MadaraOS @ 02.01.2024 01:18
Saprotu, ka izklausās jocīgi, bet neprasu viedokli par to kam es esmu gatava vai nē. Vēlos tieši atbildes par uzdoto jautājumu, jo kopainu zinu tikai es, līdz ar to, lūdzu bez liekiem komentāriem... Paldies
MadaraOS @ 02.01.2024 00:29Sveiki. Vēlējos uzzināt jūsu domas par noteiktiem atgadījumiem ar puisi...
Vairāk kā gadu jau esam kopā un kādus 10 mēnešus dzīvojam kopā. Gaidu mazo, abi esam ļoti priecīgi par to. Bet, jau otro reizi viņš mani itkā bildina un esmu apjukusi, jo teicu, ka kam tādam būšu gatava varbūt pēc gadiem diviem...
Bildinājums izskatās tā- viņš sameistaro gredzenu, uzvelk pirkstā un pajautā, bet tad redzot manu šoku, pasaka ka tas bija tikai joks... Nesaprotu vai tas tiešām ir joks vai viņš baidās no manas reakcijas?
MadaraOS @ 03.01.2024 20:23Interesanti bet rodas jautājums... Kāpēc visas domā, ka ja gaidi no mīļotā cilvēka bērnu, vajag obligāti precēties? Ne visas to grib...
MadaraOS @ 03.01.2024 20:23Interesanti bet rodas jautājums... Kāpēc visas domā, ka ja gaidi no mīļotā cilvēka bērnu, vajag obligāti precēties? Ne visas to grib...
MadaraOS @ 03.01.2024 21:08Diabolus teksts @ 03.01.2024 20:46[/quote
Baidīties ir normāli... Un te nav nekāds sakars ar to vai mīli vai nē...
Miuce @ 04.01.2024 12:37
Tev kāds liek precēties? Pakistānā vai Afganistānā esi? Negribi precēties, neprecies. Vai tik svarīgi ir, ko darīt ar foliju, ko pokemons (savādāk tādu tupumu nevar nosaukt) tin ap pirkstu? Neko, aptin šim ap locekli folija veidojumus,būs tikpat gudri. Joprojām nespēju iedomāties psihiski pieskaitāmu un kurš vairs nav bērnudārznieks, vīrieti, tinot foliju ap pirkstu.