nu es ļoti labi saprotu tavas sajūtas un uzbudinājumu ar vīra drēbēm....man ir tad pats apgrieztā versija ar sieviešu apģērbu ka piemēram kas tev ir ikdiena apakšveļa tev ir ierasta lieta man tas ir kas īpašas kad esmu uzvilcis krūšturi ar kādām mežģīņu biksītēm un vēl piedevām ar kādu topiņu vai maiciņu mugura.....gribētos jau pamēģināt arī svārkus pielaikot 😁Diabolus @ 25.05.2024 11:42
Jap, vīriešu apakšveļa un apģērbs kopumā ir the best. Bieži zogu vīra šortiņus, kreklus arī, īpaši vienu reizi uz pāris stundām vilktos, vienīgi tad visu dienu esmu pārāk horny, jo viņa smaržas nenormāli uzbudina ?
Matisss @ 25.05.2024 12:16nu es ļoti labi saprotu tavas sajūtas un uzbudinājumu ar vīra drēbēm....man ir tad pats apgrieztā versija ar sieviešu apģērbu ka piemēram kas tev ir ikdiena apakšveļa tev ir ierasta lieta man tas ir kas īpašas kad esmu uzvilcis krūšturi ar kādām mežģīņu biksītēm un vēl piedevām ar kādu topiņu vai maiciņu mugura.....gribētos jau pamēģināt arī svārkus pielaikot ?
es nezinu tos izmēru svārkiem pēc interneta pieejamā tabulām apjuku🙈vari nedaudz mani apgaismot pa to lietu??Ytarty @ 25.05.2024 12:39
Ieej Rimi un kabīnītē pielaiko gan svārciņus, gan kleitas ?
Matisss @ 25.05.2024 12:52es nezinu tos izmēru svārkiem pēc interneta pieejamā tabulām apjuku?vari nedaudz mani apgaismot pa to lietu??
Ytarty @ 26.05.2024 10:04
No problem?
Dari tā: pieej pie svārku/kleitu stenda Rimi, paņem no katra izmēra pa vienam. Ej uz kabīnīti. Noģērbies līdz apenēm. Stāvi spoguļa priekšā un uzvelc no visiem izmēriem vidējo. Ja spiež vai vispār nevari uzvilkt, ņem nākamo lielāko. Ja vidējais ir par lielu, tad ņem nākamo mazāko. Tā eksperimentē, līdz atrodi izmēru, kurā jūties kā Dievs, tobiš tev ir ērti?
Liec šo izmēru groziņā, pārējos liekos uzkarini atpakaļ stendā. Ejot uz kasi, visiem pircējiem rādi ar pirkstu uz groziņu un skaļi saki: Tas manai labākajai draudzenei! Jo citādāk šie visi padomās, ka esi no Šveices.
Enjoy!?
Diabolus @ 27.05.2024 10:21
Nabaga Matīsiņš tagad jau otro diennakti stāv pie kasēm un visiem stāsta, kāpēc groziņā ir svārki, jo tu nepateici, ka vajag arī samaksāt un doties mājās ?
vēl cenšos saprast izmēru tabulu svārkiem...vai tad zem svārkiem un kleitām "parastās " mežģīņu biksītes ļoti neizceļas?? Man jau liekas ka zem svārkiem ērtāk būtu stringu biksītes😀Ytarty @ 27.05.2024 19:12
Psc, aizmirsu?
Matīss, samaksā un ej mājās? Jā jā, vari tagad pa taisno uzreiz vilkt tos svārkus. Samaksājis esi-nēsā. Jā, apenītes ar paketīti atstāj, būs riekstiņiem sutīgāk.
Matisss @ 28.05.2024 11:32vēl cenšos saprast izmēru tabulu svārkiem...vai tad zem svārkiem un kleitām "parastās " mežģīņu biksītes ļoti neizceļas?? Man jau liekas ka zem svārkiem ērtāk būtu stringu biksītes?
P.S nu šajā karstajā laikā ar paketi ir nedaudz karsti jā un svīst... :(