Izklausās, ka simptomi ir diezgan uz to pusi, man pazīstami, haha. (Ja vēlies, vari uzrakstīt privāti, apmēram zinu, kā tas ir..)
Labā ziņa ir tā, ka tu jau apzinies, ka ir kaut kas izmainījies un, iespējams, tev tas rada vainas sajūtu vai diskomfortu, jo, nu, reāli, kad pazūd visa enerģija un tas prieks, kas bijis un vairs nav jaudas neko darīt, nāk klāt vainas sajūta..
Tev ir kāda uzticama persona, draudzene ar ko varbūt vairāk parunāties par šo 1:1? Tas varētu palīdzēt atrast varbūt kādu atbildi uz jautājumu vai nomierināties uz brīdi ar atbalstu.
Par speciālista atbalstu, noteikti jāpainteresējas vairāk, es nedzīvoju LV, nezinu šobrīd, kā ir, man to visu var nosegt veselības apdrošināšana. (Bet es joprojām neesmu saņēmusies aiziet, heheheh :)))
Plus, iepriekš jau minēja vitamīnu trūkumu, es nez, vai tas ir Placebo efekts, bet es jau no izmisuma sāku dzert tabletes, kas iekļauj B12, D, Mg un citus vitamīnus, labāk gulēju un likās biju ne tik ''nogurusi'' no tā visa.
P.S. Tu neesi viena, es ļoti ceru, ka atradīsi cilvēku ar ko varētu nedaudz parunāt un saņemties pirms manis, haha. (Es laikam par daudz lieku ''haha'', sorry) 🙃 Droši uzraksti, ja vēlies, varbūt varam atrast kopīgu valodu. ☺