Pārāk daudz sakritību !!! Pat pārāk . Tā ka ja,tā es domāju gan .Ireeen @ 06.01.2024 09:30SarmaD= Kiviča? ??? tas tāpat kā p.. ar pirkstu salīdzināt
Kalnos nu gan nav īpaši gudra tante
Kalnos @ 06.01.2024 09:54Pārāk daudz sakritību !!! Pat pārāk . Tā ka ja,tā es domāju gan .
es neesmu Sarmas fane, pat ne tuvu, bet Sarmai ir intelekts, kura Lienei K.nav.Jauns profils. @ 06.01.2024 10:50
Kādas tieši ir sakritības?? Sāksim ar to, ka Tu ar Lieni neesi pazīstama klātienē, lai zinātu viņas rakstura īpašības. Kā arī Sarma forumā var rakstīt kā vien vēlas un izlikties par jebko. Internetā nav visam jātic. Sarma var būt gan 17 gadīga meitene, gan 30 gadīga sieviete, gan 70 gadīga ome, gan 40 gadīgs vīrietis. Tu neko nezini. Forumā mēs varam būt jebkas.
Tieši Sarma ir tāpat ka Liene psihiski nestabila ,rupja ,aizskar , bez hobijiem,visiem cauri redzot. Psihiski nestabila ,jo raksta normāli ,tad bac sāk trakot rupji ka Liene .Jauns profils. @ 06.01.2024 10:54Kalnos tas ir liels pluss, ka Tu esi aktīva, ar daudz interesēm, hobijiem, bet Tu liecies emocionāli nestabila, jo Tu uzvelcies par katru sīkumu, apsaukājies, fantāzijas taisi, bet tajā pašā laikā sauc citus par rupjiem. Cita acī skabargu redzi, savā baļķi neredzi.
Mangosaldejums @ 06.01.2024 10:54es neesmu Sarmas fane, pat ne tuvu, bet Sarmai ir intelekts, kura Lienei K.nav.
Kalnos @ 06.01.2024 11:27Tieši Sarma ir tāpat ka Liene psihiski nestabila ,rupja ,aizskar , bez hobijiem,visiem cauri redzot. Psihiski nestabila ,jo raksta normāli ,tad bac sāk trakot rupji ka Liene .
Tad raksta savus palagus pa 2-6 reizēm . No visiem saviem profiliem .To stilu nevar sajaukt.
Nezinu kāpēc nevar visu vienā palagā uzrakstīt . Bieži atver tēmu. A tur sarma,sarma sarma sarma n topiki pēc kārtas .Kā tāda Liene nu ?
Kalnos @ 06.01.2024 11:46Kādam katram komentāram? Pati saviem ??