parunāsim par to vēlāk, šobrīd nav naudas kāzām".
Džinga @ 11.01.2024 10:55
Nu ne gluži bezjēdzīgi. Bet nu jā, bēdīgi. Es tikai forumā esot esmu sapratusi cik daudzi pāri savā starpā normāli neizrunājas par lietām. Un gadiem ilgi!
Šeit 100% visu varētu nokārtot normāli izrunājoties, saprast vai džeks vispār precēties negrib, vai lielas kāzas negrib, vai kaut kādas citas aiztures. Bet nē, autore gadiem ilgi kaut ko gaida.
Jā, tieši tā 😕 Es tā dažreiz domāju - kāpēc no malas viss ir skaidrs, bet pats cilvēks negrib, nespēj redzēt patiesību?Motherofdragons @ 11.01.2024 12:00
Šeit ir skaidrs kā diena ka džeks precēties negrib ar šo sievieti. Un atklāta saruna novedīs pie šķiršanās.
Motherofdragons @ 11.01.2024 12:00
Šeit ir skaidrs kā diena ka džeks precēties negrib ar šo sievieti. Un atklāta saruna novedīs pie šķiršanās.