usgburhgbnrth @ 29.12.2023 19:33Kāpēc tu agrāk rūpējies par savu ārieni?
LuckyStrike @ 29.12.2023 20:28Jāiemīlas! ?
Kas ar hormoniem, standarta asins analīzēm?
Londine @ 31.12.2023 01:481) jā, depresija (uztaisi ātro testu un dabū atbildi)
2) valsts apmaksātas psihologa - psihoterapeita konsultācijas ar ģimenes ārsta nosūtijumu ( ar rindām jārēķinās)
3) izklausās, ka pati negribi iesaistīties sava stāvokļa uzlabošanā, burvju nūjiņu neviens nenovicinās, bet konsultācijas palīdz apzināties to, ko tu par sevi nezini , un tas palīdz vairāk nekā vari iedomāties. Nepamēģināsi, neuzzināsi. Galvenais, lai izdodas tikt pie laba speciālista.
4) depresiju ārstē ar medikamentiem un terapiju, nevis “man pašai jātiek galā”, ja negribi attapties ar striķi kaklā. Nopietni!
SarmaD @ 31.12.2023 09:18
Fufelis. Nekāda viņai depresija. Slinkums un nolaidība.
Londine @ 31.12.2023 09:31
Pasēdi pie ratiem, Sarma, ieelpo un izelpo, un padomā kaut reizi mūžā pirms kaut ko vispār saki, apsēdies pie spoguļa, pavēro sevi, pasmaidi sev un pasaki: no šodienas es būšu jauka! Un tā norullē visu 2024.gadu! Tici man, pati laimīgāka sajutīsies un arī apkārtējiem kāds labums no tevis atleks.
SarmaD @ 31.12.2023 09:37
Tagad visiem modīgi sev piekabināt klāt depresiju, kolīdz ir slinkums periods vai kādas emocionālas pārmaiņas. Es redzu vienkāršu slinkumu. Kopusi viņa sevi acīmredzot ir citu, ne sevis dēļ. Ja higiēnas trūkums ir depresija tad visiem bomžiem vajadzētu psihoterapiju. Lielākoties tas vienkārši ir slinkums un nolaidība. Nav jābūt apsēstai un jātaisa sev katru dienu full face glam. Bet elementāri izmazgāt matus gan jāprotas.
IceCream @ 31.12.2023 12:18
Tagad modīgi izteikt visus savus tizlos spriedumus pēc iespējas pretīgākā manierē un justies ar sevi apmierinātai, sak, tāds patiesības guru, ko bez manis iesāktu.
Londine @ 31.12.2023 01:481) jā, depresija (uztaisi ātro testu un dabū atbildi)
2) valsts apmaksātas psihologa - psihoterapeita konsultācijas ar ģimenes ārsta nosūtijumu ( ar rindām jārēķinās)
3) izklausās, ka pati negribi iesaistīties sava stāvokļa uzlabošanā, burvju nūjiņu neviens nenovicinās, bet konsultācijas palīdz apzināties to, ko tu par sevi nezini , un tas palīdz vairāk nekā vari iedomāties. Nepamēģināsi, neuzzināsi. Galvenais, lai izdodas tikt pie laba speciālista.
4) depresiju ārstē ar medikamentiem un terapiju, nevis “man pašai jātiek galā”, ja negribi attapties ar striķi kaklā. Nopietni!
Tu par cilvēku spried pēc 1 komentāra. Tas nav īsti korekti. Un tajā komentārā var saskatīt vismaz 5 no 10 depresijas pamatsimptomiem. Tā kā, tik brutāli to novelt tikai uz slinkumu ir tikpat bezatbildīgi, kā slinkumu nosaukt par depresiju. Dāmai ja šķiet, ka depresija jācilpo pie daktera. Bet tev (un tavi komentāri redzēti daudz rakstos) jāiemācās izteikt viedokli bez liekiem uzdirsieniem. Nolikt kādu pie vietas, pamācīt un izteikt viedokli var arī inteliģenti un bez jēlumaSarmaD @ 31.12.2023 12:27
Nedomāju, ka manā komentārā būtu kaut kādi klaji meli.
2biletes @ 01.01.2024 10:17Tu par cilvēku spried pēc 1 komentāra. Tas nav īsti korekti. Un tajā komentārā var saskatīt vismaz 5 no 10 depresijas pamatsimptomiem. Tā kā, tik brutāli to novelt tikai uz slinkumu ir tikpat bezatbildīgi, kā slinkumu nosaukt par depresiju. Dāmai ja šķiet, ka depresija jācilpo pie daktera. Bet tev (un tavi komentāri redzēti daudz rakstos) jāiemācās izteikt viedokli bez liekiem uzdirsieniem. Nolikt kādu pie vietas, pamācīt un izteikt viedokli var arī inteliģenti un bez jēluma
SarmaD @ 31.12.2023 09:37
Tagad visiem modīgi sev piekabināt klāt depresiju, kolīdz ir slinkums periods vai kādas emocionālas pārmaiņas. Es redzu vienkāršu slinkumu. Kopusi viņa sevi acīmredzot ir citu, ne sevis dēļ. Ja higiēnas trūkums ir depresija tad visiem bomžiem vajadzētu psihoterapiju. Lielākoties tas vienkārši ir slinkums un nolaidība. Nav jābūt apsēstai un jātaisa sev katru dienu full face glam. Bet elementāri izmazgāt matus gan jāprotas.