Kalnos @ 27.12.2023 09:3790+
Sasmejos, ja nezini un nemaki rēķināt tad pat klāt neķeries.
nu vispār 23.gadu.SarmaD @ 26.12.2023 16:03
Njaaa... pašai pie 30 un paņemt 18 gadīgu. Varbūt pēc pirmā vīra saprata ka reti kurš dzīvi redzējis vīrietis pacietīs tādu ķērkšanu kāda te forumā notiek un jāpiesien kāds, kuram vispār teju nekāda poņa par attiecībām un dzīvi kopumā.
Kalnos @ 27.12.2023 09:39nu vispār 23.gadu.
SarmaD @ 27.12.2023 06:16
Saproti, ar Kalnos kaut kādā mērā vismaz ir interesanti jo viņa ir patstāvīgais tēls šeit. Un ir patīkami ikreiz norādīt uz viņas neprasmi analizēt situāciju. Tādām sievietēm pusmūžā+ ir jāatgādina, kad vairs neķer laukumu, citādi ar viņām aptekalējas un viņas izdomā, ka visu zina labāk. Bet ar to, ar ko tu tur pēries toreiz, tas nācējs un gājējs. Uz tik atklātu troļļošanu tev, kā patstāvīgajai lietotājai no jaunizveidota profila nevajadzēja pavilkties. Un izskatās, ka es ar savu secinājumu būšu toreiz trāpijusi mērķī, jo es par to gadijumu jau sen kā biju aizmirsusi, taču tu atradi izdevību to atgādināt. Tātad pašā iesēdās.
Nu jā,un ? Vienmer smejamies ka sievietes trako ja citai virs jaunaks,a kad virs vecāks 20 vai 40, gadus tad ir ok..😁SarmaD @ 27.12.2023 09:41
Viņam 23, tev 33. Nu smuki, ko lai saka. ?
Cik tev pašai gadu ?SarmaD @ 27.12.2023 09:38
50+ tev nu noteikti vajadzētu būt.
Kalnos @ 27.12.2023 10:04Nu jā,un ? Vienmer smejamies ka sievietes trako ja citai virs jaunaks,a kad virs vecāks 20 vai 40, gadus tad ir ok..?
Tā tak trakā dzidra zupaLorra @ 27.12.2023 10:18Starp citu, Sarma tak arī ir patstāvīgā lietotāja no jaunizveidota profila un domā, ka neviena to nezina.
Lorra @ 27.12.2023 10:18Starp citu, Sarma tak arī ir patstāvīgā lietotāja no jaunizveidota profila un domā, ka neviena to nezina.
jāpiesien kāds, kuram vispār teju nekāda poņa par attiecībām un dzīvi kopumā.
Lorra @ 27.12.2023 10:18Starp citu, Sarma tak arī ir patstāvīgā lietotāja no jaunizveidota profila un domā, ka neviena to nezina.
ZeltaZebra @ 28.12.2023 05:29
SarmaD _tev varbūt šķiet, ka attiecības jāsāk ir tad, kad cilvēkam ir jau pusmūžš nodzīvots ar 40 +, lai skaitītos, ka ir poņa par attiecībām un dzīvi kopumā. Tad neviens nevar attiecības veidot jauns. Un tad nevienam nebūtu poņas par dzīvi savos 50 gados, ja neviens nesāktu attiecīvas agrā jaunībā 18 gados. Es pazīstu daudzus, kas uzsāka attiecības tieši 18 gados. Ja neviens vīrietis /sieveite neveidotu agrā jaunībā attiecības, tad ap 25 - 30 gadiem nevienam nebūtu vispārīga pieredze par attiecību veidošanu. Man ir apnicis klausīties, to ka 18 - 20 +gādīgi cilvēki nedrīkst gūt pieredzi, jo esot pārāk jauni, un nedod dievs veido pirmo pieredzi ar vecāku partneri nu īpaši 10 gadus vecāku, uzreiz viņi ir "jānoliek", par to, un kur nu vēl viņiem kautkass varētu būt kopīgs ar to vecāko partneri?! Tad es teikšu, ka viņi ne tikai nevar veidot attiecības, bet arī strādāt nevar un nevar pieņemt lēmumus pastāvīgi. Kā lai iemācās un gūst pieredzi, ja ne jaunībā? Varbūt cilvēkiem sākt sēdēt alā un gaidīt 30 gadus, lai skaitītos attiecībām derīgs un nobriedis cilvēks?
Kalnos @ 28.12.2023 07:13Sarma tu brīžam atgādini skaudīgu, garīgi atpalikušu vecomi !
Attiecibas veido ar cilvēku , iemīlas .Nevis ar pases datiem.
Tu kad biji te moderators daudz sūdus sataisīji, par ko nebrīnos tagad!
Kalnos @ 28.12.2023 07:57Un vēl, mums ir vesela plejāde ar kungiem virs 33 gadiem kas manuprāt vispār attiecībām neder. Dukurs,Judzis ,Kivičs, Parādnieks,Kaimiņš ,simtiem tūkstošiem .Tādus meslus nem duras ,kurām pases dati būtiskakie. Tad brinas ka pamesti bērni,šķirtas laulības,kopā nemak ilgak par dažiem gadiem nodzīvot. Maina većus kā zeķes,uztur vīriešus .
Labākie pēc 35 aizņemti, tas ari fakts !
SarmaD @ 28.12.2023 09:52
Domā ir tikai divas iespējas - jauni puikas un veci nepieskaitāmi veči? Gribi teikt ka tie, kas izveidojuši ģimeni +- vienādā vecumu kategorijā ir fantāzija? ?