GhostGG @ 28.12.2023 23:23
Jaunākas foršākas un kā tajā teicienā - young pussy hits different. Un pa lielam tā ir, saku no pieredzes. ? tas taa viens no daudziem iemesliem.
Es pis' , tu gadījumā nebiji tas čubārs, kurš kaifoja par shemale taizemietēm? Ja tā, tad tev točna young pussy patīk, kā reiz nesen operēti un uzmeikoti
Tev pašam 30+ idiņ
GhostGG, es reti, bet mēdzu tevi te nodirst diskusijās, tas tiesa. Tikai iepriekšējās Tu noklusēji 😇
Vai Tev 20+ vai 40+, bet tas ko Tu dari ar savu dzīves laiku - viltus dzīves un identitātes izdzīvošana sieviesu forumā nav labākais ko darīt. Tā sāpe un dusma pret sievietēm Tev ir milzonīga, bet es neticu, ka forums tik labi palīdz tikt ar to galā
GhostGG @ 29.12.2023 00:03
Mhm. Tas, ka es tiekos un man patīk jaunākas sievietes, kā, starpcitu, ir lielākai daļai vīriešu, pierāda to, ka man ir kaut kāda sāpe ? Drīzāk tev pašai būtu jāpadomā kāpēc "30+" tevi tā trigero
P.S. Patiesībā, ļoti labs kontrasts novērojams starp diskusijām - kad sievietes piemin, ka viņām patīk jaunāki, bet vecāki nē, neviens šī foruma vīrietis nesāk kaukt, ko nevarētu teikt par sievietēm (parasti vecākām), kad lomas ir mainītas. Katrs pats zin, kā tu saki, kur tā sāpe ir ?
GhostGG @ 28.12.2023 23:23
Jaunākas foršākas un kā tajā teicienā - young pussy hits different. Un pa lielam tā ir, saku no pieredzes. ? tas taa viens no daudziem iemesliem.
SarmaD @ 29.12.2023 06:30
Kapēc 21 gadīgam būtu vajadzīga 34 gadīga un 23 gadīgam 33 gadīga, to tu vari izskaidrot? Pusijs tas nav, jo kā zinām, 30+ jau nolietojušās un nav vairs tas "hits different".
SarmaD @ 29.12.2023 06:30
Kapēc 21 gadīgam būtu vajadzīga 34 gadīga un 23 gadīgam 33 gadīga, to tu vari izskaidrot? Pusijs tas nav, jo kā zinām, 30+ jau nolietojušās un nav vairs tas "hits different".
Sisja @ 29.12.2023 07:27
Loģiski ka pusijs un varbūt vēl mazliet apziņa, ka varēja nocopēt vecāku (pieredzējušāku). Runa ir par seksu, kaut kā nav dzirdēts, ka kāds puika taisītos precēt kādas vecās, grib tikai papriecāties un viss, kaut kāds pusijs ir labāk nekā nekāds.
akul12 @ 29.12.2023 07:35
Fistingam ir vēl lietojamas.
Kurš, kuru nocopēja, vecās sievietes nogribējušās staigā apkārt, uzrāpsies pat uz sētas mieta.
mans draugs aprecejas vinai bija 35 vinam 25..un viņa neizskatās pēc babuļas.arī pec bēbja piedzimšanas.piedzima nesen.laulibā 2gadi.tagad viniem ir 37 un 27 un bēbis.pirms tam bija izdauzījies un gribēja normālu ģimeni.sava vecuma vai jaunākas vinam liekas neizaugušas un histeriķes,pirms tam mēģinājis ar sava vecuma meiteni izedusi visas smadzenes,to nedrikst, šito nevar,ne tā stāvi, ne tā guli. Uz to pusi apmeram.iekritusi sirdī tā sieviete,jo gudrāka par 20 gadniecēm.akul12 @ 29.12.2023 07:35
Fistingam ir vēl lietojamas.
Kurš, kuru nocopēja, vecās sievietes nogribējušās staigā apkārt, uzrāpsies pat uz sētas mieta.
Kenty @ 29.12.2023 09:37mans draugs aprecejas vinai bija 35 vinam 25..un viņa neizskatās pēc babuļas.arī pec bēbja piedzimšanas.piedzima nesen.laulibā 2gadi.tagad viniem ir 37 un 27 un bēbis.pirms tam bija izdauzījies un gribēja normālu ģimeni.sava vecuma vai jaunākas vinam liekas neizaugušas un histeriķes,pirms tam mēģinājis ar sava vecuma meiteni izedusi visas smadzenes,to nedrikst, šito nevar,ne tā stāvi, ne tā guli. Uz to pusi apmeram.iekritusi sirdī tā sieviete,jo gudrāka par 20 gadniecēm.
katram jau savi albatrosi?iespējams ši sieviete ir biki gudrāka un iegroza puisi sliedes pašam nezinot.katrā ziņā satiekot viņu ,viņš neizskatās nelaimīgs un iegrožots,un neviens vairs nezvana 20 reizes 10 min laikā😁 kā tas bija"kad nekā nopietna nav" un aizsedejās ar manu vīru😁iepriekš ir dzera anormālos daudzumos,zvanija naktis mekleja viņu visi kam nav slinkums😁Ar sveci nestavu katru minūti,bet nu tadi man tie novērojumi.Un sieviete tiešam neizskatas,kas nevarētu vīrieti dabūt.akul12 @ 29.12.2023 09:55
Katram podiņam savs vāciņš ?
Vai tiešām visas bijušās histēriķes, jeb vīrietim albatrosi galvā un tā 37 gadīgā aiz izmisuma piecieš jaunieša izdarības?
kā vat izmerīt vienādus apstākļus. Ja vienādi lieli putni galvā es nevienu neizveletos ,ne jaunāku ne vecāku,labāk paliktu viena mierigā gaisotnē nekā cinitos ar svešiem man nepienemamiem putniem,lai tikai kāds būtu blakus.Sisja @ 29.12.2023 10:20Runa jau vairāk ir par to, ka pie vienādiem gadījumiem, jaunais izvēlēsies jaunāku nevis vecāku, jo tas vecums jau īsti nekādu plusu nedod, ātrāk izskatīsies veca, vairāk dzīves traumas un putni paspēti savākt utt. Tas ir tā ņemot, ja visi apstākļi ir vienādi, ja jaunai albatrosi lieli, bet vecākai to ir ievērojami mazāk, tad tie vairs nav vienādi apstākļi.
akul12 @ 29.12.2023 09:55
Katram podiņam savs vāciņš ?
Vai tiešām visas bijušās histēriķes, jeb vīrietim albatrosi galvā un tā 37 gadīgā aiz izmisuma piecieš jaunieša izdarības?
Kenty @ 29.12.2023 10:25kā vat izmerīt vienādus apstākļus. Ja vienādi lieli putni galvā es nevienu neizveletos ,ne jaunāku ne vecāku,labāk paliktu viena mierigā gaisotnē nekā cinitos ar svešiem man nepienemamiem putniem,lai tikai kāds būtu blakus.
Precīzi , manējam bija meitene līdzīgi izēda smadzenes un dzīvi bojāja .Kam vajag tādu trako čakaru?Kenty @ 29.12.2023 09:37mans draugs aprecejas vinai bija 35 vinam 25..un viņa neizskatās pēc babuļas.arī pec bēbja piedzimšanas.piedzima nesen.laulibā 2gadi.tagad viniem ir 37 un 27 un bēbis.pirms tam bija izdauzījies un gribēja normālu ģimeni.sava vecuma vai jaunākas vinam liekas neizaugušas un histeriķes,pirms tam mēģinājis ar sava vecuma meiteni izedusi visas smadzenes,to nedrikst, šito nevar,ne tā stāvi, ne tā guli. Uz to pusi apmeram.iekritusi sirdī tā sieviete,jo gudrāka par 20 gadniecēm.