Danaja @ 28.12.2023 14:285-20 €/h? Man šķiet, ka tu pāris nulles aizmirsi ?
Kalnos @ 28.12.2023 15:05Ja tu ņem līdzi savu aprīkojumu ,kam tev vispār zāle?
O tas gan forsi . Es ar labprāt ietu. Varbūt tas bija covid laikā?Tigeriene @ 28.12.2023 15:08
Nja. Nē, nu es saprotu.
Kādreiz (tā laikam sanāk) bija vieta, kur samaksā tos € 5, atsūta kodu (jo ir durvju kods), ej iekšā un vingro stundu. Tukšā telpā. Bez neviena cita cilvēka. Bet izskatās, ka tā iestāde ir izputējusi. ?
Kalnos @ 28.12.2023 15:39O tas gan forsi . Es ar labprāt ietu. Varbūt tas bija covid laikā?
Ļoti žēl , attur no zāles tādas Sarmas no cāļa vai fitnesa cacas.A tā mierīgi trenējies .Tigeriene @ 28.12.2023 16:09
Vai ne! Cik saprotu, šāds pakalpojums radies vēl pirms covid.
Bet izskatās, ka aizklapēts ciet gan covid laikā.
Arabesq @ 28.12.2023 16:39Un kāpēc tu uz parastu gym nevari iet?
kabans @ 28.12.2023 19:09Nju ja vēlies arī trenažierus tad švaki.. parasti pat ar ļoti skopu aprīkojumu zāles īre pie 30eur/h
Bet zinu vienu nelielu trenažieru zāli vienā viesnīcā kur cik esmu bijis (reizes 4) neviens cilvēks nebija.
Bet jā, kādēļ nevēlies iet piemēram uz parastu gym laikos kad ir vismazāk cilvēki. nu piemēram ir nu jau vairāki gym kas strādā diennakti un ja ej vēlā vakara stundā domāju tur labi ja vispār būs vairs kāds cilvēks pa visu gym
Arabesq @ 28.12.2023 16:39Un kāpēc tu uz parastu gym nevari iet?
Ijaa @ 28.12.2023 23:25
Varbūt cilvēks kautrējas sportot, kad to redz citi? Varbūt cilvēkam ir neērti? Varbūt viņš kaut ko ne tik labi prot un negrib izskatīties stulbi uz kačoku fona? Man personīgi agrāk visu laiku pietrūka privātās telpas, kur varu brīvi sportot, jo vislaik māsas, brālis vai vecāki ienāca istabā un traucēja.
Daudz tu zini tādus normālos? Paskaties insta, tik tok, tepat foruma ,fb -kā latvieši pret citiem izturas ,izsmej. Nu būsim godīgi tāda ir lielākā sabiedrības daļa !Pelnrukšķīte @ 29.12.2023 10:08
Tiem, kuri iet sportot, ne atrādīties IG, nevērtē citus. Tieši otrādāk - piepalīdzēs pabīdīt velo trenažiera krēslu, saregulēt uzstādījumus tredmilam, uzkarinās trx vai jebko citu. Normāli cilvēki par citiem, kuri sporto, nesmejas.
Pelnrukšķīte @ 29.12.2023 10:08
Tiem, kuri iet sportot, ne atrādīties IG, nevērtē citus. Tieši otrādāk - piepalīdzēs pabīdīt velo trenažiera krēslu, saregulēt uzstādījumus tredmilam, uzkarinās trx vai jebko citu. Normāli cilvēki par citiem, kuri sporto, nesmejas.
Kalnos @ 29.12.2023 11:05Daudz tu zini tādus normālos? Paskaties insta, tik tok, tepat foruma ,fb -kā latvieši pret citiem izturas ,izsmej. Nu būsim godīgi tāda ir lielākā sabiedrības daļa !
Un visur simtiem foto no sporta zālēm, kur rodas iesapaids ka atnāk izrādīties un sēlfijus safočēt !