Vai piekrītat teicienam , parādi savus draugus un pateikšu , kas tu esi par cilvēku ?
Jupiter @ 26.12.2023 11:02Man bija vīrietis, kura visi draugi bija tik pārliecināti rasisti/homofobi/šovinisti/antisemīti, ka es regulāri piecēlos un aizbraucu mājās. Pārstāju iet ar viņiem tikties un izšķīros. Viņš ar tiem draugiem bija ļoti tuvs un bieži pavadīja laiku kopā - nebija īsti iespējams izvairīties, ja neplāno pilnīgi ignorēt visu to viņa dzīves daļu. Tagadēja drauga draugi ir mani mīļākie cilvēki uz planētas.
Un?Sisja @ 26.12.2023 11:56
Nu piedodiet, ja manai otrai pusei būtu tāda kompānija, kur visu laiku sludinātu woke propogandu un katrs identificētos kā kaķis vai salatēvs, es arī pieceltos un izšķirtos ātri vien, ar tik izskalotiem prātiem man nebūtu pa ceļam.
Ijaa @ 26.12.2023 14:27Man lielāks red flag būtu, ja manam vīrietim būtu draudzenītes. Uzreiz no tāda bēgtu, kuram draudzeņu vairāk nekā man. :D
akul12 @ 26.12.2023 14:30
Vai tad nepastāv sieviešu un vīriešu nesavtīga draudzība? ?
Tikai normāli, ka vīrietim ir daudz sievietes draudzenes.
Ijaa @ 26.12.2023 14:31
Ja viņš runā ar savām kolēģēm, draugu sievām vai sasveicinās ar bijušajām skolasbiedrenēm, tad tas ir okey. Bet, ja viņam ir draudzenītes, ar kurām regulāri tiekas, sarakstās un tusē kopā, tad nu fuj. :D
akul12 @ 26.12.2023 14:22Kāda starpība Latvijas sievietei vai vīrietis rasists, homofobs?
Abi esat balti un heteroseksuāli. Kāpēc jāmeklē problēmu kuru nav?
Sisja @ 26.12.2023 15:22.
Sisja @ 26.12.2023 15:17
Es ar šito nekad nesaprotu, tas būtu tas pats kā kāds vāciešu pāris uztrauktos, ko otra puse domā par kariņu. Jūs dzīvojat vidē, kur tas vispār jūs neskar, kāpēc par to būtu jāsatraucas.
Jo viss tas iepriekš uzskaitītais VIENMĒR nāk kopā arī ar seksismu. Neesmu nevienu pašu reizi šīs lietas redzējusi atsevišķi. Vienmēr tas ir no sērijas "tu neesi tāda kā citas sievietes", līdz čalim kaut kas neiepatīkas un tu kļūsti par visbriesmīgāko no visām